Proszę pomóżcie!

Przepraszam że nie ten dział ale może tu ktoś pomoże bo tamte forum jest wymarłe i nie mam gdzie napisać problem dotyczy Skyrim przeczytajcie co niżej napisałem i pomóżcie proszę!

Kilka dni temu zakupiłem przez allegro Skyrim Special Edition i kurde nie mogę odpalić gry włącza mi się logo firmy Bethsada czy jakoś tak i od razu wywala na pulpitu szperałem po internecie wielu ludzi ma taki sam albo podobny problem z grą. BARDZO DUŻO rzeczy już sprawdziłem między innymi spójność plików , dźwięk, nawet pliki ściągałem, komputer mam nowy i naprawdę każdą grę udźwignie znajomy poinstalował‚ najnowsze stery itp. Jak tą grę odpalić pomóżciecie bym sobie pograł‚ a nie mogę gra oryginalna :/

Wywala po logu BETHSADA NA PUPLIT. Mam jeszcze w domu lapka i ten sam problem mam.

Ciężko jest komuś naprawić grę jak się samemu nie może spojrzeć co i jak :D

http://steamcommunity.com/app/72850/discussions/0/864949719247441178?l=polish

coś takiego znalazłem.

Jeszcze pytanko, jest coś a'la "not responding" albo cokolwiek? Czy od razu wywala do pulpitu, a w menadżerze proces sam się wyłącza?

Odpalam grę naciskam GRAJ wchodzi do gry pojawia się logo Bethsada i automatycznie do pulpitu wywyala. Na lapku przez ułamek sekundy zobaczyłem menu i tez wywialiło du pulpitu. poprostu gra się wyłącza. W menadżerze nie widze żeby skyrim sięuruchamiał. Powiem Ci jeszcze że próbowałem jako administrator odpalić ale też nie idzie. U mnie z angielskim słabo ale spróbuje rozkminić co chodzi.

Mi kiedyś pomógł nieoficjalny patch.

https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/266

Tą stronę która mi podałeś mowa jest też o modach do gry ja nie mam żadnych i na samym końcu ktoś napisał żeby patcha ściągnąć ale ten patch niee jest za darmo a ja kasy nie mam zamiary wywalać i wchodzić na takie strony.

Trochę szkoda że trzeba płacić za tego patcha( konkretnie za rejestrację) ja nie mam kasy może na innej stronie można go znaleźć?

Google tez masz platne? https://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=61820

Dzięki już właśnie ściągam :] zobaczymy czy odpali

Napisz czy podziała Ci ten patch. Bethesda ostatnio wpadła na idiotyczny pomysł z Skyrimem SE i Falloutem 4. Mianowicie wprowadzili płatne mody. Jeżeli ten patch Ci nie pomoże to jedyne wyjście żeby włączyć grę to odłączenie internetu. Odpalasz launcher, wyciągasz przewód internetowy i klikasz play. Jak się już załadujesz do gry to możesz podłączyć przewód.

Mam orginalnego skyrima + dlc a i tak polecam ściągnąc z TPB wersje z wgranymi modami graficznymi wygląda lepiej niż special edition działa pięknie ale sa 2 bugi z Ogma infinium i z Mirrakiem na szczeście te 2 bugi można łatwo naprawić 2 prostymi komendami więc jak nic innego nie pomoże to polecam te opcje oczywiście nie promując piractwa ;p

Ksarou a nie lepiej wejść na steam w tryb offlline to będzie chyba to samo ale trick już probowałem i nie podziałał. Nie wiem kiedy wam napisze bo mam problem z ogarnięciem tego moda NMM nie wiem jak zainstalować tego patcha itd. jak się tym obługiwać muszę pomyśleć

P.S na tym programie NMM trzeba się zarejestrować konto założyć jakieś ?

Nie wiem czy się rejestrować jeżeli nie zaznaczę tych opcji na stronie to będzie za darmo ?

Miałem podobny problem w wersji Special Edition. Bethesda w zaden sposob nie mogła mi pomoc, pisalem chyba z nimi z tydzien, sprawdzalismy kazda opcje krok po kroku. W koncu sam "rozwiazalem problem". Odlacz kabel od internetu i odpal Skyrim. Mi pomoglo

Sprawdź w ustawieniach sterownika Nvidia czy gra jest uruchamiana przez kartę graficzną zintegrowaną czy przez kartę NVidia.

Dobra Panowie kolega na jakimś forum napisał zeby internet dłączyć, odłączyłęm i pomogło gra mi śmiga także dzięki wszystkim za pomoc! Pozdro! :)