Prośba o RaF

Witam

Od razu przejdę do mojego pytania. Jutro kończy mi się miesiąc gry który dostałem za batle chesta i mam pytanie czy ktoś by nie zechciał dostać odemnie emaila i się zarejestrował. Bo podobno wystarczy się zarejestrować i gotowe. I jeszcze mam pytanko jak bym chciał dostać sor to ile dni musi być nie aktywne konto ?

Na to konto nie dostaniesz sora ponieważ konto musi być nieaktywne najpóźniej od marca 2012:

By móc otrzymać Zwój wskrzeszania, twój znajomy musi posiadać pełne konto World of Warcraft (konta Starter nie mogą brać udziału), które było nieaktywne przed lub w dniu 4 Marca 2012. Licencja jest uważana za aktywną, gdy przypisany jest do niej czas gry, niezależnie czy jest to czas opłacony abonamentem czy promocyjny darmowy czas gry.
. A Recruit a friend nie jest dostępny dla Polski, więc jeżeli masz zarejestrowane konto na Polskę to nie wyślesz go nikomu.

Mistyk, żeby RAF działał Twój musisz zaprosić znajomego do tej usługi, ale jeśli chcesz dostać 30 dni grania to Twój znajomy musi wykupić czas gry.

Achaaaa ;/ to jak niby na allegro robią z tym rafem? Mam na UK zarejestrowane

Witam

Od razu przejdę do mojego pytania. Jutro kończy mi się miesiąc gry który dostałem za batle chesta i mam pytanie czy ktoś by nie zechciał dostać odemnie emaila i się zarejestrował. Bo podobno wystarczy się zarejestrować i gotowe. I jeszcze mam pytanko jak bym chciał dostać sor to ile dni musi być nie aktywne konto ?