Prywatny Serwer Dragon Nest [xDragonNest] - Polska Gildia

Siemaneczko tutaj Danielkix. Wszyscy ktĂłrzy byli w temacie prezentacji serwera Dragon Nesta i dopatrzyli się linku z zapisami do Gildi są zainteresowani dołączeniem do niej. OtĂłż sprawa ma się następująco :

• Gildia będzie składała się z samych PolakĂłw !
  • Nie mam nazwy Gildi więc będzie trzeba coś wymyślić
  • Nie mamy lidera Gildi (zapraszam chętnych, wystarczy napisać w komentarzach pod tematem : wiek , zainteresowania , ilośc czasu ktorą możesz poswiecic graniu, oraz ..hmm.. twĂłj ulubiony kolor :P

Linki do tematu z prezentacją: http://mmorpg.org.pl...st-xdragonnest/

Zostaną zrobione dwie ankiety, pierwsza z popozycjami nazwy Gildi a druga z wyborem lidera.

Jeszcze raz przypomnę że wszystkie podania i nazwy gildi składamy w komentarzach pod tematem, tak miej więcej ma to wygladać :

Nick w grze:

Zainteresowania :

Ilość czasu ktĂłrą możesz poświęcić graniu:

TwĂłj ulubiony kolor:

ZAMKNIĘTE

Propozycja nazwy gidli :

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@EDIT

Wylosowałem 6 nazw gildi i 4 nazwy liderów zapraszam !

Propozycje nazwy Gildi :

1. KrajNadWisła [moja propozycja, kiedyś na 4story EG za czasów wielkiego cheatowania istniała poslka gildia z taką oto . nazwą, miłe wspomnienia :P]
  2. TaczkaTeam
  3. Divinity
  4. TrollerZ
  5. PolskieWilki
  6. KnightsOfAbyss

Propozycje Lidera Gildi

1. SangaPOL

Nick w grze: SangaPOL, Xease, MurdoC - nicki ciekawe

Zainteresowania : gry motoryzacja elektronika informatyka - człowiek który lubi ciekawe zainteresowania

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: sporo teraz są wakacje więc naprawdę sporo - no to każdy wie :P [tylko co po wakacjach ?..]

Twój ulubiony kolor: Amleinowy xD nie no niebieski - poczucie humoru jest

2. ProGmR

Nick w grze: Bastardus (sk***iel po łacinie ) - :P ciekawe

Zainteresowania : Sport, gry i dziewczyny - człowiek który lubi ciekawe zainteresowania [bez skojarzeń]

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: hmmm.. są wakacje więc bywa różnie. Myślę, że 3-4 H dziennie. - czyli że nie jest nerdem i ma prywatne życie

Twój ulubiony kolor: Zielony - to pytanie zadałem gdyż chciałem sprawdzić czy ktoś jest kreatywny i napisze coś odpałowego :P

3. Legendarny

Nick w grze:Myślę że Adamek lub Adameczek - .......

Zainteresowania : Sport Muzyka i Anime - i następny który ma życie prywatne[to jest pochwała żeby nie było]

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: Dużo są wakacje wiec moge ile chce - też tak mam witaj w klubie

Twój ulubiony kolor:Błekitny - to pytanie zadałem gdyż chciałem sprawdzić czy ktoś jest kreatywny i napisze coś odpałowego :P

4. Magnum

Nick w grze: Magnum (jeżeli nie będzie zajęty) -spoko

Zainteresowania : LoL , piłka ręczna , siatkówka, anime( ft, naruto )- <:P

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: wakacje są ? Są ! Przez większość czasu u mnie pada ? Pada ! Dużo wolnego czasu więc mogę trochę pograć ;d- no najlepiej na pogode zwalić :)

Twój ulubiony kolor: niebieski :) - to pytanie zadałem gdyż chciałem sprawdzić czy ktoś jest kreatywny i napisze coś odpałowego :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jak głosować ? wystarczy edytować lub napisać nowy post [czego nie popieram bo moderator może uznać to za nabijanie postów] z numerkiem nazwy gildi i numerkiem lidera

Tak ma to wyglądać:

Nazwa gildi :

Lider Gildi :

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POZDRAWIAM

Nick w grze: hmm SangaPOL Xease MurdoC

Zainteresowania : gry motoryzacja elektronika informatyka

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: sporo teraz są wakacje więc naprawdę sporo

Twój ulubiony kolor: Amleinowy xD nie no niebieski

Propozycja nazwy gidli : NightDremers? nwm

Aha najlepiej jak by liderem była osoba która jest zorientowana w grze i będzie często grała .

