Prośba o dostęp do konta (Dragon Prophet)

Witam

Rzadko zdarza mi się prosić o taki rzeczy...

Konkretnie chodzi mi o dostęp do konta do gry "Dragon Prophet" bym mógł przetestować ową grę (starczy nawet 1h).

P.S. Wiem że był Stress Test ale nie dałem rady.

Z góry dziękuje.

Napisz mi na priv, mam jeszcze kluczyk na zbyciu. Wyśle go trochę później, teraz nie mam zbytnio dostępu do e-mail.

Temat do zamknięcia.

Dzięki "Inyenn"

To ja jeszcze na chwile otworze. Tez prosił bym i kluczyk. Co chwila ktoś pisze ze chce i dostaje a ja już nie raz pisałem i nic może teraz ktoś się znajdzie kto udostępni 1 kluczyk. Z góry dziekuje :) jak cos proszę o kontakt prezes21sw@wp.pl

No i nic :P klucza nie ma i chyba już nie się nie doczekam ;/ lipa :P

@UP zrobiłeś konto dla klucza? Nie spodziewaj się wiele.

siema ja mam keya jak chcecie moge wam dać

sawo jak masz to wyślij pm był bym bardzo wdzięczny

Do kamikadze112 konto mam już dłuższy czas :) a pgrking chyba jakas kolejka obowiazuje :>!

podpowiem trochę z doświadczenia ot taki mały offtopic na temat ;)

w proszeniu o klucze lub inne rzeczy przydaje się znajomość psychiki :)

Najlepiej mieć Avatar i przynajmniej 15 postów , używanie nicków klimatycznych nie zawadzi bo Placek123 , to kojarzy się z osobą nie pełnoletnią , a po co ma się klucz marnować :)

Poprawna polszczyzna to kolejna rzecz, na którą dużo osób zwraca uwagę, Ot patrz nie jakiś gimbus i wygląda na normalnego dam klucz :) więc używanie gramatyki , przecinków pomaga

a co do kluczy przypominam ze jak się ma gildie 10 osób to trwa event ze cała gildia będzie miała dostęp do bety o ile dobrze przeczytałem :) + fajne nagrody więc naprawdę jak macie pecha warto sępić , lub dołączać do gildi ^ ^

xeir Ty też nie masz avatara a 38 postów (tyle widać) też szału nie robi :)

Witam

Rzadko zdarza mi się prosić o taki rzeczy...

Konkretnie chodzi mi o dostęp do konta do gry "Dragon Prophet" bym mógł przetestować ową grę (starczy nawet 1h).

P.S. Wiem że był Stress Test ale nie dałem rady.

Z góry dziękuje.