Siemaneczko tutaj Danielkix. Wszyscy ktĂłrzy byli w temacie prezentacji serwera Dragon Nesta i dopatrzyli się linku z zapisami do Gildi są zainteresowani dołączeniem do niej. OtĂłż sprawa ma się następująco :
- Gildia będzie składała się z samych PolakĂłw !
- Nie mam nazwy Gildi więc będzie trzeba coś wymyślić
- Nie mamy lidera Gildi (zapraszam chętnych, wystarczy napisać w komentarzach pod tematem : wiek , zainteresowania , ilośc czasu ktorą możesz poswiecic graniu, oraz ..hmm.. twĂłj ulubiony kolor
Linki do tematu z prezentacją: http://mmorpg.org.pl...st-xdragonnest/
Zostaną zrobione dwie ankiety, pierwsza z popozycjami nazwy Gildi a druga z wyborem lidera.
Jeszcze raz przypomnę że wszystkie podania i nazwy gildi składamy w komentarzach pod tematem, tak miej więcej ma to wygladać :
Zainteresowania :
Ilość czasu ktĂłrą możesz poświęcić graniu:
TwĂłj ulubiony kolor:
ZAMKNIĘTE
Propozycja nazwy gidli :
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@EDIT
Wylosowałem 6 nazw gildi i 4 nazwy liderów zapraszam !
Propozycje nazwy Gildi :
-
KrajNadWisła [moja propozycja, kiedyś na 4story EG za czasów wielkiego cheatowania istniała poslka gildia z taką oto . nazwą, miłe wspomnienia
]
-
TaczkaTeam
-
Divinity
-
TrollerZ
-
PolskieWilki
-
KnightsOfAbyss
Propozycje Lidera Gildi
-
SangaPOL
Nick w grze: SangaPOL, Xease, MurdoC - nicki ciekawe
Zainteresowania : gry motoryzacja elektronika informatyka - człowiek który lubi ciekawe zainteresowania
Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: sporo teraz są wakacje więc naprawdę sporo - no to każdy wie [tylko co po wakacjach ?..]
Twój ulubiony kolor: Amleinowy xD nie no niebieski - poczucie humoru jest
2. ProGmR
Nick w grze: Bastardus (sk***iel po łacinie ) - ciekawe
Zainteresowania : Sport, gry i dziewczyny - człowiek który lubi ciekawe zainteresowania [bez skojarzeń]
Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: hmmm.. są wakacje więc bywa różnie. Myślę, że 3-4 H dziennie. - czyli że nie jest nerdem i ma prywatne życie
Twój ulubiony kolor: Zielony - to pytanie zadałem gdyż chciałem sprawdzić czy ktoś jest kreatywny i napisze coś odpałowego
3. Legendarny
Nick w grze:Myślę że Adamek lub Adameczek - .......
Zainteresowania : Sport Muzyka i Anime - i następny który ma życie prywatne[to jest pochwała żeby nie było]
Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: Dużo są wakacje wiec moge ile chce - też tak mam witaj w klubie
Twój ulubiony kolor:Błekitny - to pytanie zadałem gdyż chciałem sprawdzić czy ktoś jest kreatywny i napisze coś odpałowego
4. Magnum
Nick w grze: Magnum (jeżeli nie będzie zajęty) -spoko
Zainteresowania : LoL , piłka ręczna , siatkówka, anime( ft, naruto )- <
Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: wakacje są ? Są ! Przez większość czasu u mnie pada ? Pada ! Dużo wolnego czasu więc mogę trochę pograć ;d- no najlepiej na pogode zwalić
Twój ulubiony kolor: niebieski - to pytanie zadałem gdyż chciałem sprawdzić czy ktoś jest kreatywny i napisze coś odpałowego
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jak głosować ? wystarczy edytować lub napisać nowy post [czego nie popieram bo moderator może uznać to za nabijanie postów] z numerkiem nazwy gildi i numerkiem lidera
Tak ma to wyglądać:
Nazwa gildi :
Lider Gildi :
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
POZDRAWIAM