I jak podoba się xD
Kuciapek dla cb też
I jak podoba się xD
Kuciapek dla cb też
Dzięki bardzo!
Witam prosze o wykonanie sygnatury,avatara z elementami z gry LoL (Xin zhao husarz i coś od siebie)
Cześć możecie mi zrobić avatar taki zwykły na forum i w rozmiarze 800x800 piks. Z napisem Kitohoppe ? Może być obojętnie jaki deseń.
Javke nie mogłem skojarzyć sobie nic z tym napisem "Kitohoppe" więc poszedłem w ślady Jedi xD
Powtórzę moją prośbę (o ile ktoś tu jeszcze zagląda). Poproszę o avka, 3 do wyboru : z 2-D z Gorillaz, z czymś mrocznym, z czymś w stylu szalonego błazna, ogólnie czegoś szalonego (dziwny uśmiech i te sprawy, może jakiś arlekin czy cuś). Aha, koniecznie bez napisów. I chyba na tym błaźnie najbardziej mi zależy.
Zaraz Ci coś wydziergam.
Ja też ponawiam prośbe:
Na sygnaturze najlepiej żeby był wilkołak rzucający się na rycerza i oczywiście moja nazwa.
Na awatarze chciałbym tego samego rycerza a w tle jakiś zamek.
Zaraz się postaram o sygnaturę i avatar dla Jarida.
//f*ck , nie doczytałem, że ma być 2-D
Całkiem fajny ten 2-D. Ale byłbyś może tak miły i zrobił mi jednak avka z pokręconym błaznem? Tak jakoś zmieniłem zdanie, ale jak nie, to też przeżyję .
nie ma problemu, a co do tego avka z wilkołakiem, ciężko mi znaleźć rendery atakującego wilka, znalazłem fajnego wilka, i wajnego wojownika, postaram się wymyśleć coś ciekawego.
// @up
cos na tej zasadzie ?
nie ma problemu, a co do tego avka z wilkołakiem, ciężko mi znaleźć rendery atakującego wilka, znalazłem fajnego wilka, i wajnego wojownika, postaram się wymyśleć coś ciekawego.
jak nie chcesz się męczyć to może ork albo goblin też mogą być
nie ma problemu, a co do tego avka z wilkołakiem, ciężko mi znaleźć rendery atakującego wilka, znalazłem fajnego wilka, i wajnego wojownika, postaram się wymyśleć coś ciekawego.// @upcos na tej zasadzie ?
Tak, tylko mniej realistyczny, a bardziej kreskówkowy/anime. Coś jak Joker z Batmana.
Mr Rosiu dzięki wielkie podoba mi się
Siemanko
Mam prosbe o zrobienie sygnaturki.
Napis: xSharpShooterR
tematyka: hmm cos z seri call of duty, jakis sniper czy cos takiego
za pomoc z gory dziekuje
Peace
Witam serdecznie. Ja także zwrócę się tutaj z malutką prośbą.
Chciałbym prosić o zrobienie dla mnie avatara na forum z tego z zdjęcia http://fc02.deviantart.net/fs49/i/2009/227/0/d/Blood_elf_paladin_by_Lihony.jpg
z fajnie napisanym : Dotachin
Oczywiście jak znajdziecie chwilę.
Z góry dzięki ^^
Możecie tego wilkołaka zamienić na goblina, orka, bantyte albo złego rycerza.
ps.mniej więcej kiedy będe miał sygne i awka?
Proszę xD myślę że się spodobają nie jestem jakimś specjalistą grafikiem ale coś potrafię.
Komentarz usunięty
Chciałbym sygnature.
to opis-
Niebieskie tło
po prawej stronie rozerwaną na brzegach flage z ciemno-niebieskim tłem i czaszką wilka.
Po lewej stronie czarny napis: Zakon wilczych czaszek
Oraz awatara
to opis-
ciemno-niebieskie tło i czaszka wilka.