Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

skaj.png

I jak podoba się xD

Kuciapek dla cb też

kupb.png

kuppu.png

Dzięki bardzo! :D

Witam prosze o wykonanie sygnatury,avatara z elementami z gry LoL (Xin zhao husarz i coś od siebie)

Cześć możecie mi zrobić avatar taki zwykły na forum i w rozmiarze 800x800 piks. Z napisem Kitohoppe ? Może być obojętnie jaki deseń. :)

Javke nie mogłem skojarzyć sobie nic z tym napisem "Kitohoppe" więc poszedłem w ślady Jedi xD

kitxs.png

kitto.png

Powtórzę moją prośbę (o ile ktoś tu jeszcze zagląda). Poproszę o avka, 3 do wyboru :P : z 2-D z Gorillaz, z czymś mrocznym, z czymś w stylu szalonego błazna, ogólnie czegoś szalonego (dziwny uśmiech i te sprawy, może jakiś arlekin czy cuś). Aha, koniecznie bez napisów. I chyba na tym błaźnie najbardziej mi zależy.

Zaraz Ci coś wydziergam.

Ja też ponawiam prośbe:

Na sygnaturze najlepiej żeby był wilkołak rzucający się na rycerza i oczywiście moja nazwa.

Na awatarze chciałbym tego samego rycerza a w tle jakiś zamek.

22983374224785657719.jpg

Zaraz się postaram o sygnaturę i avatar dla Jarida.

//f*ck , nie doczytałem, że ma być 2-D

Całkiem fajny ten 2-D. Ale byłbyś może tak miły i zrobił mi jednak avka z pokręconym błaznem? Tak jakoś zmieniłem zdanie, ale jak nie, to też przeżyję ;).

nie ma problemu, a co do tego avka z wilkołakiem, ciężko mi znaleźć rendery atakującego wilka, znalazłem fajnego wilka, i wajnego wojownika, postaram się wymyśleć coś ciekawego.

// @up

cos na tej zasadzie ?

88653062315340647773.jpg

nie ma problemu, a co do tego avka z wilkołakiem, ciężko mi znaleźć rendery atakującego wilka, znalazłem fajnego wilka, i wajnego wojownika, postaram się wymyśleć coś ciekawego.

jak nie chcesz się męczyć to może ork albo goblin też mogą być :)

nie ma problemu, a co do tego avka z wilkołakiem, ciężko mi znaleźć rendery atakującego wilka, znalazłem fajnego wilka, i wajnego wojownika, postaram się wymyśleć coś ciekawego.// @upcos na tej zasadzie ?

Tak, tylko mniej realistyczny, a bardziej kreskówkowy/anime. Coś jak Joker z Batmana.

Mr Rosiu dzięki wielkie podoba mi się :D

Siemanko

Mam prosbe o zrobienie sygnaturki.

Napis: xSharpShooterR

tematyka: hmm cos z seri call of duty, jakis sniper czy cos takiego

za pomoc z gory dziekuje

Peace

Witam serdecznie. Ja także zwrócę się tutaj z malutką prośbą.

Chciałbym prosić o zrobienie dla mnie avatara na forum z tego z zdjęcia http://fc02.deviantart.net/fs49/i/2009/227/0/d/Blood_elf_paladin_by_Lihony.jpg

z fajnie napisanym : Dotachin

Oczywiście jak znajdziecie chwilę.

Z góry dzięki ^^

Możecie tego wilkołaka zamienić na goblina, orka, bantyte albo złego rycerza.

ps.mniej więcej kiedy będe miał sygne i awka?

Proszę xD myślę że się spodobają nie jestem jakimś specjalistą grafikiem ale coś potrafię.

vssf.png

beznaszwy.png

Komentarz usunięty

Chciałbym sygnature.

to opis-

Niebieskie tło

po prawej stronie rozerwaną na brzegach flage z ciemno-niebieskim tłem i czaszką wilka.

Po lewej stronie czarny napis: Zakon wilczych czaszek

Oraz awatara

to opis-

ciemno-niebieskie tło i czaszka wilka.