Prośba o zakazanie używania zdjęć osób odpowiedzialnych za ludobójstwo i inne zbrodnie, jako avatara

Moderator nie ma korzyści materialnych za to, że pilnuje porządku na forum. Sam się tego podejmuje, zostaje wybierany by w wolnych chwilach dbał o należyty porządek.

Mi chodzi też również właśnie o podejście guru. Jeśli jakiś "LoLkowy fan" coś skomentuje z przekleństwami to guru pod takim czymś pisze "Zostawię to dla potomnych" ale jak ja guru przedstawiłem logiczne i uzasadnione argumenty na temat tego dlaczego DOTA 2 nigdy nie przebije LoLa, którym guru nie potrafił zaprzeczyć ani odpowiedzieć i użyłem przekleństwa jak w poście któremu przyklasnął guru to nie dość, że moje posty zostały usunięte to jeszcze dostałem bana na 5 dni a tamten pierwszy post co mu przyklasnął usunął, żeby nie było dowodów.

MAM POMYSŁ! GURU JAKO REDAKTOR POWINIEN STRACIĆ OPCJĘ MODERACJI KOMENTARZY GDYŻ JEST JEDNOSTRONNY I NIE OBIEKTYWNY.

Powinien zachować swoje pisanie artykułów ale na same komentarze powinno zostać powołane kilka osób, które by nad tym czuwało a guru już by nie robił co mu się podoba. Wszyscy byliby raczej takim rozwiązaniem usatysfakcjonowani. Guru zachowałby swój subiektywny hejt w postach ale nie manipulowałby więcej komentarzami.

@UP

Kretynie było to wałkowane setki razy i zawsze się kończyło potyczką hejterską między jego zwolennikami a jego hejterami aż przychodził crackked lub Revolutio i zamykał temat. Zrozum to. Ile bez guru miałbyś newsów dziennie? 2-3? Ja się ciesze, że jest redaktorem bo poświęca swój czas by szukać na obcojęzycznych informacji na temat różnych gier mmo.

@UP

Ja nie mówię, żeby guru nie pisał newsów. Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby został tylko, żeby stracił samą możliwość moderacji komentarzy.

Ja proponuje by zakończyć ten temat. Crracked powiedział by takie osoby raportować i chyba wszystko zostało wyjaśnione. Bo coś czuje, że znów zrobi się tu mała wojna.

a dlaczego zamknąć ? jasnowidzem jesteś? trwa dyskusja od tego jest forum, temat ma być zamknięty i przepaść w odmętach jak inne tego typu tematy.. ? a za miesiąc ktoś otworzy kolejny temat tego typu i znów go zamykać...

Przepraszam, ale ktoś mnie tutaj nie zrozumiał.

Ufam, że moderatorzy tutaj coś robią (przynajmniej ze mną tak jest), ale ja się rozpisuję o PORTALU mmorpg.org.pl, nie o forum.

Podsumowując: Trzeba zająć się tym całym nieetycznym crapem jednak do tego potrzeba kilku nowych modów zajmujących się STRONĄ mmorpg.org.pl. Wtedy może uda się nad tym zapanować.

Często nie ogarniam czemu QQi ma bywalca... Raz jest ok, można z nim pogadać, a innym razem wydaje mi się, że zaczyna spadać do poziomu wspomnianych idiotów z portalu (bez obrazy proszę), mniejsza o to.

@Misiael Przydałoby się coś takiego, fakt. Ale znajdź chętną do tego, odpowiedzialną osobę. Do tego liczba komentarzy pod newsami jest o wiele większa niż liczba postów tutaj, więc ten ktoś miałby sporo roboty, nie wiem czy ktoś taki by się znalazł.

Bo QQi to specyficzna osoba ja guru ( Ja coś czuję, że te dwie osoby nie przepdają za sobą, jeden to niepowtarzalny redaktor w swoim rodzaju a drugi to sypiący sarkazmami nie raz trafione są nie raz nie, jak u redaktora z newsami) :).

Nie prościej pomyśleć, to przecież od nas zależy jakiego avka wrzucamy ;). Przecież głupie pomysły biorą się z głowy ;).

VampirX4 - dzięki za podsunięcie pomysłu z wsadzeniem avatara Adolfa Hitlera xD, znalazłem z***isty avatar na jego temat :P, Emo Adolf Hitler trololololol

warn_ico.png
Warn za Offtop, ogólny w temacie. - crracked

Jeśli próbujesz nas rozśmieszyć to powiem ci, że szybciej robisz z siebie idiotę i pokazujesz swój poziom intelektualny.

Was nie próbuję wcale rozśmieszać ;], chcę tylko zobaczyć ile będzie na temat mojego avatara hejtu xD

Was nie próbuję wcale rozśmieszać ;], chcę tylko zobaczyć ile będzie na temat mojego avatara hejtu xD

i jest czym chwalić się nie ?. Wrzuciłeś avka Hitlera i co jesteś już supermocarny ;).

No ba! xD :DB):lol:

i tacy ludzie jak @up powinni dostawać bana

Poprawka. Powinien dostać bana już za samą emotke "xD". To pokazuje , że jest jakimś totalnym idiotą. Kolego , wyjdź z domu.

Edit@- A za***isty avatar masz tutaj po lewej

Edit2@- Chyba nawet HeadAdmin się zaraz wypowie.

VampirX4 - dzięki za podsunięcie pomysłu z wsadzeniem avatara Adolfa Hitlera xD, znalazłem z***isty avatar na jego temat , Emo Adolf Hitler trololololol

Avatar usunąłem, otrzymujesz warna i jeżeli jeszcze raz wrzucisz taki avatar lub podobny otrzymasz ode mnie bana,

Już dałem mu przed chwilą warna :)

Witam.

Nie wiem, czy to jakaś moda, czy po prostu nieudolny trolling. Proszę o zakazanie używania zdjęć i innych podobizn ludzi, którzy są odpowiedzialni za ludobójstwa i inne zbrodnie, a także o ukaranie takich osób, jeśli ponownie zachce im się taka zabawa.

Na portalu przewijał się Osama Bin Laden i inne "niesławy". Teraz na topie jest używanie podobizny Breivika. Powstało już Bractwo Konesera. Jeszcze brakuje, żeby trolle na cel obrały sobie Hitlera, czy Stalina.

Na pierwszy odstrzał powinien pójść użytkownik gaywars2. Było jeszcze kilka użytkowników z takimi avatarami. Nie pamiętam nicków, ale myślę, że jak taki delikwent się pojawi, to ktoś coś z tym zrobi.

Nie wiem, czy ktoś się ze mną zgadza. Uważam, że przez wzgląd na ofiary takich morderstw i ich rodziny, nie powinno się używać takich "wizerunków". Piszę to tutaj, bo widzę, że moderatorzy, czyli admin, a także newsmani, którzy szukają jedynie niewybrednych komentarzy na ich temat, nic z tym nie robią, mimo już kilkukrotnych sprzeciwów osób na portalu.

Wolność słowa i trolling swoją drogą, a przegięcie pały - inną.