Prośba o głosowanie na mnie w konkursie komentatorskim League of Legends :)

Cześć wszystkim!

Słuchajcie, jest sprawa.

Na Polygamia.pl został zorganizowany konkurs komentatorski. Naszym celem była gra League of Legends. Nagrałem taki komentarz i dostałem się do grona pięciu finalistów (konkurencja była dość mała, bo tylko parę osób przesłało zgłoszenia, ale jestem).

http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,12017850,Konkurs_na_komentatora_League_of_Legends___finalowe.html?bo=1

Tutaj macie link do news'a, w którym jest ankieta. Gdybyście mogli zagłosować na mnie, byłbym bardzo wdzięczny :) Oczywiście nikogo nie zmuszam do głosowania w ciemno, możecie obejrzeć sobie wszystkie zgłoszenia i zagłosować na najlepsze (Waszym zdaniem ofc).

Do głosowania nie jest wymagana rejestracja. Proszę o pomoc. Każdy głos się przyda!

Z góry dzięki.

Pozdrawiam,

Falc00n

A masz głos, a co mi tam.

Glos poszedl ;p (obys wygral)

+1 dla Ciebie :)

Dzięki wielkie wszystkim, którzy do tej pory zagłosowali :)

Na razie mam pierwsze miejsce. Wygrywam 4 głosami. Mam wsparcie paru osób, więc jest szansa, że wygram :> Jeszcze raz dziękuję.

A co tam masz +1 :D Ale polewe mam z tego Lokii'ego xD. Chyba jakiś zjarany czy cuś :>

Taa... Oglądałem początek jego filmu, też się śmiałem :P Ogółem filmy tego Wieśka i Lokiego wydawały mi się dość niepoważne, chociaż oglądałem tylko minutę-dwie :P

Przepraszam, że piszę post pod postem, ale chcę odświeżyć temat.

Słuchajcie, jeśli ktoś jeszcze nie głosował, to bardzo proszę o pomoc, bo przez noc dwóch panów wyprzedziło mnie o całe (o zgrozo...) 66 głosów. Będzie naprawdę ciężko, do końca głosowania zostały cztery godziny. Każdy głos przybliża mnie do wygranej, więc bardzo prosiłbym o wsparcie portalu :)

Głupio mi, że wypraszam jak jakiś żebrak, ale naprawdę zależy mi na tej nagrodzie.

Wielkie dzięki wszystkim, którzy już zagłosowali i tym, którzy to zrobią! :]

+1 :) Trzeba sobie pomagać :)

PS:Dobry jesteś,ale Piec o boże jak on okazuje te emocje też dobry chłopak

Wiem, jego komentarz też w miarę trzyma poziom. Chociaż obaj jesteśmy początkującymi komentatorami i (przynajmniej ja, on chyba parę meczy komentował) robiłem to pierwszy raz. Bardzo dziękuję za głos :>

+ 1 Dla Cb

Strzelam w ciemno masz głosa.

Dziękuję Wam! :)

Łap głos też ode mnie ;)

I Tobie dziękuję :> Powoli do przodu, jeszcze jakieś 40 głosów i jest remis. Dwadzieścia wpadło w godzinę, nie jest źle! :)

Nie martw się, potrzebujesz tylko 14 głosów! Oczywiście + dałem.

głos oddany :)

+1 w ciemno bo mam spaloną karte dziekowa i za skin szakosa !

I jesteś na prowadzeniu ^ ^

Wygrywasz na 100%! :D