Nick w grze: Bastardus (sk***iel po łacinie :P)

Zainteresowania : Sport, gry i dziewczyny ;)

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: hmmm.. są wakacje więc bywa różnie. Myślę, że 3-4 H dziennie.

Twój ulubiony kolor: Zielony ;)

Propozycja nazwy: hmmm może Ganja Mafia ^,..,^ Kali Kali

@Edit:

Tylko powiedziałem, że interesuję się dziewczynami to i każdy teraz tak pisze ;) 5!

Nick w grze:Myślę że Adamek lub Adameczek

Zainteresowania : Sport Muzyka i Anime ;)

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: Dużo są wakacje wiec moge ile chce :D

Twój ulubiony kolor:Błekitny

Propozycja nazwy gidli : Pogromcy Smoka :D

@Edit a będzie jakiś teamspeak czy cos ? :)

Wiek: 14Nick w grze:Myślę że Adamek lub AdameczekZainteresowania : Sport Muzyka i Anime Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: Dużo są wakacje wiec moge ile chce Twój ulubiony kolor:BłekitnyPropozycja nazwy gidli : Pogromcy Smoka @Edit a będzie jakiś teamspeak czy cos ?

Tego jeszcze nie wiem. Nie umiem się takimi rzeczami obsługiwać :P

Może ktoś bedzie umiał założyć server czy coś ;)

Ja może będe miał TS na ogarnięciu. Tylko kolegę muszę namówić do gry ;)

Nick w grze: Keiji

Zainteresowania : anime, gry, noga, muzyka, dziewczyny

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: Zależy od pogody. Jak jest deszczowo i chłodno to siedzę dłuuugo, a jak ciepło to tak 3-4h.

Twój ulubiony kolor: Czerwony

Propozycja nazwy gidli : Akatsuki ( fani Naruto wiedzą kim oni są ^^ )

PS : Dopiero ściągam grę. !!

No właśnie ts by się przydał ...

Nie chce być liderem gildi, ale chciałbym zaproponować nazwy np. : Pandemonium, OddSquad, Creations, Horizon, Fake, Bears, TaczkaTeam ( albo squad ), Komornicy, EXTASY, SectorZero, Prodigy, Skrillex, LastWhisper, Shout, SilentZone... Moje propozycje :P

Nick w grze:iCracked albo Louder

Zainteresowania :Piłka nożna,muzyka,gry i komputery

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu:do 3h dziennie :)

Twój ulubiony kolor:Niebieski (Dziwne pytanie)

Propozycja nazwy gidli : ChemicalCrew, Divinity, Independence,TrollerZ.

Jakis ts3 bedzie ?

Nick w grze: Slither

Zainteresowania : Sport,Muzyka,Dziewczyny xD

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: zależy czasem 1h a czasem 10h

Twój ulubiony kolor: Niebieski,Fioletowy

Propozycja nazwy gidli : DarkAngel, Riperzy, Polacy tak na szybko 3 wymyśliłem xD

Nick w grze: Nemexis

Zainteresowania : Siatkówka, Tenis

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: Bywa różnie. Myślę, że 3-4 H dziennie.

Twój ulubiony kolor: Niebieski ;)

Nick w grze: Się jeszcze zobaczy

Zainteresowania : LA, anime i inne takie takie

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: 3+ godziny (o ile gierka mnie wciagnie i będę miał z kim grać ;] )

Twój ulubiony kolor: Czerwony/Niebieski

Propozycja nazwy gidli : Wanted , Mugiwara Crew , Knights of Abyss

Nick w grze: Magnum (jeżeli nie będzie zajęty)

Zainteresowania : LoL , piłka ręczna , siatkówka, anime( ft, naruto )

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: wakacje są ? Są ! Przez większość czasu u mnie pada ? Pada ! Dużo wolnego czasu więc mogę trochę pograć ;d

Twój ulubiony kolor: niebieski :)

Propozycja nazwy gidli : ...

eh Moge sie postarac ogarnac ts ale pierw musze miec 100% pewnosci ze takowa gidlia powstanie i wytrzyma dluzej - inaczej nie widze sensu starac sie o kanal

eh Moge sie postarac ogarnac ts ale pierw musze miec 100% pewnosci ze takowa gidlia powstanie i wytrzyma dluzej - inaczej nie widze sensu starac sie o kanal

