Prośba o wycene konta

Konto EUNE, dywizja gold, wszystkie postacie, 35 skinów, 9 stron run neutralny nick bez żadnego PL albo cyferek nigdy nie banowane. Jestem po prostu ciekawy czy jakbym chciał sprzedać to konto to czy chociaż część nakładu czasowego i pieniężnego by mi się zwróciła.

Kont na sprzedaż w lolu jest tak dużo, że ceny muszą być przystępne. Biorąc pod uwagę liczbę skinów cena mogłaby się zwiększyć aczkolwiek na pewno nie zarobisz na tym dużych pieniędzy, które by 'zrekompensowały' pieniądze wydane na skórki.

Takie 80-90 złociszy.

tak z 2 piwa

wbijaj ligi bo za to duzo kasy sie dostaje.... skiny im wiecej nie osiagalnych tym lepiej ajk strażak treistana itp

pewnie grosze nawet nie rownowartosc skinow lol to nie jest tibia na tym nie zarobisz samo wbicie 30 lvl bez wydawania aksy to zajmuje duzo czasu plus kupienie postaci zeby wbic jakies lepsze elo ..........

No to nic trzeba w przyszłym sezonie wbić platynkę to moźe trochę więcej wyciągnę :) , ale dzięki za szybką odpowiedź Temat do zamknięcia w takim razie. (a skinów nieosiągalnych też mam kilka np. desert trooper garen)

Za JEDYNE 5k RP masz paczkę tych Halloweenowych skinów.

Na prośbę autora zamykam.

Konto EUNE, dywizja gold, wszystkie postacie, 35 skinów, 9 stron run neutralny nick bez żadnego PL albo cyferek nigdy nie banowane. Jestem po prostu ciekawy czy jakbym chciał sprzedać to konto to czy chociaż część nakładu czasowego i pieniężnego by mi się zwróciła.