A co tu ma pełnoletność do rzeczy?
Prośba o zakazanie używania zdjęć osób odpowiedzialnych za ludobójstwo i inne zbrodnie, jako avatara
Spoko - niech avatar czyma, ale nick... i treści, które przekazuje mógłby sobie odpuścić. Powinni zmienić regulamin i poprostu banować za idiotyzm wypowiedzi, albo chociaż dawać ostrzeżenia. Nawet kiedyś zgłosiłem kogoś z avatarem Breivika.
jestem za zakazaniem i banowaniem takich ludzi...bo to świadczy tylko i wyłącznie o ich głupocie wiec ta strona nie straci żadnego wartościowego użytkownika :]
Pewnych granic nie powinno się przekraczać
nawet nie wiem czy to ma sens bo jak zwykle admini z portalu i tak to oleją, dla nich liczy się liczba odwiedzić a jak zaczną banować trolowanie i tych wszystkich idiotów którzy mają na celu tylko pisać głupie posty to portal zubożałby w pieniążkach... Tak więc pewnie następny temat zostanie zapomniany i tak będzie w kółko ale mam nadzieję, że kiedyś komuś się uda i admin zrozumie...
@2UP Njeeee. Jak Tobie by coś przeszkadzało to też byś to zgłosił.
Wielu użytkowniką(om) przeszkadza ten nick/avatar a także treści, które on przekazuje. To tak samo jakbym miał w w sygnaturze banner z treściami rasistowskimi i link do filmu z tym samym. Przecierz to tylko forum, film, sygnatura. Wiem, że ten gaywars2 to troll, ale inni zbuntowani użytkownicy idą za nim jak debile i poprostu psują portal i zaraz zaczną przejmować forum.
@UP, codziennie będę go podbijał, aż to się nie wyjaśni Gdzie jest Rimejk, gdzie jest "stara gwarda"? Posta moderatora nie widziałem od trzech dni
Wypiszcie nicki tych delikwentów to sprawdzimy te avy.
Jestem za zakazaniem takich zdjec w avatarach.
Ale co do Brevika to za 10 lat jak bedziecie sie kłaniać czarnym i nieczarnym islamistom którzy zaleją europe tak otwartą przez lewaków to powiecie: Brevik może zrobił to źle, zabił niewinnych ale problem napływu ludnosci islamu do europy mozna było zatrzymać gdyby wtedy ludzie zauważyli że coś sie złego dzieje w europie.
Poczytajcie dzieci o problemie imigrantów w europie. Paryż już nie jest francuski, a w anglii i niemczech masz w miastach getta nieasymilujących się z ludnoscia lokalną imigrantów którzy siedza na zasiłkach i nic nie robią.
To jest problem.
Ludzie mają nasrane w głowach;/ Osobiście jestem za banowanie permanentnym ;/
Jak dla mnie to jego indywidualna sprawa jaki ma Avatar,pozatym zadam pytanie tych których to tak bulwersuje ,czy jak na Historii widziałeś w książce fotografie Stalina czy Hitlera(bo ja akurat w swoich miałem ich twarze),to je wycinałeś? Niech sobie mają co tam chcą. Dla mnie jest to mało ważne,mogą mieć nawet"Kutasa" i nie interesuje mnie to ich poglądy
"Jak dla mnie to jego indywidualna sprawa jaki ma Avatar,pozatym zadam pytanie tych których to tak bulwersuje ,czy jak na Historii widziałeś w książce fotografie Stalina czy Hitlera(bo ja akurat w swoich miałem ich twarze),to je wycinałeś? Niech sobie mają co tam chcą. Dla mnie jest to mało ważne,mogą mieć nawet"Kutasa" i nie interesuje mnie to ich poglądy "
Wtf? Zdjęcie Hitlera w książce do historii a postać w awatara ,to dla ciebie to samo?
Nie obraz się ale jak dla mnie spadłeś na samo dno...
