Prośba o pomoc!

Mam wielka prosbe nie bede zmusal albo oszukiwal jak niekturzy urzytkownicy wale prosto z mostu potrzebne mi riot points nie prosze o sms czy cos tylko jak ktos chce zagrac moe z niszymi lvl albo cos to prosilbym o pomoc w robieniu moich referali w grze nikogo nie zmuszam ani nie oszukuje to jest po prostu prosba zeby nie bylo ze zaraz warna dostane ci co niechca po prostu dziekuje i żegnam oto link do rejestracji mojich referali:

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de4eca6193be880732785

i prosilbym o nie dodawanie glupich komentarzy napisalem ze to jest nieobowiazkowe i prawdopodobnie nikt nic za to nie dostanie ale oferuje moja wdziecznosc moze ja tym co mi pomoga tez w przyszlości pomoge kto wie kogo potrzeba zgoni :D jeszcze raz dziekuje tym co sie zarejestruja!!!!

jestescie wielcy!!!

Apol

Po 1 weź słownik po 2 nikt Ci nie będzie nabijał referali 1 referal to jakieś 1.5h , a potrzeba ich 10. Weźmy na to ,że wbijesz 1 dziennie i po 10 dniach już masz... Ach to pier**lone lenistwo polaków.

warn_ico.png
Czy możesz przestać kląć? Już masz w sumie kilka warnów za wulgaryzmy. Nie musisz się chwalić swoim bogatym słownictwem. - crracked

....

jakbys chcial wiedziec to 10 juz wykorzystalem potrzeba mi wiecej dokladnie 100 dlatego potrzebuje pomocy mam narazie 24 wiec samemu troche mi to zajmie nieprwdar a po drugie nie uzywam polskich nakow bo mi sie niechce i bede pisal tak jak mi sie podoba np. moge napisac tak ozont(jako urząd)co cie obchodzi moja polsczyzna muwilem bez zbednych komentarzy!!!

Cwaniak chce Colectors Pack.Naprawdę gardzę takimi ludźmi jak ty a za te błędy dał bym ci warna.Ja to czytam tak:Witajcie jestem nikim więc nabijcie mi rp bo che to i tamto a wy nic nie dostaniecie tylko figę a ja będę miał wszystko za free.

ot dzisaj terz bende pisal jak kce!

sluchaj ja pisalem e do niczego nie zmuszam nie chcesz pomoc to zostaw mnie w spokoju a nie dlatego nazywa sie to prosba ze ludzie nie musza pomagac a jak cos pomoze to napisalem wlasnie ze nic nie obiecuje zrozumiano

UP-To chociaż pisać się naucz!

widze ze jednk cie to bawi dalem swoja prosbe a jedyne co dostalem to smiech z mojej polszczyzny i odp. ze moge sam se to zrobic naprawde bomba zobaczymy pozniej a co do mojego pisma nie moja wina nie tylko ja robie bledy a pisze szybko bo to na mojim profilu jest najwazniejsze czekam tylko na studia jeszcze rok i bede mugl nazwac sie programista :D

mod_ico.png
Faktycznie błędy są zabawne. "mugł", "jednk"? Widzę już Twoją karierę programisty. Nie dość ,że niechlujny to nie potrafi składnie pisać - crracked

jakbys chcial wiedziec to braki liter spowodowane sa zacinaniem sie klawiszy w lapku a ja po prostu jestem jednym z najlepszy programistow w szkole wiec cicho byc nie znasz mnie wiec nie powinienes mnie komentowac i widac jednosc pomiedzy wami wszyscy przeciwko mnie

warn_ico.png
Za dp. - Dzz'

Natomiast brak interpunkcji jest spowodowany brakiem klawiszy....

ps. założenie OTS-a nie czyni cie programistą

ps2. proponuje usunąć mój post i zamknąć temat, robi sie spam

wiem otsa zalozylem 4 lata temu a ostatnio pracuje w visual studio microsoftu na orawde swietny program dla twojej wiadomosci mam juz zrobionych pare programow a jak chodzi o interpunkcje to akurat mi sie nie chce uzywac tych klawiszy

No i jak tu nie używać wulgaryzmów jak widzę takiego idiotę ??

warn_ico.png
Za nazwanie innego usera idiota. - Dzz

Temat został zamknięty. Powód: Zamykam, bo zrobil sie syf. Do pana programisty: chlopie, mozesz byc nawet najlepszy w swoim fachu, ale to nie znaczy, ze az w tak duzym stopniu powinienes olewac poprawnosc pisowni. Ja rozumiem, ze dla ciebie i dla twojego przyszlego zawodu to nie ma znaczenia, ale to nie zmienia faktu, ze ma to znaczenie dla nas, czyli userow tego forum. Jak juz tu wchodzisz i piszesz posty, to licz sie z tym, ze ktos ma zamiar je zrozumiec, a ciezko to zrobic, kiedy tobie sie nie chce wstawiac przecinkow. Dostajesz warna za pisownie i drugiego za lenistwo, jak zreszta sam przyznales.

Mam wielka prosbe nie bede zmusal albo oszukiwal jak niekturzy urzytkownicy wale prosto z mostu potrzebne mi riot points nie prosze o sms czy cos tylko jak ktos chce zagrac moe z niszymi lvl albo cos to prosilbym o pomoc w robieniu moich referali w grze nikogo nie zmuszam ani nie oszukuje to jest po prostu prosba zeby nie bylo ze zaraz warna dostane ci co niechca po prostu dziekuje i żegnam oto link do rejestracji mojich referali:

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de4eca6193be880732785

i prosilbym o nie dodawanie glupich komentarzy napisalem ze to jest nieobowiazkowe i prawdopodobnie nikt nic za to nie dostanie ale oferuje moja wdziecznosc moze ja tym co mi pomoga tez w przyszlości pomoge kto wie kogo potrzeba zgoni :D jeszcze raz dziekuje tym co sie zarejestruja!!!!

jestescie wielcy!!!

Apol