Prośby o zmianę nicka

Zmiany:

Krige - RedOcean (nie)

Strogonov - TheStarvingOne (tak)

Lisiu006 - Lajszrik (nie)

blooodwolwo - bloodwolwo (tak)

Komputronik - RalF (tak)

Verthis - Vemar (tak)

Mikolaj56 - Mouz (nie)

Grawint - Efes (nie)

Uwierz - Klucznik (nie)

Troju - Azeris (nie)

DeimonD - -/- (tak)

Unknown - nie zmieniam, musiałbym usunąć tamtego użytkownika, więc niestety.

FralTral - done

Hans - Balthazar (tak)

Graveripper - Crilanous (tak)

R3D - Decimo (nie)

Wybaczcie zwłokę, nie wiem kiedy teraz będę miał chwilę, bo ciężki okres się trafił, myślę, że po świętach już w ogóle ciężko z tym będzie, więc poślizgi ze zmienianiem nicków mogą być troszkę większe.

No ty za zmianę loginu :)

Nowy nick: AzumaR2
Zmiana wraz z loginem?: Tak

Powód: wreszcie znalazłem nick który wiąże się z moim alter ego

Nowy nick: Kskinex

Zmiana wraz z loginem: Tak

Nowy nick: Dargon22wp

Zmiana wraz z loginem: nie

A mam takie pytanie. To nad avkiem dałoby się może zmienić?

Jeżeli chodzi ci o tytuł to możesz go sam zmienić wchodząc w ustawienia profilu.

Albo źle szukam, albo mam coś zbugowane. Nie mogę znaleźć żadnego pola ani nic, gdzie bym mógł zmienić ów tytuł.

Profil>edytuj profil>Informacje o profilu i tam masz Tytuł użytkownika tuż nad datą urodzenia.

Przesłałbym screen, jak to dokładnie u mnie wygląda, jednak imageshack chyba się skomercjalizował czy coś i nie pozwolą mi uploadować obrazów bez premium. W każdym razie w informacjach o profilu mam tylko Edytuj stronę 'o mnie' i datę urodzenia, tytułu tam nie mogę za Chiny ludowe znaleźć. Chyba, że chodzi o to edytuj stronę o mnie, jednak nie specjalnie wygląda to tak jak to, o co mi chodzi :P

fRqUIjz.png

Może masz ten problem co kiedyś się pojawiał, że niektórzy nie mogli sami zmieniać sobie tytułu. No cóż tu jedynie admin będzie mógł coś poradzić.

U mnie to niestety w ten sposób nie wygląda. Pomiędzy Edytuj stronę a datą urodzenia nie mam nawet pustej przestrzeni, która by mówiła, że tam konkretnie jest jeszcze jakaś opcja. Do kogo mogę w takim razie konkretnie uderzyć?

Załóż temat w serwisie, że nie możesz zmienić sobie sam tytułu to administracja coś podziała.

Tytuł można zmieniać samodzielnie od danej ilości postów, z tego co pamiętam było to 500.

Ach, a ja już zdążyłem założyć temat w serwisie tak, jak już radził kolega wcześniej :)

Jeśli faktycznie tytuł będę mógł zmienić po 500 postach, to nie pozostaje mi nic innego, jak po prostu stale udzielać się na forum aż do osiągnięcia pułapu. Dzięki wielkie.

Nowy nick: PanPsychopata

jeśli będzie zajęty to PanNieobliczalny

jeśli da się ze spacją to poproszę ze spacją by było mniej więcej tak "Pan Psychopata"

Zmiara wraz z loginem: Nie :)

Nowy nick: Enarion
Zmiana wraz z loginem?: Nie

Nowy nick: Haxioor

Nowy nick: LVNARIE

Nowy nick: Parufkacz