Prosze o radę :)

Witam.

Jestem w zakłopotaniu, aczkolwiek na steamie w summersale jest przecena na Fallouty. Jestem fanem serii, w ogóle to uwielbiam gry wydawane przez Bethesde ale nie wiem co zrobić. Mam 50 zł i początkowo nastawiłem się na kupno Fallout 3 Game Of The Year ale widzę że ludzie maja problem z odpaleniem gry na Windows 7 który ja posiadam, więc zmieniłem zdanie i pomyślałem że kupię Fallout New Vegas Ultimate Edition lecz nie bardzo chce od niej zaczynać i ostatecznie doszedłem do wniosku że może kupie same podstawki Fallout 3 i New Vegas i znajdę jakiś sposób na odpalenie trójki na Win7.

Teraz wy napiszcie co kupilibyście w takiej sytuacji :) Dziękuje za odpowiedź. Aha i dodam że kupiłem rok temu Legendarną wersję Skyrima, podstawkę przeszedłem a w dodatki jeszcze nie grałem :P

Kupiłem fallouta new vegas dawniej i nie żałuje, miło się grało. Ludzie mówią, że czuć klimat w przeciwieństwie do 3, chociaż są i zwolennicy 3. W trójce na goty możesz grać po zakończeniu gry w nv już nie. W nv masz frakcje,kasyna, klimacik, dziki zachód, ciekawych kompanów, dobrą fabułe w trójce czuć samotne podróżowanie, ogólnie wygląd post apokaliptycznego świata. Nie ważne którą grę kupisz, szybko leć na nexusa i pobieraj mody bo znacznie zwiększają grywalność.

Sposób jest na forum steam, musisz jedynie zobaczyc od którego momentu zaczyna sie twój bug...jedym działa drugim nie, na steam mi działa na geame of year edition tyle ci moge podpowiedzieć, bez kombinowonia nie pograsz na windows 7 bez zawieszania nawet nie marz o tym, nic trudnego z tym kombinowaniem w każdym bądź razie. Czasem się powiesi nawet po naprawie, chyba taki urok giekri chociaż to po 2-3 godzinach :P

Mi Fallout 3 na windowsie 7 działał w porządku. Nie wiem, czy dobrze Cię zrozumiałem, ale Fallout 3 ogółem miał problemy na Win7, czy Fallout 7 GOTY? Ja mam podstawkę.

Ostatecznie stwierdziłem że kupie podstawki Fallout 3 i New Vegas, myślę że spędzę z przyjemnością przy nich długie godziny :) Dziękuję za odpowiedzi które pomogły mi w wyborze.

Proszę uprzejmie moderatora o zamknięcie tematu. Dziękuję :)

Witam.

Jestem w zakłopotaniu, aczkolwiek na steamie w summersale jest przecena na Fallouty. Jestem fanem serii, w ogóle to uwielbiam gry wydawane przez Bethesde ale nie wiem co zrobić. Mam 50 zł i początkowo nastawiłem się na kupno Fallout 3 Game Of The Year ale widzę że ludzie maja problem z odpaleniem gry na Windows 7 który ja posiadam, więc zmieniłem zdanie i pomyślałem że kupię Fallout New Vegas Ultimate Edition lecz nie bardzo chce od niej zaczynać i ostatecznie doszedłem do wniosku że może kupie same podstawki Fallout 3 i New Vegas i znajdę jakiś sposób na odpalenie trójki na Win7.

Teraz wy napiszcie co kupilibyście w takiej sytuacji :) Dziękuje za odpowiedź. Aha i dodam że kupiłem rok temu Legendarną wersję Skyrima, podstawkę przeszedłem a w dodatki jeszcze nie grałem :P