Proszę polećcie mi grę

@Loor Właśnie ja się zastanawiam cały czas na powrotem do Neverwintera tylko czy jest teraz sens? Jak wygląda sprawa z bugami i czy duże p2w?

Jak pisałeś, jesteś fanem PvP a swoich sił w grach single player już próbowałeś, jednakowoż mam dla Ciebie propozycję którą powinieneś rozważyć.

Według mnie powinieneś kupić Dark Souls 3, wspaniała gierka sp/mp w której PvP jest po prostu boskie - oczywiście jeśli lubisz trudną rozgrywkę.

Jeśli chcesz zagrać w gierkę FPS to z całego serca polecam Ci Dirty Bomb, obecnie chyba najlepszy shooter na rynku F2P.

@Up
Cooooooooo? xD Przecież PvP w całej serii Dark Souls to całkowicie niezbalansowana pajacerka na żałosnych serverach :D

Co do powrotu to powiem wprost : rewolucji nie oczekuj. Bugow jest DUZO mniej niz bylo, to moge zaswiadczyc glowa, choc to nie znaczy ze nie ma ich wogole. Dodali mase nowych rzeczy (za duzo by sie rozpisywac tu) itd. Ale to wciaz ten sam neverwinter z tymi samymi zaletami i wadami. Jak np odrzucily cie dungi wtedy to odrzuca i teraz. Chociaz nie, zmienilo sie pare rzeczy ale to raczej na plus :). Przede wszystkim kampani skrocili i to znacznie (jesli jakiejs nie zrobiles, np sharandaru to zamiast 30 dni (zakladajac ze bys non stop gral i w tej samej sekundzie puszczal kampanie dalej) to "tylko" 14. Jednak w praktyce jest to samo : albo siedziesz i farmisz kampanie do znudzenia by jak najszybciej skonczyc ja, albo wpadasz raz na dzien, porobisz z pare zadanek i tak powolutki sb zbierasz :). Kolejna ciekawa rzecza jest... wiekszy poziom trudnosci na dungach heroic. Tak, to bylo nawet w ktorms tam patchu wypisywane co pozmieniali. Generalnie efekt jest taki ze nawet idac na dunga przeznaczonego na 2,5k gs majac 3k+ i tak sie zdycha jak papierek jesli robisz cos zle. I to nie jest suche wyuczenie teorii np przy tym bossie biegaj w kolko. Bo starczy ze cos losowego wypadnie, np tank padnie bo zle tarcze podniesie i potem wez takiego podnies :D. No i jesli grales za tych czasow kiedy palka dodali to... znerfili banke do granicy useless :P. Obecnie wiekszosc DOBRYCH paladynow przerzucila sie albo na leczenie albo pod tanka ale w build pod tarcze (na pewno znadziesz na necie, albo wsrod czlonkow gildii jak juz znajdziesz jakas).

Czy jest sens wracac? Na to pytanie nie ma prostej odpowiedzi. Jak polubiles tamta gre, to teraz tez polubisz. Tym bardziej ze w koncu jest jakies wyzwanie. Tylko wyzbadz sie syndromu cioty : tzn porownywania z innymi. Jak bedziesz latal w urokach 8, a zobaczysz goscia w 11 to nie wkurzaj sie z prostego powodu... Na pve cie to nie obchodzi, ba, powinienes sie cieszyc ze masz lepszy team :D. A na pvp? To idziesz dopiero jak cos tam uzbierasz eq albo robisz za worek treningowy... na 1 hita od lotra ze smagacza z niewidki :D. A dogonic spokojnie dogonisz "topke" z prostego wzgledu. PWI (btw to juz chyba ich 3 zespol ktory obecnie opiekuje sie ta gra) ma fajna tendencje : wypuszcza modul ktory robi rewolucje i burze. Nastepnie ludzie sie zabijaja o eq/uroki/pety... ktore pozniej sie okazuja ze nie sa wcale takie "najlepsze" jak to mowili bo w tanszym secie mozna np zrobic wiecej :D. Dodatkowo pomiedzy modulami nie wywracaja gry do gory nogami wiec az tak ci nikt nie ucieknie.

Ps - nwm kiedy grales ale masz juz tam 70 lvl cap, wiec jesli miales eq jakies na 60 to sie tobie przyda do expa tylko. A jesli zachomikowales jakas czesc setu z 60 lvl ale NIEPRZYPISANA... to wygrales w totka, bo obecnie te czesci chodza nawet po milionie (zalezy jaki set i jaka klasa) :P. I one nie sa kupowane ze wzgledu na statystyki o dziwo (bo czasami nawet expic w nich na 70 lvl ciezko xd) ale ze wzgledu na wyglad. Jesli jakis set mial fajny wyglad... to teraz sa zaporowe ceny bo juz nie dropia od dosc dawna :)

Tobie csa potrzeba xD kup se CS GO to będziesz se napierdalał do śmierci twojej lub Gabena

gaben_m.jpg

World of Tanks i długo, długo nic :D Czołgi lufą te wszystkie przez was wymienione gnioty wciągają ;)

Witam!

Otóż mam prośbę, polećcie mi grę w której są jeszcze gracze i którą mógłbym się pocieszyć.

Otóż nie mam pojęcia w co mogę sobie zagrać bo nie jestem po długiej przerwie obeznany w świecie mmorpg.

Pobrałem BnS i po wbiciu 3x 50lvl strasznie mi nudno.

Kupiłem tree of savior i szczerze nudze się.

Mam gw2 z dodatkiem i szczerze przytłacza mnie to że nie mam pojęcia co mogę robić 80lvl, ranga pvp na maks, 100% mapy odblokowane.

Gram w overwatch i się tym zachwycam ale jednak 200zł to za dużo nawet jak za taką grę - został dzień darmowej gry.

W HoTS prawie nie ma ludzi szczerze bo czeka się po 10 min na mecz.

Black Desert jest chyba najnudniejszą grą w jaką grałem (bez hejtu bo jest fajna, ale ja nie mam co robić.)

Archeage jest martwe. Aion tak samo - 2 gry w które grałem jak powalony.

Tera p2w a amerykańskie serwery mają mega pingi, chociaż mam teraz firmowy net i naprawdę może dużo zdziałać.

Pomożecie? w co można fajnie pograć i nie czuć się samotnie?

Obecnie tylko Prywatny serwer ROSE online który jest lepszy i bardziej popularny od globala, ale 1 gra to mało :)

Z góry dziękuje i jak zawsze "lajka" nie pożałuje :P