Tak jak w temacie proszę u możliwość usuwania swoich komentarzy/postów na forum/portalu ponieważ momentami zdarzy napisać coś głupiego lub walnąć double posta
Prośba o usuwanie swoich postów/komentarzy
Opcja edytuj?
Nazwe Cię Kuta*em a potem usune?Coś tu nie gra?
to może jakieś inne rozwiązanie?
2 minuty na usunięcie posta
lub
możliwość usunięcia posta za 2 złote (opcja sms, przelew, paypal; trololololololo).
Hmm... Dla mnie to byłoby dziwne, wyzywasz kogoś, usuniesz posta i nie będzie warna. Z ograniczeniem czasu to już jest lepszy pomysł. ALE, jeżeli zrobisz double posta, jakiś błąd i będziesz chciał go usunąć to zaraportuj własny post, ja za takie błędy warna nie daje, jeżeli ta osoba to zgłosi.
Moim zdaniem totalnie zbędne
czasem jest lag i niechcący można double posta walnąć za co jest warn.
czasem jest lag i niechcący można double posta walnąć za co jest warn.
Edytujesz drugiego prośba z prośbą o usunięcie komenta bo miałeś laga, tyle. Sam tak zrobiłem pare razy, i warna do tej pory nie dostałem.
Edytujesz drugiego prośba z prośbą o usunięcie komenta bo miałeś laga, tyle. Sam tak zrobiłem pare razy, i warna do tej pory nie dostałem.
Potwierdzam ,ja też.
Potwierdzam ,ja też.
Też potwierdzam
Tak jak w temacie proszę u możliwość usuwania swoich komentarzy/postów na forum/portalu ponieważ momentami zdarzy napisać coś głupiego lub walnąć double posta
Jak jesteś głupi to lepiej nie pisz. Każdy kto ma choć odrobinę mózgu domyśliłby się że do tego może służyć opcja "zgłoś" - w tej opcji brakuje tylko powodu zgłoszenia ale już o to zawnioskowałem
http://mmorpg.org.pl...rtuj-komentarz/

Jak jesteś głupi to lepiej nie pisz. Każdy kto ma choć odrobinę mózgu domyśliłby się że do tego może służyć opcja "zgłoś" - w tej opcji brakuje tylko powodu zgłoszenia ale już o to zawnioskowałemhttp://mmorpg.org.pl...rtuj-komentarz/
Używając opcji zgłoś na forum musisz napisać powód. Nie wiem jak to się odbywa na portalu, bo tam władzy nie mam, ale tutaj nie ma czegoś takiego jak raport bez powodu.