Prośba o poradnik dla Gladiatora

Witam, prosiłbym aby jakiś doświadczony Gladiator w wolnej chwili stworzył poradnik o tej profesji. Zacząłem nią grać ale z tego co zauważyłem obecnie nie cieszy się ona jakąś większą popularnością i gdzie nie spojrzę tylko ten sin, sm. Wydaje mi się, że taki poradnik ułatwi grę nowym graczom oraz zachęci ich do wybranai tej profesji.

http://na.aiononline.com/livestatus/server/ - Patrząc np. po danych z ameryki wątpię by był tak wielki problem z gladiatorem. Widziałem gdzieś również statystyki dotyczące

Europejskich serwerów i były to bardzo zbliżone wykresy do siebie. Jeśli chodzi o poradniki na necie jest ich całkiem sporo na internecie w języku angielskim. Hmmm... Bardziej dręczy mnie pytanie co Ty chcesz w takim poradniku znaleźć?

Hmmm jakie pytanie, łap definicje słowa Poradnik "publikacja zawierająca porady z jakiejś dziedziny". Chyba logiczne, że mówiłem o EU, UA i Korea ma inne patche, poza tym czytałem kilka poradników po angielsku ale nie zawsze da się zrozumieć co autor miał na myśli. A jeśli nikomu nie sprawia problemu założenie takiego wątku to nie widzę problemu aby na bieżąco pomagał adeptom.

Ja właśnie gram Assasinem i sam mało widziałem osób, które grają tą samą klasą co ja. A co do tego poradnika to wątpie, żeby komuś się chciało go pisać. Może po prostu pytaj o to, co chcesz wiedzieć, my będziemy ci odpowiadać. ;)

Hmmm jakie pytanie, łap definicje słowa Poradnik "publikacja zawierająca porady z jakiejś dziedziny".

Pytanie nie dotyczyło definicji słowa "poradnik", tylko bardziej tego co Cię interesuje z tych porad. Każdy poradnik może zawierać inne kwestie i mogą się one lekko minąć z celem. Poradnika nikt nie napisze na zawołanie, zwłaszcza że dotychczasowe "poradniki" (tak, te które pojawiły się ostatnio w dziale Aiona) to jeden wielki niewypał.

Chyba logiczne, że mówiłem o EU, UA i Korea ma inne patche, poza tym czytałem kilka poradników po angielsku ale nie zawsze da się zrozumieć co autor miał na myśli. A jeśli nikomu nie sprawia problemu założenie takiego wątku to nie widzę problemu aby na bieżąco pomagał adeptom.

A jakie ma znaczenie czy jakiś kontynent ma inny patch? Do 4.0 filozofia niewiele się zmienia, najwyżej teraz w 3.0 mamy o jedną greater stigme więcej i dochodzi kilka skilli, ale (jak już napisałem wcześniej) filozofia gry klasą się niewiele zmienia.

Witam, prosiłbym aby jakiś doświadczony Gladiator w wolnej chwili stworzył poradnik o tej profesji. Zacząłem nią grać ale z tego co zauważyłem obecnie nie cieszy się ona jakąś większą popularnością i gdzie nie spojrzę tylko ten sin, sm. Wydaje mi się, że taki poradnik ułatwi grę nowym graczom oraz zachęci ich do wybranai tej profesji.