Prośba o Perma - FlashGordon

Dla mnie to już jest totalna przeginka, ludzie się spinają, że na głównej nikt nie "monitoruje" trolli, a forum lepiej nie wygląda. Zresztą, niech sobie Mod/Admin przejrzy jego posty, kilka wystarczy.

@Ps:

xl7qU.png

Jak by ktoś jeszcze był zdziwiony, dlaczego ludzie nie zgłaszają postów.

Podpisuje się pod tym, jego zachowanie za***iście irytuje. Zaczął mnie denerwować już w tematach o "Dziewczynach grających w MMO", gdzie próbował zjechać każdego kto się tam nawinął, przy okazji wyzywając ludzi, którzy grają postaciami żeńskimi będąc facetami. Zgadzam się z tym, że powinno się go uspokoić bo odkąd zaczął się udzielać na forum, zrobił się jeden wielki śmietnik z nim na czele śmieciarzy...

Przeciętny gracz przeciętnej gry - Tibia. Nic nie mam do tej pixelówki, lecz jak widać społeczeństwo spadło na psy.

Może miał trudne dzieciństwo i wyżywa się w internecie aby poprawić ego? Albo...

Nie mnóżmy zbędnych teorii, nie ważne co nim kieruje, według mnie, nic go nie usprawiedliwia.

Warn to za mało, ban na dzień to za mało, minimum tydzień lub więcej.

Panowie Panowie, trzymajmy się regulaminu. Po prostu niech zostanie należycie nagrodzony za wszystkie swoje działania. Pamiętajcie 10 warnów = ban.

Panowie Panowie, trzymajmy się regulaminu. Po prostu niech zostanie należycie nagrodzony za wszystkie swoje działania. Pamiętajcie 10 warnów = ban.

I w tym tkwi cały problem, i odpowiedź na pytanie, dlaczego na forum jest taki trolling. 10 warnów = ban? What the hell? Znając życie, gdyby nie ten temat, to koleś dostał by maksymalnie bana na 24 godziny, ale jeszcze bardziej prawdopodobne jest to, że nikt by "nie zauważył" jego posta. Administracja jest niesamowicie pobłażliwa jeżeli chodzi o blokowanie użytkowników. I nawet jak tego Perma dostanie, to zrobi zaraz drugie konto i tyle. Zaostrzyć kary i dawać bany od razu na IP, by wykluczyć takiego gnojka ze społeczeństwa (tak wiem, zmieni IP itd. itp. ale może mu się nie będzie chciało, a konto każdy głupi zrobi)

Z tym IP trochę bym się kłócił. Jeśli ma stałe IP to załatwiłoby tylko sprawę, w przeciwnym wypadku przy zmiennym IP wraz z jego banem zostaną zablokowane inne przypadkowe osoby, a tego raczej nikt by nie chciał. Może to kolejna jakaś manipulacja? Warcraft947, Ty jako stały bywalec tego forum powinieneś osobiście puścić PMa do Admina, bo jak widać Moderatorzy są zajęci i nie mają czasu czytać postów. Przypomnę, że jak była ostatnio sytuacja z portalem, to tłumaczyli się że nie mają tam dostępu. Ciekawe jakie teraz będą mieli wytłumaczenie.

Warcraft947, Ty jako stały bywalec tego forum powinieneś osobiście puścić PMa do Admina, bo jak widać Moderatorzy są zajęci i nie mają czasu czytać postów. Przypomnę, że jak była ostatnio sytuacja z portalem, to tłumaczyli się że nie mają tam dostępu. Ciekawe jakie teraz będą mieli wytłumaczenie.

Albo po prostu zrobić specjalny dział, właśnie gdzie ludzie by takie skargi pisali, zrobić jakiś skrypt na to, by tematy z niego nie pojawiały się na głównej (w tym okienku po prawej) i po prostu modzi by sobie tam raz dziennie wbijali i by było fajnie. A co do wysyłania PM'a, to chyba tak kiedyś zrobiłem, ale w tym przypadku chciałem mieć "poparcie" userów, bo może to ja jestem jakiś dziwny

Jeden najwiekszych trolli pomiijajac konesera. Dziwie sie ze nie dostal jeszcze warna. Powinien dostac zasluzonego soczystego perma. Gdyby ccracked byl moderatorem juz by go nie bylo.

A o mnie ktoś pamięta? Czy każdy mnie ignoruje?

Gdybym ja był modem, 80% miałoby perma.

Jestem za. Wybitnie pyskaty bachor.

Jestem na tak.

Jestem za permem dla tego pana .

Śmierdzi mi to samosądem. Nie to żebym był przeciw, bo gość ewidentnie zasługuje na prztyczek w nos, ale...

Idioci...Sami idioci....Hejtujecie jednego a sami lepsi nie jesteście...weźcie się ogarnijcie może ma ten koleś coś z głową ale to nie powód by odrazu perma dawać

@Up. ? :D

To ja powiem tak. Co się robi ze słabym osobnikiem w stadzie? Odrzuca. Kim jest FlashGordon? Słabym osobnikiem. Wszystko.

I pokaż który z nas jest lepszy od tego pana. Dam sobie ucho odciąć, że nie znajdziesz nikogo lepszego od niego. No chyba, ze sam chcesz kandydować na to miejsce, aby faktycznie mnie tego ucha pozbawić.

To ze jest chory to zadna wymowka.

jestem za

Być może to kolejna inkarnacja legendarnego już StorNa? Krytyka jest ok, ale nie wyśmiewanie każdego bez żadnego uzasadnionego argmentu już nie jest ok. Z głową ten gościu raczej nic nie ma, pisze on poprawnie ortograficznie. Tylko ten szyderczy śmiech w każdym poście sugeruje, że jednak z jego psychiką nie jest w porządku.

Może i ten FlashGordon zachowuje się jak idiota ...No w pewnym sensie sam nim jest...

ale nie lubię jak kilkanaście osób hejtuje 1. :)

wiem wiem sam sobie na to zasłużył , ale tak czy siak nie zmienia faktu że jest 50vs1.

oczywiście ja sam nie toleruje idiotyzmu więc jestem za.