Prosze pomoz - Photoshop

Witaj ! Mam do Ciebie ogromna prosbe , niestety ja kompletnie nie ogarniam programow graficznych , a dla Ciebie moze byc to 5 min , takze licze na Twoja pomoc ! W ramach zaplaty , jezeli bedziesz chcesz moge wyslac Ci doladowanie orange za 5zł , poniewaz bardzo zalezy mi na czasie .

Mianowicie chodzi o to ,ze mam takie logo

Screen_Hunter_01_Jun_05_11_32.jpg

problem polega na tym ,ze zamiast tego DeepBlue chcialbym napis "Megadr0w" w podobnej kompozycji (kolorystycznie) czcionka moze sie roznic i byc troche ladniejsza , ale jak na moj gust nawet ta swietnie wyglada .

Nie jest to o tyle latwe ,ze prosilbym aby byly to same litery , bez zadnego tla . Mam nadzieje ,ze wiesz o co chodzi . Poprostu wrzucac te litery jako logo a one idealnie dopasowuja sie do kolorystyki . moze powiem to tak .. chcialbym aby nie bylo tego niebieskiego tla ktore widzisz przy napisie ,zeby niebylo tam zadnego kompletnie tla .

mam nadzieje ,ze zrozumiales o co mi chodzi ! Licze na Twoja pomoc , jezeli bedzie to konieczne wynagrodze Cie najmniejszym doladowaniem w Twojej sieci !

megadr0wv01.png

lub

megadr0wv02.png

Chodziło o coś takiego ? Jeśli nie, sprecyzuj dokładniej, wszystko da się zrobić. :)

*Oczywiście robię to za darmo, fajnie jest nieraz pobawić się.

ja zrobiłem 1 logo w miarę, jak chciałeś i kilka według swojego pomysłu:

ixz6uf.jpg

mhvubc.jpg

ngakvc.jpg

15zmg68.jpg

cos takiego??

beznazwy1ra.png

Chlopaki !! Naprawde wielkie dzieki za Wasze zaangazowanie , nie spodziewalem sie takiego odzewu . Widac ,ze wszyscy troje ogarniacie programy graficzne , jednak ostatecznie (wczoraj) wybralem prace Ciasteczkowego !

Zax454 , bardzo pozytywnie mnie zaskoczyles bo zrobiles mniej wiecej to co chcialem ( nie pasuje kolorystyka ) , jednak ostatnia praca , jest naprawde zaje*ista ! Prawdopodobnie z niej skorzystam takze .

Jednak to praca ciasteczkowego kwalifikuje sie do doladowanka ( sory Ciastek , dzisiaj zapomnialem , jutro masz jak w banku na GG ! )

Jednakze !! Ciagle moze zdobyc doladowanka druga osoba , poniewaz mam jeszcze jedno zadanko dla jakiegos zdolnego grafika :D

Chodzi o to , zeby napis , ktory podal Ciastek przerobic w ten sposob

Zobacz przyklad jak to wyglada ---> http://bit.ly/Mf4NY1

jednak , zamiast takiej gwiazdki dodac do mojego napisu jakas zolta , najlepiej zlotą .

Tutaj prosil bym o 2 prace , jedna bez tla , jak ten napis o ktory teraz prosil , a druga z jakims ladnym tlem , wielokolorym , przyciagajacym wzrok , jednak nie zbyt przesadzony i oczoje*nym .

Mam nadzieje , ze nie zawiedziecie mnie i tym razem , bardzo potrzebuje Waszej pomocy !

edit - najlepiej gdyby mialo to format 400x300

Witaj ! Mam do Ciebie ogromna prosbe , niestety ja kompletnie nie ogarniam programow graficznych , a dla Ciebie moze byc to 5 min , takze licze na Twoja pomoc ! W ramach zaplaty , jezeli bedziesz chcesz moge wyslac Ci doladowanie orange za 5zł , poniewaz bardzo zalezy mi na czasie .

Mianowicie chodzi o to ,ze mam takie logo

Screen_Hunter_01_Jun_05_11_32.jpg

problem polega na tym ,ze zamiast tego DeepBlue chcialbym napis "Megadr0w" w podobnej kompozycji (kolorystycznie) czcionka moze sie roznic i byc troche ladniejsza , ale jak na moj gust nawet ta swietnie wyglada .

Nie jest to o tyle latwe ,ze prosilbym aby byly to same litery , bez zadnego tla . Mam nadzieje ,ze wiesz o co chodzi . Poprostu wrzucac te litery jako logo a one idealnie dopasowuja sie do kolorystyki . moze powiem to tak .. chcialbym aby nie bylo tego niebieskiego tla ktore widzisz przy napisie ,zeby niebylo tam zadnego kompletnie tla .

mam nadzieje ,ze zrozumiales o co mi chodzi ! Licze na Twoja pomoc , jezeli bedzie to konieczne wynagrodze Cie najmniejszym doladowaniem w Twojej sieci !