Prośba o klucz do dota2

Witam jestem tu nowy i chciałbym poprosić o zaproszenie czy klucz ( nie wiem co tam można dać) do gry dota 2 jeśli ktoś posiada. Niedawno dostałem wiadomość o informacji iż można kupic dany klucz lecz to strata pieniędzy. Jeśli ktoś ma wolne zaproszenie lub klucz prosiłbym o napisanie mi go w pw lub skontaktowanie się ze mną przez gg ( podane w moim profilu). :)

co za naiwniak, da mi ktoś nowe Lamborghini Seste Elemento najlepiej koloru ciemny grafit, ew. ciemny siwy (jesli taki koloro istnieje)??

frytki do tego prosz..

kupno to strata pieniedzy? to nie graj, masz inne tytuly f2p

@edit zmieniam zdanie, może byc chromowane

Zabawne co piszesz, moze i jest to łudzenie się ale zawsze warto się spytać. Jestem wgl ciekaw czy przeczytałeś treść mojego posta.

Zapomniałem dodać iż smieszy cię to że ktoś chce zagrać sobie w dotę 2 ponieważ nie załapał się na kluczyk, to iż zapewne posiadałeś klucz i możesz sobie grać nie znaczy że masz pisać że jestem naiwniakiem. Ty z tego tematu chciałeś lub zrobiłeś jeden wielki żart, ty widzisz naiwność a ja szansę na spędzenie wielu godzin przy jednej z najlepszych gier moba.

Myśłe podobnie jak ty pewnie @up pewnie jakiś ignorant ma wszystko w d*pie też bym prosił jak ktoś ma bo bym chociaż pograł tą 1 godzinkę :D

Nie zwracajcie uwagi na Wujka, to nie troll, ale czasem zachowuje się jak jeden z nich :D

A co do tematu: odpuść sobie, bo podejrzewam, że nikt nie odda gifta Doty 2 (jedyny (chyba) sposób, żeby zagrać, to trzeba posiadać Steam Gifta, a co za tym idzie, konto Steam) za darmo. Klucze schodzą po ok. 25-30 zł, to nie jest duży wydatek. Do tego dolicz, że niektórzy mogą sprzedać przez allegro, więc nie zostaniesz oszukany. Ostatnio dużo osób na naszym targowisku sprzedaje owe gifty. Wybierz tylko odpowiedniego sprzedawcę (sprawdzonego, nie oszusta) :)

Ja nie zartowałem, po prostu irytuje mnie że każdy czegoś chce, rozumiem jakies drobne klucze, ale dota2? To jest jak zwyczajna gra komputerowa, do tego klucz DA się zdobyć za darmo. Wystarczy wypelnic ankiete i aktywnie korzystac ze steama, ale po co, lepiej prosić o coś niemożliwego na forum. Zaraz może zaczne spamować tematami w których bedę prosił o rózne gierki, czy to ma sens?

Jeśli byś się zdecydował kupić gift, to polecam ci tą aukcję:

http://allegro.pl/dota-2-steam-gift-prezent-automat-24-7-w-3-minuty-i2475905187.html

Jest sprawdzona. Kupowałem z niej ja i dwoje znajomych. Jeśli kupisz przez Pay-U link z giftem przychodzi w momencie.

No nie ma sensu, i nie popieram tego, że ludzie proszą o klucze/gifty. Swoją drogą, również wypełniłem ankietę, ale osoba, która nie grała w pierwszą Dotę nie jest w stanie ją wypełnić. Chociaż może to i dobrze, nie będzie graczy pokroju np. rusków w LoLu

@down też zaznaczałem na randoma :D

Ale Doty nadal nie mam :P

wystarczy na randoma pozaznaczac ;p

liczy sie tak naprawde aktywnosc konta

na swoja dote czekałem 6 miechow i wygladalo to w ten sposob

ankieta -> 6 miechow czekania bez efektu -> zaczalem grac w tf2 -> 40 godzin w tydzien (;p) -> magicznym sposobem dostałem dota2 -> grałem w dote -> zrobiłe ankiete cs:go -> magicznym sposobem po 2 tygodniach dostalem cs:go

@up wiekszosc nie zaznaczalem na randoma bo jednak grałem troche w wc3:dota

ale wiem ze to dziala bo kumpel ma ;p

na allegro sa keye po 20-30 zł .. myślisz, że ktoś da ci keya za free? .. bitch plz /..

na allegro sa keye po 20-30 zł .. myślisz, że ktoś da ci keya za free? .. bitch plz /..

tak sie sklada, ze niektorzy oddaja klucze za free, bitch plz.

Wystarczy wypelnic ankiete i aktywnie korzystac ze steama

Gdzie się robi te ankiety ? Bo mam steama i też sobie z chęcią takie ankiety porobię.

Na Steamie wejdź na Dota 2 (w sklepie) i Apply For Beta czy jakoś tak.

Na Steamie wejdź na Dota 2 (w sklepie) i Apply For Beta czy jakoś tak.

Ja też wypełniłem ankietę czekam około 2 miesięcy i nic dlatego chciałem się spytać czy ktoś takiego nie ma. :) Widzę że mam tylko 2 wyjścia.

1.Kupić kluczyk.

2.Poczekać aż bedzię premiera co może trochę potrwać.

No nic dziękuję za rady itd. :)

Jeśli byś się zdecydował kupić gift, to polecam ci tą aukcję:http://allegro.pl/do...2475905187.htmlJest sprawdzona. Kupowałem z niej ja i dwoje znajomych. Jeśli kupisz przez Pay-U link z giftem przychodzi w momencie.

Dzięki za podanie linku, jeśli wygrzebię kasę z mojej wręcz pustej skarbonkii to może kupię lecz wątpię. :)

Myślę iż temat powinien iść do zamknięcia, już kupiłem klucz za niecałe 30 zł a to w porównaniu z ceną steamową to mała kwota. :) Dziękuję w szczególności DerDon'owi za podanie stronki z kluczami do kupienia. ^^

tak, tylko ze steamowa dota, ma do tego spory zestaw przedmiotów, ktore są sporo warte

tak, tylko ze steamowa dota, ma do tego spory zestaw przedmiotów, ktore są sporo warte

Tak wiem lecz ja nie lubię takich rzeczy i wolę grać od zera by nie było łatwiej lub też by nie mieć nowych wyglądów itd. :)

Witam jestem tu nowy i chciałbym poprosić o zaproszenie czy klucz ( nie wiem co tam można dać) do gry dota 2 jeśli ktoś posiada. Niedawno dostałem wiadomość o informacji iż można kupic dany klucz lecz to strata pieniędzy. Jeśli ktoś ma wolne zaproszenie lub klucz prosiłbym o napisanie mi go w pw lub skontaktowanie się ze mną przez gg ( podane w moim profilu). :)