Prośba Sterowniki Do Dźwięku

Hej , zrobiłem format kompa , ale nie mam sterowników do dźwięków , mam prośbę .

Dajcie mi link do pobrania sterowników audio bym miał głos (w tej chwili nie mam)

Model Komputera (PC) : Acer Aspire T180 GE7Z

Powtarzam , sterowniki do Audio bym miał dźwięk , proszę nie robić se "Jaj" bo się na tym nie znam.

@Edit Windows XP

Dobra rada - podaj pod jaki system.

A wystarczylo tylko wkleic do google model PC i 1 strona to juz same sterowniki ... czy to takie ciezkie ? http://support.acer-euro.com/drivers/desktop/aspire_t180.html#driver

Jakieś kosmiczne nazwy xD (Jeśli to potrzebne mam wierze a nie głośniki ) nie znam sie na nazwach. Jak bym się znał to bym nie pisał tematu :3

Jeśli to potrzebne mam wierze a nie głośniki

Twoja wiara tu nic nie zmienia, no chyba, że mówisz o wieŻy.

Jakieś kosmiczne nazwy xD (Jeśli to potrzebne mam wierze a nie głośniki ) nie znam sie na nazwach. Jak bym się znał to bym nie pisał tematu

A co chcesz jeszcze nie podales zadnych wiecej danych o twoim kompie wiesz nie jestem wrozka zeby wiedziec jaki masz system ^^ Wpisz w start > uruchom >dxdiag wsyztskie dane o PC .... bo tak bedziemy ci szukac do nieskonczonosci.

No to jak masz xp to juz banal wybierz z listy tam gdzie system xp AUDIO i samo sie zacznie sciagac ....

Już mam . Dzięki za pomoc ps. Cree , błąd każdemu się zdarza a się śpieszyłem ...

Już mam . Dzięki za pomoc ps. Cree , błąd każdemu się zdarza a się śpieszyłem ...

Co zrobić, jestem wredny ;) Skoro sterowniki już masz, temat zamykam.

Hej , zrobiłem format kompa , ale nie mam sterowników do dźwięków , mam prośbę .

Dajcie mi link do pobrania sterowników audio bym miał głos (w tej chwili nie mam)

Model Komputera (PC) : Acer Aspire T180 GE7Z

Powtarzam , sterowniki do Audio bym miał dźwięk , proszę nie robić se "Jaj" bo się na tym nie znam.

@Edit Windows XP