Wybieramy awatary bo się z nimi utożsamiamy;/
"Jak dla mnie to jego indywidualna sprawa jaki ma Avatar,pozatym zadam pytanie tych których to tak bulwersuje ,czy jak na Historii widziałeś w książce fotografie Stalina czy Hitlera(bo ja akurat w swoich miałem ich twarze),to je wycinałeś? Niech sobie mają co tam chcą. Dla mnie jest to mało ważne,mogą mieć nawet"Kutasa" i nie interesuje mnie to ich poglądy "Wtf? Zdjęcie Hitlera w książce do historii a postać w awatara ,to dla ciebie to samo?Nie obraz się ale jak dla mnie spadłeś na samo dno...Wybieramy awatary bo się z nimi utożsamiamy;/
Weź proszę cię.. Ja jakoś nie utożsamiam się z psem husky tak samo jak kolega powyżej z królem nazguli...
Również popieram pomysł Vampira
co do samego użytkownika gaywars2 to jest to multi-konto sandworm'a, nie powinien lecieć ban za multi?
ja nie mam pojecia po co dluzsza klutnia/rozmowa przeciez podjeto juz srodki... admin prosi o nicki
-gaywars2
moze powinno byc cos w stylu 1 avek na osobe bez rzadnych zmian co 2 dni "bo moda na przerubkke avka konesera jest wiec zmieniam avek co 2 dni"
i kazdy avek powinien jak temat przejsc modernizacje tak samo na forum byl by lad i skald
ciesze się z tak wielu tragedii które się tam wydarzyły
Lecz się na głowę
To mój avek ma teraz zależeć od akceptacji administracji ?. To przecież głupota . To wiem tworzymy avka wysyłamy go do adminstracji, ta ma zapchane skrzynki co 5 minut i jest okey. Wątpię aby ktoś to ogarnął. Druga sprwa jest przecież regulamin co wolno, czego nie, chyba jednak nikt go nie czytał
.
Zupełnie popieram Vampira. Admin i "niektórzy redaktorzy" lecą sobie w kulki. Dostałem na portalu bana na komentarze bo guru nie spodobało się, że podaję lepsze argumenty przeciwko DOCIE a za LoLem niż on potrafi powiedzieć. Więc dostałem bana za to co sam guru przyklaskiwał w innych komentarzach nie mówiących nic przeciwko DOCIE. A admin sobie w kulki leci bo moje wiadomości ze skargami o niesprawiedliwy ban i zachowanie guru olał zupełnie. Wiadomości wysłałem, admin wchodził na forum, pokazuje, że nie otworzył ich nawet czyli pewnie usunął od razu. Pisać sobie możemy ale redakcja i tak ma nas w d*pie.
Skończcie te dyskusje i tak nic z tym nie zrobią. Władzę nad tym sprawują tylko 2 osoby - Chmarus i guru. Reszta jest do parady.
właśnie miałem ustawić sobie avek breivik'a Ale no dobra nie bede denerwowal ludzi takich jak ty
Zupełnie popieram Vampira. Admin i "niektórzy redaktorzy" lecą sobie w kulki. Dostałem na portalu bana na komentarze bo guru nie spodobało się, że podaję lepsze argumenty przeciwko DOCIE a za LoLem niż on potrafi powiedzieć. Więc dostałem bana za to co sam guru przyklaskiwał w innych komentarzach nie mówiących nic przeciwko DOCIE. A admin sobie w kulki leci bo moje wiadomości ze skargami o niesprawiedliwy ban i zachowanie guru olał zupełnie. Wiadomości wysłałem, admin wchodził na forum, pokazuje, że nie otworzył ich nawet czyli pewnie usunął od razu. Pisać sobie możemy ale redakcja i tak ma nas w d*pie.
ciekawe teorie tworzysz, żebyś jeszcze je udokumentował, to może bym Ci uwierzył
nie usunąłem żadnego komentarzu od kilku miesięcy, nawet takiego, który nazywa mnie "ch*jem" i "k**wą spod mostu", wiec po jakiego czorta miałbym kasować inne, co? zastanów się