Prosze o pomoc.Pierwszy raz wogule to widze ale zapowiada sie fajnie.Czy by mi ktos podal z jakiej strony to sciagnac i z jakiej sie zarejestrowac?
Prosze o pomoc
Poniżej masz małą podpowiedź jak używać wyroczni internautów. Dzięki temu następnym razem powinieneś poradzić sobie sam.
http://lmgtfy.com/?q=Dragonica+Online+%2B+gpotato
Wybierz pierwszy wynik od góry. Miłej gry !
DO CENZORA
A tobie co dolega ??? zapas wyrozumiałości dla nowych już ci się wyczerpał czy tak długo siedzisz w tym co robisz że
całkiem żeś zgredział?
Daj sobie na luz, wyłącz kompa i idź na spacer , bo komu jak komu ale tobie takie głupawe odpowiedzi
najmniej pasują
Pozdrawiam
Supian
Sexy Polka
Dodatkowa uwaga ,że po ściągnięciu gry będziesz musiał/a ściągnąć jeszcze 2 patche , zainstaluj je zgodnie z narastającą wersją ,czyli od najstarszej wersji do najnowszej. Podczas kreowania bohatera masz do wyboru 2 servery , ja wziąłem ten po prawej , jego nazwy nie pamiętam.
W moim odczuciu najlepsza postać do grania to czarodziej , gram na razie krótko więc radzić nie powinienem , ale co i jak to pisz
PS.
Po założeniu konta i zalogowaniu się na stronie gry Dragonica w prawym rogu powinien być przycisk register IP , naciśnij go przed pierwszym
uruchomieniem gry
Supian
Dość Double Postingu!! - Kubox66
Otóż drogi Supianie jeśli masz kompleksy, to nie lecz ich proszę moją osobą, może Ty w taką pogodę siedzisz w domu, ale mnie na spacery nie trzeba wyciągać. Link dostał ten sam co od b3ri7h'a, niech zgadnę.... nawet nie wiedziałeś, że to URL, prawda? Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz, bo odpowiedz dostał.
btw świetna interpunkcja
A tobie co dolega ??? zapas wyrozumiałości dla nowych już ci się wyczerpał czy tak długo siedzisz w tym co robisz żecałkiem żeś zgredział?
Jeszcze jedno, jeśli już używasz przecinków, to spacji przed nimi się nie stawia misiu kolorowy.
głupawe odpowiedzi najmniej pasują
Glupie pytania ---> glupie odpowiedzi.
Moze Tobie wydaje sie normalne, ze on/ona idzie na latwizne i wysluguje sie innymi? Czy tak ciezko wpisac w google dwa wyrazy? Lepiej spamic na forum? Temat powinien trafic do kosza.
Słuchaj koleś
Misiu kolorowy to ja jestem dla przyjaciół, dla Ciebie to ja jestem Supian. Odnośnie interpunkcji to nie uważam, aby był
to punkt do którego się można doczepić. Nie spodobała mi się twoja odpowiedź jak i również nie podoba mi się ton
w jakim odpisujesz innym ludziom. Łatwo innych osądzać ? ale jak już ciebie osądzają to się gniewasz ?
Odnośnie URL , to skoro już poświęciłeś czas aby go tam wkleić , to mogłeś się pofatygować aby wkleić tam link bezpośredni; IMFAO
PS. przetłumaczyć CI IMFAO czy sobie poradzisz?
Słuchaj koleś
Słucham.
Misiu kolorowy to ja jestem dla przyjaciół, dla Ciebie to ja jestem Supian.
Ja natomiast dla Ciebie nie jestem "koleś".
Nie spodobała mi się twoja odpowiedź jak i również nie podoba mi się tonw jakim odpisujesz innym ludziom.
Możesz podać inne przykłady? Bo z tym jest tak jak napisał Dzz, więc proszę podaj mi przykłady w jaki sposób odpisuje.
Łatwo innych osądzać ? ale jak już ciebie osądzają to się gniewasz ?
Kto się tu gniewa? Na razie Ty się doszukujesz dziury w całym. Aha i jeszcze jedno, ja nikogo nie oceniłem, ta wypowiedz to był sarkazm, przetłumaczyć Ci słowo "sarkazm" czy sobie poradzisz?
Odnośnie URL , to skoro już poświęciłeś czas aby go tam wkleić , to mogłeś się pofatygować aby wkleić tam link bezpośredni; IMFAOPS. przetłumaczyć CI IMFAO czy sobie poradzisz?
Przyznaj się, że nie wiedziałeś, że to url i przestań nakręcać ten cały cyrk.
Długo tak będziecie spamować ? Zamykam bo temat z tylniej części ciała poniżej pasa
Prosze o pomoc.Pierwszy raz wogule to widze ale zapowiada sie fajnie.Czy by mi ktos podal z jakiej strony to sciagnac i z jakiej sie zarejestrowac?