Witam prosiłbym o pilnowanie komentarzy ponieważ co rusz gdy napiszę jakiś komentarz np że mi się ta gra nie podoba albo ją obrażę MOJĄ opinią zostaje obrażony zwyzywany , dlatego prosiłbym o inspekcję
Prośba o pilnowanie komentarzy pod newsem
Też jestem za inspekcjami, które wyeliminują trolli i innych gburów którzy obrażają za nic użytkowników. Mnie nie obrażają, ale chcę wstawić się za ofiarami tych nagłych, niczym nie uzasadnionych ataków.
Dokładnie, ja nie wiem, jak można tak zaniedbywać stronke. Tam chyba nie wchodzi żaden moderator, a usuwaniem komentów zajmują się redaktorzy, co to ma być?
Weźcie olejcie te durne komentarze. Niech sobie piszą.
Aczkolwiek lepiej by to wyglądało jakby ktoś nadzorował kto co pisze w komentarzach.
Guru ma na to monopol i wprowadza cenzurę ;D Przyzwyczajajcie się. Większość użytkowników jest sama sobie winna. Zamiast zgłaszać trolle, to oni zgłaszają poprawne posty pod względem gramatycznym i bez żadnych wulgaryzmów i wyzwisk tylko dlatego, że użytkownik napisał "gra mi się nie podoba". Fałszywe zgłoszenia "a bo mi się ten post nie podoba i użytkownik w d*p* siedział i gó* widział", powinny być wyłapywane przez moderatorów i nagradzane perma banem, a nie cackanie się jak z małymi dropsami.
Panowie, to jest misja niemożliwa.
Taki cenzor/cenzorzy musieliby ślęczeć na stronie 24/7, bo co kilka minut pojawia się jakiś troll.
Ja się już przyzwyczaiłem...
Widzisz głupi/obraźliwy/chamski komentarz? Kliknij na znaczek (!), który powoduje zaraportowanie danego posta. Codziennie usuwam sporo tak zgłoszonych komentarzy.
Widocznie potrzeba dodatkowych osób, bo codziennie przybywa ich więcej.
Dokładnie, ja nie wiem, jak można tak zaniedbywać stronke. Tam chyba nie wchodzi żaden moderator, a usuwaniem komentĂłw zajmują się redaktorzy, co to ma być?
Uwzględnij fakt, że moderatorzy są od forum, nie od serwisu.
Czyli rozumiem, że za wszystko możemy obwiniać Guru, Dobijaska i administratora? Ok.
Po prostu moderator, zdaniem większości osób, to osoba zajmująca się moderowaniem postów, a redaktor, to osoba, która pisze artykuły i czasami newsy. Mało kto wpadł na to, że redaktor ma się też zajmować moderowaniem postów na stronie. I nie odbijaj piłeczki. Jak zwał, tak zwał. Nazwa zbyt dużej różnicy nie robi, bo dalej wszystko tyczy się tylko strony. Jak nie macie ludzi, to ich skołujcie.
Czyli rozumiem, że za wszystko możemy obwiniać Guru, Dobijaska i administratora? Ok.Po prostu moderator zdaniem większości osób, to osoba zajmująca się moderowaniem postów, a redaktor, to osoba, która pisze artykuły i czasami newsy. Mało kto wpadł na to, że redaktor ma się też zajmować moderowaniem postów na stronie. I nie odbijaj piłeczki. Jak zwał, tak zwał. Nazwa zbyt dużej różnicy nie robi, bo dalej wszystko tyczy się tylko strony. Jak nie macie ludzi, to ich skołujcie.
Nie, nie masz obwiniać o wszystko Guru i administratora, ponieważ istnieje opcja jak wspomniał Chmarus raportowania komentarzy. Na forum też takie coś istnieje i jakoś się sprawdza. A po drugie jak sobie to wyobrażacie? Codziennie są nowe newsy na stronie, wchodzi moderator wieczorem i co? Ma czytać 200+ komentarzy? Sory, ale jakoś mi się to nie widzi.
Jak już napisałem, skołujcie sobie więcej ludzi, to będzie czytał tylko 50. Jak nagrodzicie jeszcze banem osoby, które zgłaszają sobie posty, które nikogo nie obrażają i są poprawnie napisane, a później napiszecie o tym na stronie, to jeden jełop z drugim się zatka i odechce im się cyrkowania. Wystarczy też trochę wysilić szare komórki, bo to chyba oczywiste, że jak Guru/Ozonek pisze newsa o Tibii, czy Metinie 2, to zgłoszeń będzie więcej niż pisałby o Simsach Online.
@Cree
Fail -.-
Wystarczyło przeczytać posta z 20:11....
Nie, nie ma czytać 200+ wpisów, tylko wchodzić raz na 3 godzinki, i przeznaczyć te 5 minut czasu na przejrzenie komentarzy.
Ok, gwoli ścisłości napiszę dosadniej. Moderator nie posiada takowych uprawnień, bo jest to ranga ranga obowiązująca na forum, tylko na forum.
Witam prosiłbym o pilnowanie komentarzy ponieważ co rusz gdy napiszę jakiś komentarz np że mi się ta gra nie podoba albo ją obrażę MOJĄ opinią zostaje obrażony zwyzywany , dlatego prosiłbym o inspekcję