Prośba o zakazanie używania zdjęć osób odpowiedzialnych za ludobójstwo i inne zbrodnie, jako avatara

A co tu ma pełnoletność do rzeczy?

Spoko - niech avatar czyma, ale nick... i treści, które przekazuje mógłby sobie odpuścić. Powinni zmienić regulamin i poprostu banować za idiotyzm wypowiedzi, albo chociaż dawać ostrzeżenia. Nawet kiedyś zgłosiłem kogoś z avatarem Breivika.

jestem za zakazaniem i banowaniem takich ludzi...bo to świadczy tylko i wyłącznie o ich głupocie wiec ta strona nie straci żadnego wartościowego użytkownika :]

Pewnych granic nie powinno się przekraczać

nawet nie wiem czy to ma sens bo jak zwykle admini z portalu i tak to oleją, dla nich liczy się liczba odwiedzić a jak zaczną banować trolowanie i tych wszystkich idiotów którzy mają na celu tylko pisać głupie posty to portal zubożałby w pieniążkach... Tak więc pewnie następny temat zostanie zapomniany i tak będzie w kółko ale mam nadzieję, że kiedyś komuś się uda i admin zrozumie...

@2UP Njeeee. Jak Tobie by coś przeszkadzało to też byś to zgłosił.

Wielu użytkowniką(om) przeszkadza ten nick/avatar a także treści, które on przekazuje. To tak samo jakbym miał w w sygnaturze banner z treściami rasistowskimi i link do filmu z tym samym. Przecierz to tylko forum, film, sygnatura. Wiem, że ten gaywars2 to troll, ale inni zbuntowani użytkownicy idą za nim jak debile i poprostu psują portal i zaraz zaczną przejmować forum.

@UP, codziennie będę go podbijał, aż to się nie wyjaśni :P Gdzie jest Rimejk, gdzie jest "stara gwarda"? Posta moderatora nie widziałem od trzech dni :(

Wypiszcie nicki tych delikwentów to sprawdzimy te avy.

Jestem za zakazaniem takich zdjec w avatarach.

Ale co do Brevika to za 10 lat jak bedziecie sie kłaniać czarnym i nieczarnym islamistom którzy zaleją europe tak otwartą przez lewaków to powiecie: Brevik może zrobił to źle, zabił niewinnych ale problem napływu ludnosci islamu do europy mozna było zatrzymać gdyby wtedy ludzie zauważyli że coś sie złego dzieje w europie.

Poczytajcie dzieci o problemie imigrantów w europie. Paryż już nie jest francuski, a w anglii i niemczech masz w miastach getta nieasymilujących się z ludnoscia lokalną imigrantów którzy siedza na zasiłkach i nic nie robią.

To jest problem.

Ludzie mają nasrane w głowach;/ Osobiście jestem za banowanie permanentnym ;/

Jak dla mnie to jego indywidualna sprawa jaki ma Avatar,pozatym zadam pytanie tych których to tak bulwersuje ,czy jak na Historii widziałeś w książce fotografie Stalina czy Hitlera(bo ja akurat w swoich miałem ich twarze),to je wycinałeś? Niech sobie mają co tam chcą. Dla mnie jest to mało ważne,mogą mieć nawet"Kutasa" i nie interesuje mnie to ich poglądy :)

"Jak dla mnie to jego indywidualna sprawa jaki ma Avatar,pozatym zadam pytanie tych których to tak bulwersuje ,czy jak na Historii widziałeś w książce fotografie Stalina czy Hitlera(bo ja akurat w swoich miałem ich twarze),to je wycinałeś? Niech sobie mają co tam chcą. Dla mnie jest to mało ważne,mogą mieć nawet"Kutasa" i nie interesuje mnie to ich poglądy :)"

Wtf? Zdjęcie Hitlera w książce do historii a postać w awatara ,to dla ciebie to samo?

Nie obraz się ale jak dla mnie spadłeś na samo dno...

