Prosba o kluczyk

Siemka. Chcialbym sobie jeszcze pograc na becie w PoE ale jest jeden problem. nie mam klucza i nie moge wejsc do gry. Jezeli ktos moze mi uzyczyc klucz do closed beta to bylbym bardzo wdzieczny. Kulcze prosze wysylac na PW. Z gory wam wszystkim dziekuje.

Pozdrawiam

Open beta bodajże we wtorek czy tam środę, więc nikt Ci nie da.

Kurde szkoda

ja ci dam wyslalem PW

Jak ktoś ma to w sumie też bym prosił

Ja ogólnie też bym prosił,ale w sumie nie ma sensu,bo obt jest za 3 dni,ale jak by jakaś dusza była na tyle łaskawa,to nie pogardze :P

Ja moge dać klucz do firefalla za PoE, mam również mnóstwo klczu do Doty 2, ale to chyba juz każdy ma:)

Też chętnie przygarne jakis kluczyk zeby zobaczyc co to wogóle jest.

Ok mam juz klucz heh , zalogowalem sie na stare konto a tam zaproszenie od 22 czerwca czeka na mnie ^^ , nie bede teraz grac ,zobacze tylko co to wogole jest ^^

Ktoś jeszcze ma wolne klucze Ładnie prosze :D

Gdyby ktoś miał jeszcze jakiś kluczyk do closed bety prosiłbym bardzo o wysłanie mi go na PW. Chciałbym przed open betą ogarnąć już pare rzeczy. Z góry dziękuję

Siemka. Chcialbym sobie jeszcze pograc na becie w PoE ale jest jeden problem. nie mam klucza i nie moge wejsc do gry. Jezeli ktos moze mi uzyczyc klucz do closed beta to bylbym bardzo wdzieczny. Kulcze prosze wysylac na PW. Z gory wam wszystkim dziekuje.

Pozdrawiam