Pryszcz czy Fake

Witam zapodam tu jeden filmik,poniewaz chce sie dowiedziec czy takie cos jest mozliwe.

http://youtu.be/g8ovNtgfOvc

Tak, takie cos jest mozliwe.

Fuuu, nie wiem czy możliwe, ale bardzoooo obrzydliwe.

ogólnie rany są możliwe na całym ciele nawet tam gdzie tylko patrzymy w wc w samotności <_<

To jest tzw Cysta (inaczej torbiel) Nic przyjemnego

Dokładnie jak Misiael mówi. Kawał ropy pod skórą. Przy wyciskaniu bolesne. Zdaje mi się, ze znieczuleń do tego się nie stosuje, wiec cięcia (jeśli trzeba) i wyciskanie na żywca :P

to nie musi byc tylko pod skórą. może wystąpić w różnych miejscach całego ciała.

Dokładnie jak Misiael mówi. Kawał ropy pod skórą. Przy wyciskaniu bolesne. Zdaje mi się, ze znieczuleń do tego się nie stosuje, wiec cięcia (jeśli trzeba) i wyciskanie na żywca

No niestety na żywca.

Osz k**wa ! aż mi się słabo zrobiło.

to nie musi byc tylko pod skórą. może wystąpić w różnych miejscach całego ciała.

No dokładnie, ale bardziej omawiałem ten przykład.

Moja ciocia na jajniku miała, ale może się zdażyć, że i na wątriobie, nerkach itp itd. Tylko tamte to już chirurgicznie usuwać trzeba. Te pod skórą można spokojnie w domowym zaciszu, przy użyciu chociażby wódki, ostrego noża i mocnego żołądka osoby wyciskającej :P

Widziałem tego więcej i można takie coś wychodować gdy nie usunie się jadu jakiegoś tam pająka, a te co tu jest to jeszcze mało...

Raz widziałem jak koleś pół podudzia miał w tym syfie i tak mu to wyżarło, że miał potem problemy z nogą

Widziałem tego więcej i można takie coś wychodować gdy nie usunie się jadu jakiegoś tam pająka, a te co tu jest to jeszcze mało...Raz widziałem jak koleś pół podudzia miał w tym syfie i tak mu to wyżarło, że miał potem problemy z nogą

Generalnie jad pojąka rozpuszcza od środka, więc i ropa się zbiera. Ew. raz widziałem filmik (pewnie ktoś tutaj szcze) z powikłaniami po syntholu. Dla typa praktycznie zgniła ręka, bicek większy jak u Pudziana... wycisneli z niego ponad litr ropy... potem rąsia wyglądała jak u gimnazjalisty (w sęsie taka mała)

Jak najbardziej możliwe. Widok jest jaki jest, ale to smród podczas usuwania takiej cysty jest najgorszy, praktycznie nie do wytrzymania. Nie jeden już się od tego zapaszku porzygał ;) Na tym filmie nie ma oryginalnej ścieżki dźwiękowej, ale jestem pewien, że panienka mało pawia nie puściła.

Witam zapodam tu jeden filmik,poniewaz chce sie dowiedziec czy takie cos jest mozliwe.

http://youtu.be/g8ovNtgfOvc