Wybieramy awatary bo się z nimi utożsamiamy;/

"Jak dla mnie to jego indywidualna sprawa jaki ma Avatar,pozatym zadam pytanie tych których to tak bulwersuje ,czy jak na Historii widziałeś w książce fotografie Stalina czy Hitlera(bo ja akurat w swoich miałem ich twarze),to je wycinałeś? Niech sobie mają co tam chcą. Dla mnie jest to mało ważne,mogą mieć nawet"Kutasa" i nie interesuje mnie to ich poglądy "Wtf? Zdjęcie Hitlera w książce do historii a postać w awatara ,to dla ciebie to samo?Nie obraz się ale jak dla mnie spadłeś na samo dno...Wybieramy awatary bo się z nimi utożsamiamy;/

Weź proszę cię.. Ja jakoś nie utożsamiam się z psem husky tak samo jak kolega powyżej z królem nazguli...

Również popieram pomysł Vampira

co do samego użytkownika gaywars2 to jest to multi-konto sandworm'a, nie powinien lecieć ban za multi?

ja nie mam pojecia po co dluzsza klutnia/rozmowa przeciez podjeto juz srodki... admin prosi o nicki

-gaywars2

moze powinno byc cos w stylu 1 avek na osobe bez rzadnych zmian co 2 dni "bo moda na przerubkke avka konesera jest wiec zmieniam avek co 2 dni"

i kazdy avek powinien jak temat przejsc modernizacje tak samo na forum byl by lad i skald

ciesze się z tak wielu tragedii które się tam wydarzyły

Lecz się na głowę

To mój avek ma teraz zależeć od akceptacji administracji ?. To przecież głupota ;). To wiem tworzymy avka wysyłamy go do adminstracji, ta ma zapchane skrzynki co 5 minut i jest okey. Wątpię aby ktoś to ogarnął. Druga sprwa jest przecież regulamin co wolno, czego nie, chyba jednak nikt go nie czytał ;).

Zupełnie popieram Vampira. Admin i "niektórzy redaktorzy" lecą sobie w kulki. Dostałem na portalu bana na komentarze bo guru nie spodobało się, że podaję lepsze argumenty przeciwko DOCIE a za LoLem niż on potrafi powiedzieć. Więc dostałem bana za to co sam guru przyklaskiwał w innych komentarzach nie mówiących nic przeciwko DOCIE. A admin sobie w kulki leci bo moje wiadomości ze skargami o niesprawiedliwy ban i zachowanie guru olał zupełnie. Wiadomości wysłałem, admin wchodził na forum, pokazuje, że nie otworzył ich nawet czyli pewnie usunął od razu. Pisać sobie możemy ale redakcja i tak ma nas w d*pie.

Skończcie te dyskusje i tak nic z tym nie zrobią. Władzę nad tym sprawują tylko 2 osoby - Chmarus i guru. Reszta jest do parady.

właśnie miałem ustawić sobie avek breivik'a Ale no dobra nie bede denerwowal ludzi takich jak ty

Zupełnie popieram Vampira. Admin i "niektórzy redaktorzy" lecą sobie w kulki. Dostałem na portalu bana na komentarze bo guru nie spodobało się, że podaję lepsze argumenty przeciwko DOCIE a za LoLem niż on potrafi powiedzieć. Więc dostałem bana za to co sam guru przyklaskiwał w innych komentarzach nie mówiących nic przeciwko DOCIE. A admin sobie w kulki leci bo moje wiadomości ze skargami o niesprawiedliwy ban i zachowanie guru olał zupełnie. Wiadomości wysłałem, admin wchodził na forum, pokazuje, że nie otworzył ich nawet czyli pewnie usunął od razu. Pisać sobie możemy ale redakcja i tak ma nas w d*pie.

ciekawe teorie tworzysz, żebyś jeszcze je udokumentował, to może bym Ci uwierzył

nie usunąłem żadnego komentarzu od kilku miesięcy, nawet takiego, który nazywa mnie "ch*jem" i "k**wą spod mostu", wiec po jakiego czorta miałbym kasować inne, co? zastanów się