Prywatny Serwer Allods Online [AstralDemons]!

AstralDemons

beztytuu22y.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informacje

Język: Ru

Typ clienta: Multi Languages

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raty

Drop: x10

Gold: x1

Exp: x10

Strony:

Strona Główna:

Kliknij

Download:

Kliknij

Forum:

Kliknij

En Patch: Kliknij

Jeśli ma ktoś Allods Online po polsku może wrzucić tam swoje pliki !

SS:

Dodam do 48h

Wszelkie prośby lub pytania proszę pisać w komentarzach na dole.

Proszę nie zapomnijcie kliknąć: Lubie to !

YYY a zangielszczenia strony czy cos nie ma?? bo sory ale co mi to da ze prywatny serwer jak nie jest po angielsku....

wrzuć na google chrome i ci przetłumaczy

Na oko pewnie najlepszy serwer prywatny do Allods Online. Czy ktoś tam gra i może powiedzieć ile osób jest online ?500+ będzie ?

Co to znaczy że mogę tam wrzucić swoje pliki?

Nie mg zalozyc konta jak probuje to wyskakuje : Пожалуйста, ожидайте...(Prosze czekac...) i nic sie nie dzieje ;/

Gdzie te pliki mam wrzucić?

I jakie?

Jeśli ma ktoś Allods Online po polsku może wrzucić tam swoje pliki !Co to znaczy że mogę tam wrzucić swoje pliki?

chyba chodzi o to ze te pliki z allodsa po polsku wrzucasz do priva albo na odwrót :D nie wiem dokładnie.

Chodzi o podmianę plików. Polskimi/angielskimi zastępujesz ruskie.

Moze ktos sie zalogowac na serwa? bo mi wyskakuje caly czas error gdy nacisne by sie zalogowac na konto w grze...

Thx za pomoc ;D

Wie ktos czemu nie mg sie zalogowac na serwa?

wyskakuje mi : Game server : A connection could not be established

Odpaliłem grę bez żadnych problemów. Klient+ten patch i jest allods po angielsku. Sporo ludzi już na tej początkowej mapie(liga) i na czacie co chwilę ktoś coś piszę, wieć zapewne o ludzi nie ma się co martwić, tylko jeden problem nie spotkałem jeszcze nikogo z spoza rosji;[

Serwer - zaludnienie - 100% ruski ... niema z kim pisac , z kim grac ... Chcesz tam zagrac? to nastaw sie na gre solo...

Odpaliłem grę bez żadnych problemĂłw. Klient+ten patch i jest allods po angielsku. Sporo ludzi już na tej początkowej mapie(liga) i na czacie co chwilę ktoś coś piszę, wieć zapewne o ludzi nie ma się co martwić, tylko jeden problem nie spotkałem jeszcze nikogo z spoza rosji;[
Serwer - zaludnienie - 100% ruski ... niema z kim pisac , z kim grac ... Chcesz tam zagrac? to nastaw sie na gre solo...

Sprawa ma się teraz tak, od 24 listopada rozpocznie się oficjalne otwarcie serwera, będzie można głosować a ponadto na forum są zrobione specjalne sekcje dla [polakĂłw, anglikĂłw/amerykanĂłw, brazylijczykĂłw itp.] Można tam się przedstawić, jak wiadome po tym procesie od razu znajdziesz kompanĂłw do gry :) . Administracja także szuka DeweloperĂłw do otwarcia angielskojęzycznej w oraz może osobnego serwera [tak wyczytałem na forum]

24 pazdziernika? jak jest juz 21 listopad ??

chłopak się pewnie pomylił pewnie 24 listopada miało być

Jedyny powód dla którego grałbym na privie to jest to że zapewne Cristal Chipsy nie byłyby za prawdziwą gotówkę jak i cała reszta niezbędnych do gry rzeczy co są na globalu, osobiście mam na PL do sprzedania maga, w pierwszych miesiącach top1 PVP. Później przestałem grać, informacje więcej jak ktoś chce to na gg 255731 albo na PW, zapraszam.

AstralDemons

beztytuu22y.png

Informacje

Język: Ru

Typ clienta: Multi Languages

Raty

Drop: x10

Gold: x1

Exp: x10

Strony:

Strona Główna:

Kliknij

Download:

Kliknij

Forum:

Kliknij

En Patch: Kliknij

SS:

Dodam do 48h

Wszelkie prośby lub pytania proszę pisać w komentarzach na dole.

Proszę nie zapomnijcie kliknąć: Lubie to !