Prosze o pomoc

Witam serdecznie

Jestesmy bardzo malym team-em ktory jest w trakcie tworzenia gry dla kibicow , ogolnie beda to walki pvp - DM,TDM,CTF na arenach zrobionych w klimatach roznych panstw.

Jesli ktos byl by na dluzej zainteresowany testami chetnie przesle wiecej szczegolow

Prosil bym abyscie weszli na link do jednej z mapek http://alpha.leagueo...test/roads.html test1 pass qwerty , test2 pass qwerty i troszke polatali i dali znac jaki FPS , przycinki etc , wszystko juz idzie przez server tak wiec teraz potrzebujemy testow jak to chodzi u wiekszej ilosci graczy

Chodzenie - strzalki plus strafe QE , atak - spacja , tabelka TAB , czat - enter

Z gory dziekuje za poswiecony czas

PS nie patrzcie na gui gdyz jest to tylko dla testow czy dopalacze beda dzialac :)

non stop powyżej 60fps

Czy to normalne że pasek się rozciąga w trakcie chodzenia ? ;)

Tak sa rzeczy do poprawek oczywiscie , narazie sprawdzamy czy przy takiej kompresji grafiki etc smiga to mozliwie :)

non stop powyżej 60fpsCzy to normalne że pasek się rozciąga w trakcie chodzenia ?

50/60fps. Na czym wgl ta gra ma polegać?

50/60fps. Na czym wgl ta gra ma polegać?

Chcemy aby gra byla bardzo prosta pod wzgledem giu,rozwoju etc a glowny nacisk kladziemy na sama rozgrywke czyli siadasz powiedzmy do 15 minutowego pojedynku na podanej arenie z 9 innymi graczami i sie tluczecie przy okazji zbierajac pojawiajace sie przedmioty , dzieki tym walka zdobywacie doswiadczenie i walute gry dzieki czemu bedziecie mogli zakupic inne ciuszki , kupic nowe ataki,rozbudowac postac , glowny nacisk chcemy polozyc na system walk sojuszowych i na wieczorne ,,spotkania,, ;)

56fps, po wciśnięciu TAB postać się zatrzymała i nie mogę się poruszać.

Okolo 50 FPS , nie wiem jak bedzie to smigac z wieksza iloscia graczy na mapie ale ja sam latalem , ogolnie bardzo fajna grafika , sterowanie tez OK , moze nie moja tematyka ale jesli ja rozwiniecie i jakis rozwoj postaci , nowe mapy no i przede wszystkim walki grupa na grupe (hmmm w swiecie kibicow to chyba ustawka sie nazywa) sporo osob na pewno zachecicie , ogolnie mile zaskoczony ze w naszej Polandii ktos zabiera sie za takie cos

q i e powoduje przenikanie przez przedmioty, na razie można jedynie cegłą rzucać tak ?

50 FPS w okienku, 100 FPS na fullsrcreen.

Witam serdecznie

Jestesmy bardzo malym team-em ktory jest w trakcie tworzenia gry dla kibicow , ogolnie beda to walki pvp - DM,TDM,CTF na arenach zrobionych w klimatach roznych panstw.

Jesli ktos byl by na dluzej zainteresowany testami chetnie przesle wiecej szczegolow

Prosil bym abyscie weszli na link do jednej z mapek http://alpha.leagueo...test/roads.html test1 pass qwerty , test2 pass qwerty i troszke polatali i dali znac jaki FPS , przycinki etc , wszystko juz idzie przez server tak wiec teraz potrzebujemy testow jak to chodzi u wiekszej ilosci graczy

Chodzenie - strzalki plus strafe QE , atak - spacja , tabelka TAB , czat - enter

Z gory dziekuje za poswiecony czas

PS nie patrzcie na gui gdyz jest to tylko dla testow czy dopalacze beda dzialac :)