Prośba pomoc z potierdzeniem sms na stronie KR

Potrzebuje dokonać transferu postaci w dungeon striker (Kr) niestety trzeba potwierdzenie sms albo i-pin, co w zamian to sie dogadamy ;) (strona preferuje sms niestety) i-pin w ogóle mi sie nie wyświetla, ale może ktoś bedzie miał szczęscie?

To jakim cudem ty w to grasz? Kupiłeś konto? Powinieneś i pin dostać wraz z zakupem konta.

tak kupiłem (9$ to chyba nie za dużo? ;) ) i grałem dopóki nie trzeba było transferu dokonać :( poprostu zamkięto na tamtym serwerze/stronie? tamtą wersje dungeon striker i przeniesiono..ech

tak kupiłem (9$ to chyba nie za dużo? ) i grałem dopóki nie trzeba było transferu dokonać poprostu zamkięto na tamtym serwerze/stronie? tamtą wersje dungeon striker i przeniesiono..ech

Każde konto jest weryfikowane prze cel-phone lub I-PIN. Aby dokonać transferu musisz posiadać I-PIN ten sam, który został wykorzystany do tworzenia konta, czyli tylko osoba z Korei która robiła to konto, ma możliwość przeniesienia postaci.

Zgłoś się tam gdzie kupiłeś konto i zapytaj się ale gwarantuje Ci że za to trzeba będzie zapłacić o ile to możliwe będzie.

oni nawet nie chcą ponownie haseł wysyłać , troche naciągacze ech, to chyba jednorazówki czy coś, zobacze napisałem ;)

Potrzebuje dokonać transferu postaci w dungeon striker (Kr) niestety trzeba potwierdzenie sms albo i-pin, co w zamian to sie dogadamy ;) (strona preferuje sms niestety) i-pin w ogóle mi sie nie wyświetla, ale może ktoś bedzie miał szczęscie?