Chciałem zagrać na Tod . pobrałem wszystkie patche, odpalam pierwszy i mi wyskakuje launcher i się pobiera... I tak się pobrał aż do 4.0 a ja potrzebuje do 3.3.5a ! I się cała gra na nowo pobiera.
Proszę o pomoc
Może wystarczy tylko to co pobrałem wrzucić do folderu z grą?
Po prostu gdy uruchamia się Launcher to go wyłącz a patche ściągnij ze stronki tego priva ; )Mam nadzieję że pomogłem ; )
Pobrałem te patche ale to są pliki .exe i gdy je odpalam otwiera się luncher.
Pobrałem te patche ale to są pliki .exe i gdy je odpalam otwiera się luncher.
Hmmmmm... To już komplikuje sprawę. Mi wszystko szło dobrze ale nie mogłem zainstalować jednego patcha ; / Do soboty coś wymyślę.
Chodzi o to że to co pobrałem to nie są jakieś pliki które wrzucam i jest, tylko które da się odpalić i one same aktualizuja :/ problem w tym że az do 4.0
Nie rob syfu na forum. To twoj trzeci temat o tym samym. Poprzednie dwa polaczylem, ale teraz juz przesadziles. Do tego DP. Dwa warny. Juz sie nie mecz, zamkne poprzendi topic, ale pamietaj na przyszlosc, aby przestrzegac zasad forum!
Po 1 patche sie instaluje...
Po 2 jezeli ci sie spatchowala gra zrob downgrade.
Po 3 jezeli ci sie zainstalowal patch wylacz launchera!
bo on pobiera na 4.0.6
Po 4 Tu masz patche jbc.
http://www.strategyinformer.com/pc/patches/worldofwarcraft/patch.html
Tu napisze ci jak zrobic downgrade
1. Wchodzimy do folderu WoW, WoTLK, folder DATA.
2. Szukamy plików Patch.MPQ oraz Patch-2.MPQ.
3. Usuwamy je.
4. W głównym folderze WoW'a włączamy "Repair.exe"
5. W okienku które nam wyskoczy odznaczamy wszystko i klikamy "Check Files Only"
6. Czekamy, czekamy i jeszcze raz czekamy.
7. Mamy teraz patcha 3.0.0.
8. Update'ujemy do wersji jaką chcemy mieć, a następnie włączamy wowa przez WoW.exe w folderze World of Warcraft( można zrobić sobie skrót na pulpit, byleby nie włączać przez launchera bo znowu będzie wersja jakiej nie chcemy).
9. Jeszcze tylko trzeba zmienić realmlist
Chciałem zagrać na Tod . pobrałem wszystkie patche, odpalam pierwszy i mi wyskakuje launcher i się pobiera... I tak się pobrał aż do 4.0 a ja potrzebuje do 3.3.5a ! I się cała gra na nowo pobiera.