Proszę o wagę gry ponownie xD

Siemka mam problemik pobrałem grę 3,9 GB ma i jeszcze mi się patchuje już z 2 godziny jaka jest całkowita waga tej gry narazie mam 5,38 GB

Wersja europejska waży 6,39 GB.

omfg to jeszcze trochę sciągania dobra thx for help xD do zamknięcia XD

Zamykam na prośbę autora.

Mam vind i już ma 6,67 ile ta gra waży ?

mod_ico.png
Wystarczyło poprosić o ponowne otwarcie tematu. - Might.

Zapamiętam :D

Ile? Mój vindictus EU ma 6.39 :D

ale od nexon ta bo jak tak mój ma 7 gb i dalej kur się sciąga help i jeszcze jakiś błąd z pobieraniem patcha o co chodzi ?

ile ? :o gra wazy 6.39 gb nie wiem czy jest roznica pomiedzy eu a na byc moze Ty wlasnie pobierasz na? masz gre stad ? http://en.vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx

Oto strona z tego froum z tematem mam mały problem http://mmorpg.org.pl...-pomocy-prosze/

A oto stronka z której pobierałem : http://vindictus.nexon.net/

What a idiot i'am xD

Mam Na dobra tam ale Na jest lepsze od EU czy nie

????

I ile waży gra od NA

Nie wiem czy dobrze pamiętam ale wydaje mi się, że wersja NA ma ip blocka, nie jestem pewny na 100%

z tego co się orientuje na ma blokade, czyli to co pograłeś :D

no kur wa dobra tam ściągam EU

a i mam jeszcze małe pytanko podasz dnia ściągam 250 kb/s,aw nocy tak od 24 do 9 tak 1 mb/s,mam teraz ruter i w nocy nie mam już takiego neta to może być przez tego rutera czy jak ?

mod_ico.png
Dobry wieczór. Proszę powstrzymać się od wyrażania emocji w sposób wulgarny. Rozumiem, że późna pora nocna sprzyja złemu zachowaniu, ale to nie jest miejsce na nie ~ NS

Jeżeli pobierzesz hotspot shielda, to możesz grać na US.

I co do Twojego pytania, to go nie rozumiem.

no patrz jak pobieram np w dzień mam prędkość pobierania 250 kb/s

a jak w nocy to 1000kb/s

a jak tertaz ruter mam to całyczas mam 250 i juz nie mam w nocy tego 1000 kb /s

Wczoraj pobierałem wersje Eu

6.40Gb ale to po instalacji(bez patcha) instalka chyba mniej waży z tego co pamiętam 5.83Gb

Nie wiem ile to trwało bo w nocy zostawiłem i się pobrało.

jej mam już tego vind eu xD

jest jakaś możliwość aby zdobyć darmowo premium kase ?czyli te NX chyba to się nazywa

jej mam już tego vind eu xDjest jakaś możliwość aby zdobyć darmowo premium kase ?czyli te NX chyba to się nazywa

Jest możliwość. Wchodzisz w Charge Nexon Cash i tam w opcjach płatności wybierasz ostatnie i klikasz na Token Ads. Wypełniasz jakieś tam reklamy i ankiety i za to zbierasz. Ale to nie są duże sumy. Nie wiem jak działają te Ady gdzie jest abonanemnt, czy da się dostać NX podając numer na kartę gdzie nie masz kasy żeby ten abonanemnt płacić. W tych Tokenach to juz jest 2k+ NX

Mój Vindictus waży 7,87 :P

no dobra thx za help i jeszcze 1 pytanko

1.Podczas robienia dunga wypadają itemki czy mogę ich nie zbierać po prostu i na końcu dunga wszystkie mi te itemy których nie podniosłem do je dostane czy nie ?

Siemka mam problemik pobrałem grę 3,9 GB ma i jeszcze mi się patchuje już z 2 godziny jaka jest całkowita waga tej gry narazie mam 5,38 GB