[Prośba] Wildstar Guest Pass

Witam,

Czy mógłby ktoś podzielić się ze mną jednym guest passem do gry Wildstar? Chciałbym sprawdzić przede wszystkim czy mój komputer uciągnie temat, a jeśli tak to podejrzewam, że gre zakupie. Byłbym bardzo bardzo wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

Podpinam się jakby ktoś znalazł dwa guest passy, zwrócę o ile kupie (najbardziej intryguje mnie czy na raidach dam rade komfortowo pograć na medium/ lenovo y580) podobno tak ale to tylko opinie z neta, a wolałbym sprawdzić przed zakupem.

Ja również podpinam się i proszę o 2 guest passy, zwrócę na pewno, gdyż za 2 tygodnie zakupuje dwa egzemplarze na 100%

Ja też bym poprosił o jednego guest passa o ile można.

A ja będę skromny i poproszę również o jednego guest passa!

Witam!
Grałem kilka lat w wow i rok w gw2, zaciekawiła mnie rozgrywka w wildstara i zastanawiam się nad przesiadką. Może ktoś użyczyć quest pass'a? :) Byłbym wdzięczny :)

Witam!Grałem kilka lat w wow i rok w gw2, zaciekawiła mnie rozgrywka w wildstara i zastanawiam się nad przesiadką. Może ktoś użyczyć quest pass'a? Byłbym wdzięczny

Podbijam!
Ewentualnie mogę odkupić quest passa :)

warn_ico.png
Temat odświeżać można po 72h ~ NS

Witam,jeśli ktoś byłby na tyle miły i miał nadal jakiś Guest pass to chętnie bym przyjął aby sprawdzić czy przypasuje mi klimat gry ,jeśli zdecyduje się na kupno zwrócę danej osobie ten kod :) Z góry dziękuje.

Ma ktoś Guest passa ? Bo nie wiem czy się opłaca kupować tą grę.

Również proszę o guest passa ;)

Witam,

Czy mógłby ktoś podzielić się ze mną jednym guest passem do gry Wildstar? Chciałbym sprawdzić przede wszystkim czy mój komputer uciągnie temat, a jeśli tak to podejrzewam, że gre zakupie. Byłbym bardzo bardzo wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam