Prototype - Cd-Action

Witam kupiłem dzisiaj nowy numer Cd-Action i jest w nim ten prototype. Tylko że jest pewne ale instalacja bezbłędnie(chyba żeby zaliczyć ten błąd z paskiem który nie idzie) to instalacja gotowa. Gra gotowa odpalam a tu taka kupa na twarz gra cały czas się tnie te początkowe napisy od activision trwają 15 minut niewiem jakim cudem. Pls pomużcie ludzie. Ten kto pomorze(chodzi o tego którego sposób zadziała) mogę mu oddać te kody z tego numeru bo mi nie są potrzebne.

Tu macie mój sprzęt:

-Karta graficzna Nvidia GeForce GTS 250

-Procesor Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60 GHz 2.60 GHz

-4GB ram

-system operacyjny windows 7 64 bit

Pobierz najnowszego DirectX i zaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

http://www.nvidia.pl/download/driverResults.aspx/77259/pl - link do sterownika.

Spróbuj uruchomić gre w trybie zgodności z XP

1.Podaj użycie ramu i procesora w spokoju i przy tej grze.

2.Na jakich detalach grasz(zwykle jest medium lub high co na twoim komputerze/laptopie nie jest zbyt dobre).

3.Podaj ten error z paskiem dokładnie.

Nie wpadłeś na to, że nie spełniasz wymagań? Pisownia rodem trzeciej podstawówki. Pozdrawiam.

Potrzebne jest duo 3.0 GHz i karta grafiki 512 mb, Twoja ma 256.

Nie wpadłeś na to, że nie spełniasz wymagań? Pisownia rodem trzeciej podstawówki. Pozdrawiam.Potrzebne jest duo 3.0 GHz i karta grafiki 512 mb, Twoja ma 256.

Czy twoim zdaniem na tym sprzencie poszedłby na średnich ustawieniach far cry 3 bez żadnych ścin? nie? bo u mnie poszedł i dokładnie tak samo Assassin's creed 4 black flag

Nie zapominaj o tym, że jedne gry są bardziej zoptymalizowane a drugie nie. Bez żadnych ścin na średnich to co, rozdziała 640x480?

Nie zapominaj o tym, że jedne gry są bardziej zoptymalizowane a drugie nie. Bez żadnych ścin na średnich to co, rozdziała 640x480?

1440x900 a co?

Nie wpadłeś na to, że nie spełniasz wymagań? Pisownia rodem trzeciej podstawówki. Pozdrawiam.Potrzebne jest duo 3.0 GHz i karta grafiki 512 mb, Twoja ma 256.

To są rekomendowane wymagania a jego specyfikacja jest pomiędzy minimalnymi a rekomendowanymi wymaganiami. Tak samo karta graficzna jest dobra co pozwoli mu zagrać ale na niskich ustawieniach lub średnich.

Słyszałem, że sporo ludzi się skarży na tego prototype z cda, a szkoda miałem zamiar kupić, chociaż dla ds 2 i plakatu może warto.

Witam kupiłem dzisiaj nowy numer Cd-Action i jest w nim ten prototype. Tylko że jest pewne ale instalacja bezbłędnie(chyba żeby zaliczyć ten błąd z paskiem który nie idzie) to instalacja gotowa. Gra gotowa odpalam a tu taka kupa na twarz gra cały czas się tnie te początkowe napisy od activision trwają 15 minut niewiem jakim cudem. Pls pomużcie ludzie. Ten kto pomorze(chodzi o tego którego sposób zadziała) mogę mu oddać te kody z tego numeru bo mi nie są potrzebne.

Tu macie mój sprzęt:

-Karta graficzna Nvidia GeForce GTS 250

-Procesor Pentium® Dual-Core CPU E5300 @ 2.60 GHz 2.60 GHz

-4GB ram

-system operacyjny windows 7 64 bit