Fakt, ukrasc konta sie nie da. Ale tak to ja tez w sumie moge prosic o dane do konta. A potem powysylac wszystko co sie da na moja postac na moim koncie, a cale eq posprzedawac i wyczyscic bank, okrasc gildie i porobic jakies afery xD. Wiec dlatego kont nie daje obcym osobom. Jak juz to znajomym i to ja sie loguje i patrze co on robi, jak robi cos nie tak to wylaczam pc z pradu, go opieprzam i wywalam, a cb niestety nie zobacze i nie powstrzymam... chyba ze bedzie za pozno :/. Co do plynnosci - to ostatnie o co trzeba sie martwic z gw2. Maja jedna z lepszych optymalizacji - kiedys nawet na zintegrowanej karcie graficznej intela gralem xD. I to dosc plynnie (choc np postacie mialy "domyslny" wyglad po za moja) xD.
Jedyne co potrzebne do gw2 to standard - 4 gb ramu, 20-25 gb na dysku, procesor dual core @2.0 bodajze, i teraz najlepsze - karta graficzna z 256 MB ramu (kiedy obecnie 1 gb to minimum, a niektore nawet 2gb) xD. Wiadomo, w takiej konfiguracji na ultra nie odpalisz ale na medium (z oslabieniem cieni itd) na spokojnie uciagnie nawet na WvW - tu gw2 ma swietny patent dostosowywania sie do sytuacji na ekranie, jak jest duze obciazenie komputera (np podczas jakiegos world bossa czy WvW) to stopniowo zmniejsza niektore opcje graficzne - np modele postaci zamienia na domyslne jesli sa dalej od cb niz np 15 metrow. Wiec zobaczysz jak kumpel np wyglada ale nie generujesz wygladu calego zergu na WvW bo szczerze nie o to chodzi xD