Prośba o klucz do bety :)

Hej,

Chciałbym pograć w Wildstara, ale nie załapałem się na ostatnią falę kluczy. W związku z czym proszę o udostępnienie mi swojego, niepotrzebnego klucza, jeśli ktoś takowy posiada. Byłbym naprawdę wdzięczny, bo ostatnimi czasy nie bardzo mam w co grać, a na Wildstara się po prostu napaliłem xD

z góry dzięki,

ps. klucz wysyłać na priv, bo tutaj to zaraz ktoś mi uwinie z przed nosa :P

Hej,Chciałbym pograć w Wildstara, ale nie załapałem się na ostatnią falę kluczy. W związku z czym proszę o udostępnienie mi swojego, niepotrzebnego klucza, jeśli ktoś takowy posiada. Byłbym naprawdę wdzięczny, bo ostatnimi czasy nie bardzo mam w co grać, a na Wildstara się po prostu napaliłem xDz góry dzięki,ps. klucz wysyłać na priv, bo tutaj to zaraz ktoś mi uwinie z przed nosa

Zobacz tutaj http://www.gamesradar.com/were-giving-away-5000-keys-new-wildstar-beta/ powinny jeszcze być , wystarczy podać maila i poczekać

JAOF16SGIVW1LV4U1ZVU

JAOF16SGIVW1LV4U1ZVU

Niestety nie zdążyłem. Jeśli jeszcze ktoś jakiś ma to niech wyśle PRYWATNĄ wiadomością, bo tutaj mogę nie zdążyć go złapać :P

z góry dziękuję :>

Poszło, tutaj NA1: Q0XATPMZAL70UZBYE5BH

oraz EU2: XWZ8FBYO4SV649DEC412

NA2: NA8F7F7QB8IR97H7RPC8

Hej,

Chciałbym pograć w Wildstara, ale nie załapałem się na ostatnią falę kluczy. W związku z czym proszę o udostępnienie mi swojego, niepotrzebnego klucza, jeśli ktoś takowy posiada. Byłbym naprawdę wdzięczny, bo ostatnimi czasy nie bardzo mam w co grać, a na Wildstara się po prostu napaliłem xD

z góry dzięki,

ps. klucz wysyłać na priv, bo tutaj to zaraz ktoś mi uwinie z przed nosa :P