Prośby o zmianę nicka

Nowy nick: Jagged
Zmiana wraz z loginem?: Nie

Nowy nick: Gazzile
Zmiana wraz z loginem?: nie

Nowy nick: MystroGanZ

Nowy nick: Kskinex

Zmiana wraz z loginem: Tak

Nowy nick VanMetal

Zmiana wraz z loginem: tak

Nowy nick: Siekov
Zmiana wraz z loginem?: Tak

Nowy nick: Rolfeusz

Zmiana wraz z loginem? : Tak

Nowy nick: RolfeuszZmiana wraz z loginem? : Tak

Zmieniałem Ci nick w styczniu. Nic z tego.

To było pół roku temu..

To było pół roku temu..

A nicku Ci nie zmienię przez najbliższe 5 lat.

Czemu akurat 5?

Mówiłem byście się dobrze zastanowili zmieniając nick, ponieważ kolejna zmiana nie będzie dostępna wcale bądź po dość długim okresie czasu. Od tak, przypadkowa liczba.

Ok, pozdrawiam. :)

Nowy nick: Organista

Jeśli Organista będzie zajęte to poproszę 0rganista pisane przez "zero".

Dzieki

Nowy nick : WiktorWektor

Zmiana wraz z loginem : nie

Nowy nick: Miszuska

Nowy nick: Ravir

Konto o nazwie "Ravir" już istnieje. Jest to moje konto na którym zapomniałem hasła, więc praktycznie rzecz ujmując, można je usunąć. Gdyby ktoś miał wątpliwości, proszę porównać pola "Twoje MMO" oraz "Nick w MMO".

Nowy nick: RavirZmiana wraz z loginem?: NieKonto o nazwie "Ravir" już istnieje. Jest to moje konto na którym zapomniałem hasła, więc praktycznie rzecz ujmując, można je usunąć. Gdyby ktoś miał wątpliwości, proszę porównać pola "Twoje MMO" oraz "Nick w MMO".

Sorry za offtop ale padłem ze śmiechu.

To ja jestem właścicielem konta Rvir , Jest to moje konto na którym zapomniałem hasła, więc praktycznie rzecz ujmując, można je usunąć. Gdyby ktoś miał wątpliwości, proszę porównać pola "Twoje MMO" oraz "Nick w MMO".

N1

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Aha, a ravir94pl na Steam to tez twoje konto? Tak samo z grami w "Twoje MMO" (ctrl+c/ctrl+v widać ogarniasz)? W GW2, D3 mam konto o nazwie Ravir, więc mogę się na nie zalogować i potwierdzić że jestem właścicielem (WoW frezz).
Wiesz użytkowniku mati3464, (albo drugi ja) że na innych forach podszywanie się pod inne osoby grozi banem?

Spory offtop (warn szczególnie mnie nie zaboli), ale jak słyszę takie pier.. głupoty, to muszę zareagować.

warn_ico.png
Offtop ~ NS

Nowy nick: OGHR3N

Chciałbym zmienić mój aktualny nick na OGHR3N ze względu na to, że teraz wszędzie go używam (kanał YT, Steam, Origin, forum CD-Action, portale konkurencyjne itd.) i to dzięki niemu jestem trochę rozpoznawalny ; )