Prywatne serwery

Witam!

Uważam, że żadne z darmowych MMO nie nadaje się do grania. Zacząłem szukać wśród płatnych tytułów i kilka mnie zaciekawiło. Prosiłbym abyście podali mi prywatne serwery do jakichś płatnych gier, poza L2. Chciałbym, aby nie były to jakieś byle jakie serwery, tylko takie w miarę uczęszczane przez większą grupę graczy.

Z góry dziękuję i pozdrawiam !

Jeśli darmowe gry (nawet te najlepsze) Cię nie zadowalają, nie licz na to, że na privie nie będzie bugów i będzie o 3 generacje lepiej. Na twoim miejscu, skoro nie chcesz płacić abonamentu za grę, kupiłbym jakąś grę b2p albo poczekał do Guild Wars 2 (b2p) - a może Ci się spodoba?

Myślałem o GW, ale dziś już chyba raczej bardziej warto poczekać na GW2 do 2011 roku. Co do P2P to grałem w triale prawie wszystkich gier i pykało się świetnie, więc czekam na wasze odpowiedzi.

Triale są oficjalne. Czyli wydane przez autorów gry, a nie przez prywatne osoby. Privy są najczęściej zbugowane, padają itd. Chociaż jeśli WoW przypadnie ci do gustu to polecam ci serwer Sunwell. 2000 graczy online, właśnie dodawany jest długo oczekiwany Ulduar. Gramy na patchy 3.2.2a. Intalkę do gry możesz pobrać za darmo z oficjalnej strony WoW.

tak, gram tez na tym serwie... problem jest to ze zazwyczaj po update jest DC co 5 minut

Może prywatny ser WoW'a ? Dość sporo ludzi (zwłaszcza w godzinach szczytu) i raty takie jak na officialu (x1) - Theatre Of Dreams - http://www.tod.sey.pl/

Z tego co widzę to World of Warcraft + Burning Crusade + patches zajmuje 5.15 GB. Z tego co pamiętam, to gra powinna zajmować ponad 10 GB. Czy może mam złe informacje?

U mnie WoW zajmuje 15GB. Jak gra się na privie to zajmuje tyle samo co na oficjalu. No chyba że inny patch, ale i tak różnica nie wielka.

Witam!

Uważam, że żadne z darmowych MMO nie nadaje się do grania. Zacząłem szukać wśród płatnych tytułów i kilka mnie zaciekawiło. Prosiłbym abyście podali mi prywatne serwery do jakichś płatnych gier, poza L2. Chciałbym, aby nie były to jakieś byle jakie serwery, tylko takie w miarę uczęszczane przez większą grupę graczy.

Z góry dziękuję i pozdrawiam !