DO ZAMKNIĘCIA
Prośba o wycenę konta
Biorąc pod uwagę samą ilość skinów i liczbę postaci to zapewne kwota będzie liczyła się w tysiącach. Jednak dywizja daje trochę do myślenia więc więcej jak 2000zł nie dostaniesz. Chociaż musisz też patrzeć na konta jakie chodzą na allegro... Strasznie nisko cenią swoje konta tacy co posiadają podobne konta jak Twoje...
No właśnie niestety polacy troszkę sknerzą ;d lepszy przelicznik w Euro dlatego myślę o ebay.
Konta nigdy nie osiągają nawet przybliżonej ceny sumy wartości wszystkich skinów. Więc podlicz sobie tą wartość i przedziel przez co najmniej 2
Tylko że nie liczy się ile warte jest konto, tylko ile ktoś może za nie dać.
Uuuuu Silver 1, kokosów nie dostaniesz :/ 1k PLN to chyba i tak aż nad to. Za tą kasę idzie dostać już ładne konto z diamentem.
Po co patrzeć na ligę skoro zagrasz kilkanaście gier i masz o wiele wyższą ligę...chyba bardziej liczą się postacie i skiny imo.
Ja pier**le ! (Inaczej się tego nie da określić) Patrzeć na cenę konta przez pryzmat ligi. Jak ktoś jest fajfusem i nie umie grać, to nawet jak kupi konto z tym najwyższym tierem to tak czy tak spadnie! Jeżeli ludzie kupują konta tylko po to żeby grać w lepszej lidze to coś jest nie halo. Kupno konta w lepszej lidze nie zrobi z Ciebie PRO uber leet'a. Jeżeli grasz jak drewno VII to będziesz w drewnie VII
Jak chcesz sprzedać konto to idz na Ebay. Poza tym cenę bym ustalał w oparciu o inne konta na ebayu
A JA ci powiem ze okolo 300-400 zł.
Sam sprzedalem swoje konto, 470 skinow! wszystkie paxy itp , 20 stron na runy, wszystkie runy i postacie, master 300lp za 1200zł (nie polaczka)
Szkoda, że koleś podał namiary na te konto. Pewnie już ktoś napisał ticket do Rito i posypie się ban.
Ja pier**le ! (Inaczej się tego nie da określić) Patrzeć na cenę konta przez pryzmat ligi. Jak ktoś jest fajfusem i nie umie grać, to nawet jak kupi konto z tym najwyższym tierem to tak czy tak spadnie! Jeżeli ludzie kupują konta tylko po to żeby grać w lepszej lidze to coś jest nie halo. Kupno konta w lepszej lidze nie zrobi z Ciebie PRO uber leet'a. Jeżeli grasz jak drewno VII to będziesz w drewnie VIIJak chcesz sprzedać konto to idz na Ebay. Poza tym cenę bym ustalał w oparciu o inne konta na ebayu
Ale to jest największy sens sprzedawania konta w LoLu - wysoka liga. Postacie czy skiny to każdy głupi potrafi kupić. To tak jakbyś w jakieś grze mmorpg zrobił postać, wbił nią 5 lvl i wykupił cały item shop a potem żądał nie wiadomo ile pieniędzy za to. Logiczne jest, że każdy będzie celował by taka postać miała 80lvl i super eq, nie 50 kostiumów z item shopu. Podobnie jest w LoLu. Troche postaci, run i wysoka liga. Takie konta mają wartość
Ale to jest największy sens sprzedawania konta w LoLu - wysoka liga. Postacie czy skiny to każdy głupi potrafi kupić. To tak jakbyś w jakieś grze mmorpg zrobił postać, wbił nią 5 lvl i wykupił cały item shop a potem żądał nie wiadomo ile pieniędzy za to. Logiczne jest, że każdy będzie celował by taka postać miała 80lvl i super eq, nie 50 kostiumów z item shopu. Podobnie jest w LoLu. Troche postaci, run i wysoka liga. Takie konta mają wartość
Ty nadal nie rozumiesz... Co Ci po wysokiej lidze jak nie potrafisz grać ? Poza tym porównujesz grę MOBA do gry RPG :/ To tak jakbyś porównywał Pilot od telewizora do Ursusa.
Ty nadal nie rozumiesz... Co Ci po wysokiej lidze jak nie potrafisz grać ? Poza tym porównujesz grę MOBA do gry RPG :/ To tak jakbyś porównywał Pilot od telewizora do Ursusa.
Na sprzedawce to Ty się nie nadajesz, bo nie wiesz czego oczekuje klient od towaru. Teraz głównie ludzie kupują konta dla dywizji by chwalić się kolegom i koleżankom z klasy, że są challenjourami, a skiny to dodatek do szpanowania jeszcze większego. Nie powiem, że nie ma ludzi, którzy nie kupili by konta bo "o muj borze blak alistor mast ebaj", ale ich jest zdecydowana mniejszość i oni bardziej dbają o swoje portfele bo w jakimś stopniu jeszcze myślą, więc próbowali by się jakoś ładnie wytargować. Dlatego jak chcesz coś sprzedać za porządna kasę to musisz znaleźć jakiegoś tępaka 13 letniego, który kupi konto bo challenjour jest.
Szkoda, że koleś podał namiary na te konto. Pewnie już ktoś napisał ticket do Rito i posypie się ban.
Od kiedy jakikolwiek dostawca gier daje bana za to ze chce sie wiedziec ile jego konto jest warte ? o0
Przecież ja go nie sprzedaje tylko zadaje pytanie o wartość.
Zadałem konkretne pytanie a tylko 3 osoby potrafiły normalnie na nie odpowiedzieć.
Robicie nie potrzebną gadkę - szmatkę. Tak więc podziękuje.
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
I to dobra decyzja. Handlowi kontami mówimy niet.
Tylko mała uwaga do Takeshi.
To właśnie na kolekcjonerach można najwięcej zarobić. fakt, że czasami trzeba dłużej poczekać, ale się opłaca.
DO ZAMKNIĘCIA