Prywatny serwer Forsaken World

Znudziła Cię gra na oficjalnym serwerze ? Nie masz zamiaru płacić za rozwój postaci ? Od 2 tygodni gram na prywatnym serwerze wydanym przez Vendetta Gameing Network. Jest to grupa osób zajmujących się prowadzeniem najlepszych serwerów prywatnych od Perfect World. Rates są dość wysokie, co pozwala na dość szybki "end game" (mam na myśli wbicie 80 poziomu) natomiast na tym zabawa się nie kończy o czym na pewno wiecie. Serwer opiera się głównie na pvp. Jest donator system, jednak daje on jedynie gemy V lvl oraz mounty. Szczerze mówiąc wg mnie dobrze rozwinięta postać jest w stanie poradzić sobie spokojnie bez tego. (cena zrobienia całego seta z V lvl gemami to jakieś 24 zł) Ludzie są bardzo przyjaźni. Pomagają sobie. Sytuacja jest prosta, im więcej pvp pro są w stanie wykreować tym większe prawdopodobieństwo wygrania w riftach. Co chwile spotykamy nowe eventy. Jest to świetna alternatywa dla ludzi, którzy chcą "pobawić" się wszystkimi postaciami, sprawdzić się w pvp. Bardzo serdecznie zapraszam. Nick w grze : Exode Gildia : Twisted

Link do strony http://forsakenworld.vendettagn.com/index.php

Wbicie 80 w FW to kwestia 2 tyg. Pozdro :* <3

Wbicie full mastery, jobów gemów to kupa kasy :) Pozdro :*

loo w fw max to hard core sprawdze serwer bo milo sie w to gralo

W Forsaken World grałem nie całe dwa miesiące, dzień w dzień po 4-5 godzin, caly czas z gildią coś robiliśmy, kończyłem prawie wszystkie daily questy i grałem klasą która najszybciej pozbywała się mobów, czyli asasynem, a jakoś wbiłem 56 lvl, więc Bucket nie gadaj, że 80 lvl da radę w dwa tygodnie. Aha, jeszcze jedno, po tych dwóch miesiącach topowi gracze mieli maksymalnie 70 lv.

Jak z populacją ?

Jakiś tydzień czasu może dwa tygodnie temu skusiłem się na tego privka. Raty jak mówił autor są dużo (jak to na serwerach Vendetty) ale populacja była bardzo mała więc zrezygnowałem.

Cięzko jest powiedzieć ile osób tak właściwie gra. Patrząc po obecnościach na rifcie jest ich całkiem sporo. Ale "dużo" jest bardzo względne. Trzeba wejśc i przekonać się samemu :)

Może po prostu nie zdążyłem zauważyć tej ilości osób. Pograłem jednak tylko 2 dni bo widząc 10 osób w mieście zniechęciło mnie to... No ale cóż teraz poszuka się jakiegoś innego MMO w którym jest jakaś ekipa :)

Unable to connect to server. O co tu kaman. zarejestrowalem sie na stronce Vende.. i dalej nic...

Znudziła Cię gra na oficjalnym serwerze ? Nie masz zamiaru płacić za rozwój postaci ? Od 2 tygodni gram na prywatnym serwerze wydanym przez Vendetta Gameing Network. Jest to grupa osób zajmujących się prowadzeniem najlepszych serwerów prywatnych od Perfect World. Rates są dość wysokie, co pozwala na dość szybki "end game" (mam na myśli wbicie 80 poziomu) natomiast na tym zabawa się nie kończy o czym na pewno wiecie. Serwer opiera się głównie na pvp. Jest donator system, jednak daje on jedynie gemy V lvl oraz mounty. Szczerze mówiąc wg mnie dobrze rozwinięta postać jest w stanie poradzić sobie spokojnie bez tego. (cena zrobienia całego seta z V lvl gemami to jakieś 24 zł) Ludzie są bardzo przyjaźni. Pomagają sobie. Sytuacja jest prosta, im więcej pvp pro są w stanie wykreować tym większe prawdopodobieństwo wygrania w riftach. Co chwile spotykamy nowe eventy. Jest to świetna alternatywa dla ludzi, którzy chcą "pobawić" się wszystkimi postaciami, sprawdzić się w pvp. Bardzo serdecznie zapraszam. Nick w grze : Exode Gildia : Twisted

Link do strony http://forsakenworld.vendettagn.com/index.php