Spokojnie spokojnie wpierw musimy się dowiedzieć co się stało z serwerem gdyż nagle ZNIKŁ ! , lecz forum dalej istnieje i jest aktywne tylko nie ma naszego szanowanego pana admina plotki mówią że jest wdrążany nowy HS. Na forum wyczytałem że będzie 50 lv cap i klasa academic, lub po prostu serwer padł :/

Siemaneczko tutaj Danielkix. Wszyscy ktĂłrzy byli w temacie prezentacji serwera Dragon Nesta i dopatrzyli się linku z zapisami do Gildi są zainteresowani dołączeniem do niej. OtĂłż sprawa ma się następująco :

• Gildia będzie składała się z samych PolakĂłw !
  • Nie mam nazwy Gildi więc będzie trzeba coś wymyślić
  • Nie mamy lidera Gildi (zapraszam chętnych, wystarczy napisać w komentarzach pod tematem : wiek , zainteresowania , ilośc czasu ktorą możesz poswiecic graniu, oraz ..hmm.. twĂłj ulubiony kolor :P

Linki do tematu z prezentacją: http://mmorpg.org.pl...st-xdragonnest/

Zostaną zrobione dwie ankiety, pierwsza z popozycjami nazwy Gildi a druga z wyborem lidera.

Jeszcze raz przypomnę że wszystkie podania i nazwy gildi składamy w komentarzach pod tematem, tak miej więcej ma to wygladać :

Nick w grze:

Zainteresowania :

Ilość czasu ktĂłrą możesz poświęcić graniu:

TwĂłj ulubiony kolor:

ZAMKNIĘTE

Propozycja nazwy gidli :

@EDIT

Wylosowałem 6 nazw gildi i 4 nazwy liderów zapraszam !

Propozycje nazwy Gildi :

1. KrajNadWisła [moja propozycja, kiedyś na 4story EG za czasów wielkiego cheatowania istniała poslka gildia z taką oto . nazwą, miłe wspomnienia :P]
  2. TaczkaTeam
  3. Divinity
  4. TrollerZ
  5. PolskieWilki
  6. KnightsOfAbyss

Propozycje Lidera Gildi

1. SangaPOL

Nick w grze: SangaPOL, Xease, MurdoC - nicki ciekawe

Zainteresowania : gry motoryzacja elektronika informatyka - człowiek który lubi ciekawe zainteresowania

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: sporo teraz są wakacje więc naprawdę sporo - no to każdy wie :P [tylko co po wakacjach ?..]

Twój ulubiony kolor: Amleinowy xD nie no niebieski - poczucie humoru jest

2. ProGmR

Nick w grze: Bastardus (sk***iel po łacinie ) - :P ciekawe

Zainteresowania : Sport, gry i dziewczyny - człowiek który lubi ciekawe zainteresowania [bez skojarzeń]

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: hmmm.. są wakacje więc bywa różnie. Myślę, że 3-4 H dziennie. - czyli że nie jest nerdem i ma prywatne życie

Twój ulubiony kolor: Zielony - to pytanie zadałem gdyż chciałem sprawdzić czy ktoś jest kreatywny i napisze coś odpałowego :P

3. Legendarny

Nick w grze:Myślę że Adamek lub Adameczek - .......

Zainteresowania : Sport Muzyka i Anime - i następny który ma życie prywatne[to jest pochwała żeby nie było]

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: Dużo są wakacje wiec moge ile chce - też tak mam witaj w klubie

Twój ulubiony kolor:Błekitny - to pytanie zadałem gdyż chciałem sprawdzić czy ktoś jest kreatywny i napisze coś odpałowego :P

4. Magnum

Nick w grze: Magnum (jeżeli nie będzie zajęty) -spoko

Zainteresowania : LoL , piłka ręczna , siatkówka, anime( ft, naruto )- <:P

Ilość czasu którą możesz poświęcić graniu: wakacje są ? Są ! Przez większość czasu u mnie pada ? Pada ! Dużo wolnego czasu więc mogę trochę pograć ;d- no najlepiej na pogode zwalić :)

Twój ulubiony kolor: niebieski :) - to pytanie zadałem gdyż chciałem sprawdzić czy ktoś jest kreatywny i napisze coś odpałowego :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jak głosować ? wystarczy edytować lub napisać nowy post [czego nie popieram bo moderator może uznać to za nabijanie postów] z numerkiem nazwy gildi i numerkiem lidera

Tak ma to wyglądać:

Nazwa gildi :

Lider Gildi :

POZDRAWIAM