Prośba o Scroll of Reserruction

Hi

Chciałbym zacząć od tego iż widziałem temat z prośbami o owy przedmiot, aczkolwiek był on za stary abym wyraził tam swoją prośbę. Tak więc jak w temacie - poszukuje osoby która byłaby tak uprzejma aby wysłać mi Scroll of Reserruction.

Byłoby też wspaniale gdyby osoba ta pochodziła z serwer'a "Burning Legion" (słyszałem, że gra tam duża ilość rodaków) ponieważ tam chce przenieść swoją główną postać oraz założyc nową.

Email: krljankowski@gmail.com

Z góry dziękuje.

Zaraz ci wyślę,poszedł życzę miłej gry w raźnie pytań /w Vermarek(Horda).

Bardzo dziękuje za wcześniejsze wysłanie SoR, ale z powodu zhackowania mojego konta Bnet nie mogłem go przyjąć. Teraz gdy już je odzyskałem proszę o kolejny SoR, będę dozgonnie wdzięczny.

jankosik@vp.pl

Wysłane !

Witam. Też zwracam się z prośbą o SoR od kogoś z Burning Legion. Mój email to : ehhhh99@gmail.com

Będę bardzo wdzięczny. :)

Hejka. :).

Ja rówież dołączam się do prośby o SoR i również od kogoś na serwerze Burning Legion.

Mój email :Akashi24@interia.pl

Witam. Też zwracam się z prośbą o SoR od kogoś z Burning Legion. Mój email to : ehhhh99@gmail.comBędę bardzo wdzięczny

Wysłany

Hejka. .Ja rówież dołączam się do prośby o SoR i również od kogoś na serwerze Burning Legion.Mój email :Akashi24@interia.pl

Wysłany

Też bym prosił o Scroll of Reserruction , z góry dziękować

e-mail: arrh25@gmail.com

Też bym prosił o Scroll of Reserruction , z góry dziękować e-mail: arrh25@gmail.com

Wysłany

Hi

Chciałbym zacząć od tego iż widziałem temat z prośbami o owy przedmiot, aczkolwiek był on za stary abym wyraził tam swoją prośbę. Tak więc jak w temacie - poszukuje osoby która byłaby tak uprzejma aby wysłać mi Scroll of Reserruction.

Byłoby też wspaniale gdyby osoba ta pochodziła z serwer'a "Burning Legion" (słyszałem, że gra tam duża ilość rodaków) ponieważ tam chce przenieść swoją główną postać oraz założyc nową.

Email: krljankowski@gmail.com

Z góry dziękuje.