Prośba odnośnie Guild Wars 2

Witam mam nietypową prośbę. Czy byłby ktoś w stanie użyczyć na 1-2h konta do guild wars 2? Rozglądam się na nowym mmorpg, WoW jak i wiele innych tytułów mi nie przypadło do gustu, a GW2 chętnie zakupiłbym tylko mam leciwego lapka i jak mam grać w 20fps na low to lipton...

Próbowałem szukać jakiegoś darmowego triala, lecz nie znalazłem (co jest dla mnie totalnym debilizmem, jak nie mogę przetestować gry) chyba, że źle doszukałem i jest trial.

Także znalazłby się ktoś do użyczenia takowego konta?

Chyba oczekujesz zbyt wiele... Masz 2 posty, nikt cię nie zna, chcesz pożyczyć konto na 1-2h, tylko, że właściciel prawdopodobnie już nigdy go nie zobaczy.

Ja Ci moge pozyczyć, jezeli wczesniej dokonasz przelewu na moje konto w wysokosci powiedzmy 60 zł. Jak mi oddasz konto, to Ci oddam kase ;]

@Down nie da sie zabrać konta, nawet sie nie zalogujesz pomimo tego ze Ci podam login i hasło(trzeba potwierdzic maila ze zmiana ip), ale chodzi o to, że nawet jak nie ukradniesz konta. To raczej kiepsko zastać gołą postać.

tzn bywałem na forum kiedyś pod nickiem Fermi, lecz to było z dobre 4-5 lat temu. Teraz tutaj tyle nowych osób.......

Samym loginem i hasłem da się zabrać komuś konto? Żadnych potwierdzeń do zmian na końcie itp? Kiedyś kiedyś jak gw2 bylo świeżo po starcie to znajomy taki odzyskiwał poprzez support i okazanie zarejestrowanego scana keya...

No niestety fakt.....niby nowy, lecz jakbym zdecydował się to odrazu z dodatkiem kupować te GW2, lecz swojej prawdomówności i braku złych zamiarów słowami nie udowodnie.... Liczę, że dla kogoś to jednak nie problem. Zwyczajnie chodzi o sprawdzenie jak z płynnością gry.

Fakt, ukrasc konta sie nie da. Ale tak to ja tez w sumie moge prosic o dane do konta. A potem powysylac wszystko co sie da na moja postac na moim koncie, a cale eq posprzedawac i wyczyscic bank, okrasc gildie i porobic jakies afery xD. Wiec dlatego kont nie daje obcym osobom. Jak juz to znajomym i to ja sie loguje i patrze co on robi, jak robi cos nie tak to wylaczam pc z pradu, go opieprzam i wywalam, a cb niestety nie zobacze i nie powstrzymam... chyba ze bedzie za pozno :/. Co do plynnosci - to ostatnie o co trzeba sie martwic z gw2. Maja jedna z lepszych optymalizacji - kiedys nawet na zintegrowanej karcie graficznej intela gralem xD. I to dosc plynnie (choc np postacie mialy "domyslny" wyglad po za moja) xD.

Jedyne co potrzebne do gw2 to standard - 4 gb ramu, 20-25 gb na dysku, procesor dual core @2.0 bodajze, i teraz najlepsze - karta graficzna z 256 MB ramu (kiedy obecnie 1 gb to minimum, a niektore nawet 2gb) xD. Wiadomo, w takiej konfiguracji na ultra nie odpalisz ale na medium (z oslabieniem cieni itd) na spokojnie uciagnie nawet na WvW - tu gw2 ma swietny patent dostosowywania sie do sytuacji na ekranie, jak jest duze obciazenie komputera (np podczas jakiegos world bossa czy WvW) to stopniowo zmniejsza niektore opcje graficzne - np modele postaci zamienia na domyslne jesli sa dalej od cb niz np 15 metrow. Wiec zobaczysz jak kumpel np wyglada ale nie generujesz wygladu calego zergu na WvW bo szczerze nie o to chodzi xD

@up - napiszę ci jakiego mam lapka

Acer Aspire E1-571G

Intel i3 2328M 2,20ghz Dual Core

6GB ram

Zintegrowana Intel HD radeon 3000 i dedykowana Geforce GT 620M 1GB vram

Wszystkie sterowniki najnowsze itp

Tzn cieni dla mnie wgle może nie być, byle tak detale postaci lub otoczenia na medium. Byle płynne 50-60fps

Myśle że w czasie normalnej rozgrywki nie powinno być problemu.

I tu się pojawia całe pytanie. Szkoda mi kasy na gre, jak mam mieć 20fps i męczyć się żeby obrócić,a nawet nie mogę nawet przetestować i sprawdzić pod żadnym kątem.

Ja miałem słabszego lapka od Ciebie i chodziło nawet dobrze. Nie zastanawiaj się tylko kupuj grę i próbuj swoich sił z nowym MMo ;)

Ja mam gorszy komputer od Ciebie i spokojnie gram na Medium w stałych 60 fps :v

Nikt ci danych do konta gw2 nie poda bo sobie chcesz przetestować (zawsze jest jakieś tam ryzyko) wiec albo kup podstawkę albo szukaj czegoś innego.

Ja mam gorszy komputer od Ciebie i spokojnie gram na Medium w stałych 60 fps
A to ciekawe bo ja na lepszym mialem problem by zachowac plynnosc na niskich detalach. Grales na rozdzielczosci 800x600 (masochista)?

Co do autora, cos tam pograsz ale na cuda raczej nie licz… zwlaszcza na lapku.

Kiedys mialem Intel Core 2 Duo 2,93ghz, 6gb ram i gf 9500 gt (1gb) i gra na minimum miala okolo 15-20 fpsow w porywach 30. wiec na tym lapku bd jeszcze wieksze problemy.

Witam mam nietypową prośbę. Czy byłby ktoś w stanie użyczyć na 1-2h konta do guild wars 2? Rozglądam się na nowym mmorpg, WoW jak i wiele innych tytułów mi nie przypadło do gustu, a GW2 chętnie zakupiłbym tylko mam leciwego lapka i jak mam grać w 20fps na low to lipton...

Próbowałem szukać jakiegoś darmowego triala, lecz nie znalazłem (co jest dla mnie totalnym debilizmem, jak nie mogę przetestować gry) chyba, że źle doszukałem i jest trial.

Także znalazłby się ktoś do użyczenia takowego konta?