Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Właściwie to też mogę prosić o syngaturę ;p

Chodzi o Siegharta z 1 recznym mieczem badz 2 recznym (takim wielkim - Soluna)

Preferowane kolorki to czarny, czerwony, niebieski (najlepiej kombinacja czarnego z niebieskim)

Na google nie widziałem nic specjalnie ciekawego co mozna bylo wykorzystac, dlatego tutaj piszę

Moglbym poprosic o baner (wielkosciowo zeby byl jak 6 polaczonych sygnatur) z napisem [G]aming [C]hamber? Zalezy mi zeby na banerze byly elementy( postaci czy cos w ten desen) z bf-a 3, lola i diablo 3. Bylbym bardzo wdzieczny za taki baner.

Proszę o sygnaturkę z Razielem z Soul Reaver, najlepiej w jakiś mroczniejszych klimatach (jak avek). Z góry dzięki :) .

tutaj sygnaturka dla YumYum:

zimxdd.jpg

i dla Grotesk:

2ngzjbr.jpg

W ogóle nie znam się na anime i nie wiem, czy dobrze dobieram postacie, więc jak coś to za to przepraszam ;)

tutaj sygnaturka dla YumYum:i dla Grotesk:W ogóle nie znam się na anime i nie wiem, czy dobrze dobieram postacie, więc jak coś to za to przepraszam

Wszystko jest ok, dzięki wielkie :)

jeszcze sygnatura dla klanu bf3 Shaz:

10r67mp.jpg

Wszystko w jak najlepszym porządku, wielkie dzięki :)

Dla Azrael'a

1png550x150.png

LINK: http://img607.imageshack.us/img607/4592/1png550x150.png

o.o widzę, że nowa osoba zainteresowana grafiką się znalazła :)

Jeśli można by było poprosze avatar z nickiem Chytry Zdzich. Tematyka Team Fortress 2 coś śmiesznego. Heavy musi być ^^

@MrDr4gon Zła to ona nie jest, ale mógłbyś spróbować wykombinować coś bardziej komponującego się z avatarem? Poza tym za duża i nie chce wejść. Może coś w stylu Raziela wychodzącego z cienia? Ale jak tam będziesz uważał.

Siemka , nie chcę się narzucać ale skoro już w temacie to jeśli ktoś ma ochotę chciałbym również poprosić o jedną ;) o Sygnaturkę z anime,

Najlepiej By znajdowały się na niej postacie z anime , jak Higurashi no Naku Koro ni oraz Darker than Black , jeśli to nie sprawi kłopotu to najlepiej by w Sygnaturce znajdował się Nick , cóż na tło i napis zdam się na was( troche krewki nie zaszkodzi i czerni :) ) .

Z góry dzięki :lol:

ale zostałem zlany <_<

Faktycznie, bo to aż 2 dni minęły... (takie małe przypomnienie o sygne z Razielem w mrocznych klimatach ;) )

jeszcze sygnatura dla klanu bf3 Shaz:

Stary dzięki wielkie! Miszczu!

Proszę o wykonanie sygnatury i avataru nawiązujących do zespołu Nightwish. Podpis Amaranth.

dla Gaming Chambers (chyba średnio mi wyszło):

i dla WujaszekKijaszek:

10mscgk.jpg

Prosiłbym o jakiś ładny mroczny avek , 200x200 , najlepiej coś z krwią , bez napisu i jakąś ładną panią bym prosił ( też mroczną ) . Dziękować :)

Ogolnie nie jest zle sam i tak bym tego nie zrobil, dzieki wielkie. Czy dalo by rade napis [G]aming [C]hamber dac jakas bardziej nowoczesna czcionka i troche wiekszy i tlo na bardziej mroczne zmienic, jesli bys to zmienil byloby idealnie, ale i tak bardzo ci dziekuje za twoja prace.

@Naoke

Zacząłem bawić się, gimpem i zrobiłem coś takiego:

Umoj6.png

Mam nadzieję, że jak na pierwszy raz nienajgorzej :)