Prosimy nie regulować odbiorników. To wciąż MMORPG.org.pl. Nowy wygląd. Komentujcie!

Zdajemy sobie sprawę, że kilka osób mogło doznać lekkiego szoku, wchodząc rano na MMORPG.org.pl, gdzie wszystko stało się nagle… czarne i nadzwyczaj poważne. Uspokajam, to nie witryna zakładu pogrzebowego, tylko nowy layout, który będzie nam, Wam towarz...

Wyświetl pełny artykuł

Ogólnie rzecz biorąc fajnie to wygląda, ale jest mniej przejrzyste i trudniej się połapać.

Przydałoby się oddzielić news od newsa jaśniejszą ramką jakąś. Wszystko inne dla mnie gra.

Wygląd Tragiczny ciężko dopatrzyć końca newsa a gdzie początek drugiego dla ludzi słabo widzących to minus

pozatym Ten kolor napawa mnie obrzydzeniem karmazynowy kolor połączony z czarno/srebrnym wypada tragicznie

to nie pokój to nie mieszkanie że karmazynowy można ładnie złączyć z innymi kolorami zeby ładnie współgrały

i ja nie zamierzam tam zaglądać.

PS: Nie piszcie mi że jak się nie podoba to .....

Bo to jest Opinia którą redakcja sama chcała żebyśmy dawali swoje opinie czy nam się podoba czy nie

Poprzedni layout był o niebo lepszy. Sam layout pod względem kolorystycznym nie prezentuje się najlepiej - za dużo kolorów w dodatku niepasujących do siebie. Typografia też kuleje, a jako, że jest to forum nastawione na informację, to jest to dosyć istotny aspekt. Dodatkowo odstępy w nawigacji są nierówne. Osobiście sugerowałbym pomyśleć jeszcze nad tym layoutem. Sam zajmuje się webdesignem więc zawsze mogę posłużyć jakąś radą. :P

Zdajemy sobie sprawę, że kilka osób mogło doznać lekkiego szoku, wchodząc rano na MMORPG.org.pl, gdzie wszystko stało się nagle… czarne i nadzwyczaj poważne. Uspokajam, to nie witryna zakładu pogrzebowego, tylko nowy layout, który będzie nam, Wam towarz...

Wyświetl pełny artykuł