Witam,witam mam mala prosbe do kogos uzdolnionego i ma chwilke czasu na wykonanie sygnaturki dla mnie z nickiem : BaNdyTa
Tematyka sygnaturki to Starcraft 2, mile widziany jakis motyw rasy protoss w sygnaturze. Bede bardzo wdzieczny Pozdrawiam.
Witam,witam mam mala prosbe do kogos uzdolnionego i ma chwilke czasu na wykonanie sygnaturki dla mnie z nickiem : BaNdyTa
Tematyka sygnaturki to Starcraft 2, mile widziany jakis motyw rasy protoss w sygnaturze. Bede bardzo wdzieczny Pozdrawiam.
Witaj, dzieki Ci naprawde swietnie to wyglada sygnaturka troche odbiega od tematu bo w tej grze niestety nie ma zadnych zamkow itp
no ale jak ktos sie nie zna to napewno bedzie sie podobac
Swietna robota, jeszcze raz dziekuje
dzieki, a jesli chodzi o tlo to jest to planeta protosow.
Witaj, dzieki Ci naprawde swietnie to wyglada sygnaturka troche odbiega od tematu bo w tej grze niestety nie ma zadnych zamkow itp no ale jak ktos sie nie zna to napewno bedzie sie podobac Swietna robota, jeszcze raz dziekuje
yy.. avek ok ale sygna to tylko render przyklejony na tlo..? Zaraz zrobie ci cos estetyczniejszego
http://bestgamewallpapers.com/starcraft-2/protoss-immortal
Duzo sie nie orobiłes...
Siema wszystkim. Widzę że nawet spoko pracę wam wychodzą... Mam prośbę. Mógłby ktoś zrobić avatar w klimacie anime (Naruto lub FMA) albo fantasy z nickiem: MaKu ?
Hmm jesli juz ktos robi sygnaturki to moze i dla mnie tak przy okazji . Nick DragonMage najlepiej jadeona z gry jade dynasty
gratulacje niezłe sygny i avatarki mam małą prośbę możecie mi zrobić sygnaturkę w tematyce call of duty z nickiem zederich
avek dla MaKu:
DragonMage nie wiem czy dokładnie o to ci chodziło, ale zrobiłem avek z Jade Dynsty:
avek dla MaKu:DragonMage nie wiem czy dokładnie o to ci chodziło, ale zrobiłem avek z Jade Dynsty:
Dzieki
zax454 dzięki... fajnie wyszło
Lubię to! XD
Edit:
Możesz spróbować zrobić jeszcze jeden avek związany z łyżwami/lodowiskiem? i oczywiście do tego mój nick?
A zrobi mi ktos avek z Jimi Hendrix'em? Ale jakis z klimatem, dobrymi kolorami, bez slodkosci?
gratulacje niezłe sygny i avatarki mam małą prośbę możecie mi zrobić sygnaturkę w tematyce call of duty z nickiem zederich
Proszę...
Podoba się...?
zederich avatar dla ciebie:
dla MaKu drugi z lodowiskiem, ale nie wiem czy mi to w ogóle wyszło jakoś:
i dla Dixell, nie wiem czy o to chodziło:
Nie o to chodziło ale dzięki
Ten pierwszy wymiata i tak
Ja poproszę sygnaturę z gitarzystą Eddie Van Halen. Najlepiej by tło i cała kolorystyka wyglądała jak kolor korpusu gitary ,czyli tak:
Więcej obrazków tego typu pod nazwą EVH Guitar lub Frankenstein EVH.
Podczepię temat bo wiele osób prosi o sygny i avatary.
Hej. Fajne avatarki robisz. Mogłbyś zrobić dla mnie avatara z nickiem Vessyr? W tematyce Team Fortress 2 Zależy mi na tym aby był maksymalnie śmieszny. Możesz wykorzystać uśmiech inżyniera (enginniera) lub jakąś inną postać ,która by ci akurat pasowała
Witam ja też bym prosił awatar i sygnaturę z nickiem: Mateo23 .
Temat to : Vladimir z Lola.