"Masz mój miecz"
Prośba o głosowanie na mnie w konkursie komentatorskim League of Legends :)
Masz ode mnie głosa
Masz głos odemnie.Oraz powodzenia życze ci wygranej
Dzięki wielkie za głosy! Pomogli też znajomi, którzy polecali innym znajomym, znajomymi z League of Legends, znajomi z innych for, na których też się udzielam, moi widzowie i Wy! 50 głosów do przodu na razie. Jeżeli nie będzie jakiejś większej ofensywy ze strony przeciwników, to mam pierwsze miejsce
Wczoraj w nocy był taki napływ głosów, jeden z uczestników dostał 100 głosów w jedną noc : d
edit// Łoł, naprawdę dużo Was zagłosowało. Jeszcze raz bardzo, ale to bardzo dziękuję.
edit 2// Oho, widzę że w krótkim czasie przyszły trzy głosy Warlordowi I Sullsonowi. Chyba zaczynają ową "ofensywę" : d
A działa proxy?
39 % ładnie, ładnie.
PS. Co wygrasz xD ?
Wygram dwa razy RP za 10 euro. Tzn. raz, bo jedne już mam za bycie finalistą.
Proxy działa, ale wolałbym żebyście w ten sposób nie pomagali, bo to chyba jest do sprawdzenia. Jeden ze znajomych chciał pomóc i tak zrobił, mam nadzieję że nikt tego nie zauważy Dowiedziałem się niestety po fakcie. W każdym razie wolę nie ryzykować więcej.
edit// Nie myliłem się. Warlord zaczyna gromadzić głosy, trzeba utrzymać wynik do północy ^^
Mój głos również masz. Trzeba sobie pomagać.
Dzięki, zaczynam się bać powiem Wam. Co chwila zmniejsza się przewaga. Wiedziałem, że przed północą będą nieźle spamować głosy. Ale powinno być dobrze, do mnie też dochodzą głosy. Dzięki Dwarfar.
Masz głos ale powiem Ci że Piec czy jak mu tak ma świetną jakość dźwięku wiec z nim może być ciężko.
Najlepszy tam nie byłeś ale co tam, masz mój głos. Życze wygranej.
Dzięki wszystkim za głosy, niestety przegrałem. To nie z Piecem było ciężko, on nie oszukiwał, jedynie poprosił widzów o głosy. Ja też zdobyłem dużo głosów od znajomych i ludzi z for, na których się udzielam, ale ten Warlord C i Sullson to oszuści. Jestem niemalże w 100% pewien. Zdobyli prawie 300 głosów w ciągu dwóch godzin, przy czym 200 w ostatnich dwudziestu minutach. Jechali na proxy, jak podejrzewam. Nawet zebrałem dwóch znajomych, żeby też używać proxy (mieczem wojujesz, od miecza giniesz, pomyślałem : d), ale to nic nie dało, bo oni nawet przeciwko trzem osobom z proxy zdobywali prawie dwa razy szybciej głosy. Sorry, to nie przypadek jak dla mnie, poprosili o głosy 200 znajomych w ciągu 20 minut? Okey, mogli wystawić to na tablicę na FB, ale żeby każdy zagłosował? Nawet nie wiem czy interweniować. Sam dopuściłem się oszustwa z desperacji, więc w sumie jestem tak samo winien. Jak dla mnie powinien wygrać Piec. Jestem pewien, że on zdobywał głosy uczciwie. Chyba nawet zgłoszę to, bo tak nie może być.
Szkoda, że przegrałeś ale może lepiej żeby już tak zostało.
Nie lubie tych gości oni są jacyś dziwni -.-
Szkoda, że przegrałeś ale może lepiej żeby już tak zostało.
Hmm... Powiem tak - wiem, że też postąpiłem w pewien sposób źle, więc w sumie nagroda mnie też nie powinna dotyczyć. Tym bardziej panów, którzy wygrali. Jestem zwolennikiem sprawiedliwego, równego traktowania i zawsze staram się patrzeć obiektywnie na świat i według mnie to Piecowi należy się nagroda. Zdobył te głosy sam, ewentualnie ze znajomymi, ale nie przez proxy. Nie oszukiwał jednym słowem. Jak dla mnie to po prostu nie fair.
Cześć wszystkim!
Słuchajcie, jest sprawa.
Na Polygamia.pl został zorganizowany konkurs komentatorski. Naszym celem była gra League of Legends. Nagrałem taki komentarz i dostałem się do grona pięciu finalistów (konkurencja była dość mała, bo tylko parę osób przesłało zgłoszenia, ale jestem).
Tutaj macie link do news'a, w którym jest ankieta. Gdybyście mogli zagłosować na mnie, byłbym bardzo wdzięczny Oczywiście nikogo nie zmuszam do głosowania w ciemno, możecie obejrzeć sobie wszystkie zgłoszenia i zagłosować na najlepsze (Waszym zdaniem ofc).
Do głosowania nie jest wymagana rejestracja. Proszę o pomoc. Każdy głos się przyda!
Z góry dzięki.
Pozdrawiam,
Falc00n