Poprzez demoktatyczne głosowanie skazany zostaje uznany za winnego i wymierzamy mu karę ..... na pal z nim !
Prośba o Perma - FlashGordon
może ma ten koleś coś z głowąLol? Jeśli ma coś z głową to niech idzie się leczyć, za taką chorobę tym bardziej należy się ban. Sory, ale przestępny do więzień, a idioci do psychiatryków.
Jestem za takich trolli jak on trza wywalać.
Ok, póki co Revolutio dał mu bana na72h. Jeżeli się nie dostosuje to będzie tak karany aż dostanie bana na stałe.

Crracked?! Wróciłeś?! No to nastała nowa era
Lol, gdyby nie revolutio, ccracked wsadził by mu perma
Chlopak zazdrości ze ktoś znalazł paszteta w grze więc próbuje "wyrwać" paszteta z forum....Jak chcesz to idz do tesco tam podobno są dobre i tanie:)
Ja tam nic do niego nie mam a nawet go lubie ;]
Zamknijcie ten temat bo offtop zacznie lecieć, a sprawa już zakończona.
Witaj z powrotem Crracked
To jeszcze się lekko podepnę tutaj . Tacy "uzytkownicy" są niesamowicie irytujący i osobiście najchętniej dawałbym takim perma. Ale jak wiadomo - do końca się takich nie wytępi. Może byłaby opcja ukrycia komentarza lub minusowania (coś jak na stronie)? Oczywiście z głową, żeby jakoś to dawało radę. Taka mała sugestia.
Aha, no i witamy znowu crracked .
Azrael były by zabawy tak jak na stronie,minusowanie dla jajec,minusowanie bo kogos nie lubimy.Jest opcja zglos to trzeba korzystac.
Jeden najwiekszych trolli pomiijajac konesera. Dziwie sie ze nie dostal jeszcze warna. Powinien dostac zasluzonego soczystego perma. Gdyby ccracked byl moderatorem juz by go nie bylo.
super o mnie juz zapomnieliscie....;(
co do czego regulamin is regulamin ma 10 szans nie poprawi sie poleci a tematy "prosze o bana dla" powinny byc usuwane bo na forum nie powinno byc wyjatkow i kazdy powinien byc traktowany tak samo
@edit skoro sa wyjatki to po co nam regulamin? skoro mozna go od tak sobie ominac
Automatic generated message
This topic has been closed by a moderator.
Reason: Ok, sprawa z FLashGordonem została wyjaśniona. Póki co otrzymał bana na 3 dni i zobaczymy jak dalej będzie się sprawował.
If you disagree with this action, please report this post and a moderator or administrator will reconsider it.
Kind regards,
Forum dyskusyjne o grach MMO Staff
Temat zamknięty, ale chce coś dopisać. Zobaczyliście jeden taki post i chcecie perma dla niego? Specjalnie przejrzałem jego pozostałe posty i jakoś nie zauważyłem, by cały czas trollował, wyzywał innych. Jak nie wierzycie, to sobie sprawdzicie (wejdźcie w jego profil, po czym kliknijcie zakładkę posty). Zobaczycie tylko część jego postów, ja mogę sprawdzić większość jego wypowiedzi i nie natrafiłem na jakieś "szczególne".