Witam,
Czy mógłby ktoś podzielić się ze mną jednym guest passem do gry Wildstar? Chciałbym sprawdzić przede wszystkim czy mój komputer uciągnie temat, a jeśli tak to podejrzewam, że gre zakupie. Byłbym bardzo bardzo wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Witam,
Czy mógłby ktoś podzielić się ze mną jednym guest passem do gry Wildstar? Chciałbym sprawdzić przede wszystkim czy mój komputer uciągnie temat, a jeśli tak to podejrzewam, że gre zakupie. Byłbym bardzo bardzo wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Podpinam się jakby ktoś znalazł dwa guest passy, zwrócę o ile kupie (najbardziej intryguje mnie czy na raidach dam rade komfortowo pograć na medium/ lenovo y580) podobno tak ale to tylko opinie z neta, a wolałbym sprawdzić przed zakupem.
Ja również podpinam się i proszę o 2 guest passy, zwrócę na pewno, gdyż za 2 tygodnie zakupuje dwa egzemplarze na 100%
Ja też bym poprosił o jednego guest passa o ile można.
A ja będę skromny i poproszę również o jednego guest passa!
Witam!
Grałem kilka lat w wow i rok w gw2, zaciekawiła mnie rozgrywka w wildstara i zastanawiam się nad przesiadką. Może ktoś użyczyć quest pass'a? Byłbym wdzięczny
Witam!Grałem kilka lat w wow i rok w gw2, zaciekawiła mnie rozgrywka w wildstara i zastanawiam się nad przesiadką. Może ktoś użyczyć quest pass'a? Byłbym wdzięczny
Podbijam!
Ewentualnie mogę odkupić quest passa
Witam,jeśli ktoś byłby na tyle miły i miał nadal jakiś Guest pass to chętnie bym przyjął aby sprawdzić czy przypasuje mi klimat gry ,jeśli zdecyduje się na kupno zwrócę danej osobie ten kod Z góry dziękuje.
Ma ktoś Guest passa ? Bo nie wiem czy się opłaca kupować tą grę.
Również proszę o guest passa
Witam,
Pozdrawiam