Proszę polećcie mi grę

Witam!

Otóż mam prośbę, polećcie mi grę w której są jeszcze gracze i którą mógłbym się pocieszyć.

Otóż nie mam pojęcia w co mogę sobie zagrać bo nie jestem po długiej przerwie obeznany w świecie mmorpg.

Pobrałem BnS i po wbiciu 3x 50lvl strasznie mi nudno.

Kupiłem tree of savior i szczerze nudze się.

Mam gw2 z dodatkiem i szczerze przytłacza mnie to że nie mam pojęcia co mogę robić 80lvl, ranga pvp na maks, 100% mapy odblokowane.

Gram w overwatch i się tym zachwycam ale jednak 200zł to za dużo nawet jak za taką grę - został dzień darmowej gry.

W HoTS prawie nie ma ludzi szczerze bo czeka się po 10 min na mecz.

Black Desert jest chyba najnudniejszą grą w jaką grałem (bez hejtu bo jest fajna, ale ja nie mam co robić.)

Archeage jest martwe. Aion tak samo - 2 gry w które grałem jak powalony.

Tera p2w a amerykańskie serwery mają mega pingi, chociaż mam teraz firmowy net i naprawdę może dużo zdziałać.

Pomożecie? w co można fajnie pograć i nie czuć się samotnie?

Obecnie tylko Prywatny serwer ROSE online który jest lepszy i bardziej popularny od globala, ale 1 gra to mało :)

Z góry dziękuje i jak zawsze "lajka" nie pożałuje :P

Moze spróbujesz sił w Paladins, skoro overwatch ci się spodobał to moze to tez ci podejdzie. Na forum na pewno ktoś da ci kluczyk. Ja juz dawno rozdałem wszystkie 9 ;/

Paladins ponoć ma mało graczy, koleżanka która streamuje właśnie to często ma problem z meczem.

The Elder Scrolls Online. Jak dla mnie obecnie JEDYNY (poza WoW'em, ale zobaczymy co dodatek przyniesie) MMO, którego z czystym sumieniem moge polecić, klasa sama w sobie. Troche kasy niestety trzeba wydac, ale to bardzo mała cena za tak dobrą grę. Nie sugeruj sie ocenami w necie, bo dotyczą one wersji od razu po premierze, a wtedy gra była co najwyżej średnia, obecnie dodatki i patche naprawiły tą produkcję.
Paladins to biedna (bardzo) wersja Overwatcha od firmy, która woli doić hajs wydając lipne skinki i inne popierdóty pokroju "wspaniałych" eventów, zamiast skupić się na balansie i gameplayu w swoich produkcjach. Innymi słowy, nie polecam.

Aktualnie po tym jak wydałem ok 4 tysięcy na rękawy nie stać mnie nawet na lizaka, ewentualnie na koniec miesiąca ale 3 tyg bez grania trochę ciężko haha :P

A może by tak przerzucić się na gry single player. Wybór większy, jakość także.

O to chodzi że jestem mega fanem Pvp i próbowałem sił w Single.

Znajdź stałą grupkę graczy i ciśnij w LoLa/DOTĘ

Ja teraz z singli cisnę dodatek do Baldur's Gate i Baldur's Gate 2, Siege of Dragonspear, i powiem iż jedynie, to brakuje mi Piotra Fronczewskiego, a reszta bardzo zacna. Z multi gram tylko Pokemon TCG, bo wciąga oraz Smite, ze znajomymi. Polecam wszystkie gry powyżej , bowiem warte uwagi.

A jakieś mmofps? (prócz cs) czy mmorpg?

Moze Dirty Bomb? Grałem i gra jest warta uwagi

Najlepszy darmowy typowy MMOFPS to SKILL 2, z takich popierdółek z klasami i tak dalej, Dirty Bomb daje rade.

Jeśli nikt jeszcze nie polecił, to Path of Exile

A moze diablo 3? Ludzi ci w tym na pewno nie zabraknie ani do gry na sezonie ani po za nim :)

A jak nie diablo to moze... star trek online? Dosc duzo ludzi i do tego gameplay fajny :D

Jeszcze jest zawsze neverwinter online : ludzi pelno, rzeczy do robienia tez. Jedyna rzecza ktora jest tam na minus to dlugoetapowość (max lvl to dopiero poczatek, masz jeszcze potem z 9 kampanii (łaski - buffy), towarzyszy dobrac, runy, uroki, etc etc.

Jeśli chodzi o mmofps to ja polecam heroes and generals.

BF4 jest jeszcze na przecenie chyba, graczy jest sporo.

Z FPSow to S4 League powinno Ci się spodobać. Gierka cały czas trzyma poziom.

Ntplayer, zeby nie zakładać nowego tematu, wiesz moze jaka jest sytuacja z cheaterami? Moze sam bym nawet wrócił

Grając jakieś 3 lub 4 miesiące temu, co drugi mecz był cheater. Może się coś zmieniło, ale nie jestem na bieżąco.

Z mmofps polecam Planetside 2. Co prawda nie gra już tyle osób co kiedyś ale teraz sporo graczy znowu wróciło bo planetside dostał duży update. Pojawiła się możliwość budowania własnych baz i zbierania surowców :P. Istnieje kilka polskich outfitów, do których można dołączyć na serwerze Cobalt albo Miller i o wiele przyjemniej się wtedy gra.