Prywatny Serwer RaiderZ [RaiderZ.to]!

RaiderZ.to !

beztytuusdsh.png

Dzień dobry wszystkim ! Chciałbym wam zaprezentować pierwszy dobrze działający prywatny serwer gry RaiderZ !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informacje:

Język: Eng

Typ clienta: Eng

​---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raty:

Drop: 3x

Exp: 3x

​---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strony:

Strona Główna :

Kliknij

Download:

Kliknij

Forum:

Kliknij

SS:

Dodam do 24h

Wszelkie prośby lub pytania proszę pisać w komentarzach na dole.

Ps. Do pobierania lepszy jest ich program do pobierania niż plik .torrent

Życzę miłęj gry

:)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Proszę nie zapomnijcie kliknąć: Lubie to !

mogę grać w F2P na oryginaalnym serwerze bez żadnego ograniczenia i korzystać bądź nie z Item Shopa ALBO na niedopracowanym prywatnym serwerze i korzystać bądź nie z Donate Shopa.

Well...

Nie widzę sensu powstawania takich serwerów . Masz błąd "Wszelkie prośby lub putania"

mogę grać w F2P na oryginaalnym serwerze bez żadnego ograniczenia i korzystać bądź nie z Item Shopa ALBO na niedopracowanym prywatnym serwerze i korzystać bądź nie z Donate Shopa.Well...

Przetestuj i zobacz czy taki "niedopracowany" :] A item shop nie będzie tylko przez Donate ale i także za głosowanie, poza tym kto będzie chciał to zagra :)

Nie widzę sensu powstawania takich serwerów . Masz błąd "Wszelkie prośby lub putania"

Jak nie widać sensu jak all raty są x 3, a 1dzień po otwarciu serwera jest już 500+ ludzi online :P

dla mnie troche dziwne stawiać prywatne serwery darmowych gier

Rzeczy z itemshopa za darmo są?

Ale wy ludzie jesteście ciemni, i pakujecie zbędne komentarze tam gdzie nie są one potrzebne...

Jaki jest sens w stawianiu prywatnych serwerów darmowych gier? Podstawowy: przetestowanie end game'u gry w szybkim tempie, dużo lepiej wyexpić się na prywacie w 2-3 dni niż na globalu w miesiąc jeżeli ma okazać się, że end-game będzie żałosny i nie będzie na nim co robić :P On nikogo do niczego się nie zmusza, więc komentarze takie jak strzelił silvach są nie tylko zbędne ale i głupie...

Rzeczy z item shopa nie są za darmo, ale można/będzie można votować coin'y i za nie będziesz kupował itemy z CS.

Sam chętnie zagram, na globalu PWE dobijały mnie lagi, na GameForge nie chcę nawet zaczynać... a 500+ osób online jak na NOWY prywatny serwer, zachęca :)

Ale wy ludzie jesteście ciemni, i pakujecie zbędne komentarze tam gdzie nie są one potrzebne...Jaki jest sens w stawianiu prywatnych serwerów darmowych gier? Podstawowy: przetestowanie end game'u gry w szybkim tempie, dużo lepiej wyexpić się na prywacie w 2-3 dni niż na globalu w miesiąc jeżeli ma okazać się, że end-game będzie żałosny i nie będzie na nim co robić No nikogo do niczego się nie zmusza, więc komentarze takie jak strzelił silvach są nie tylko zbędne ale i głupie...Rzeczy z item shopa nie są za darmo, ale można/będzie można votować coin'y i za nie będziesz kupował itemy z CS.Sam chętnie zagram, na globalu PWE dobijały mnie lagi, na GameForge nie chcę nawet zaczynać... a 500+ osób online jak na NOWY prywatny serwer, zachęca

No ! dziękuję że to im wyjaśniłeś , jakby co to łapcie jeszcze to http://www.raiderzbr.to/ . Jest to brazylijski odpowiednik tego serwera. Za parę dni zmienią tam lv cap z 35 na 40 który powędruje na ten serwer :)

To można jakaś gildie zrobić :) już pobieram heh.

HMM pobieram ale wszystko stoi w miejscu oco kaman :wacko:

Dobra juz dziala :)

To można jakaś gildie zrobić już pobieram heh.HMM pobieram ale wszystko stoi w miejscu oco kaman Dobra juz dziala

ja ok 20- 30 min i mi sie pobierze

to jak cos zagramy razem moj nick TheNUtPL

Z tego co widzę to na brazylijskim więcej graczy i tam się bardziej opłaca grać.

no fajnie, pobrałem wszystko śmiga ale jak zrobiłem konto i próbuje się zalogować to pisze ze dane są nie prawidłowe :(

Problem rozwiązany, jak by ktoś miał to samo to róbcie konto z małych liter :)

Moj nick Devanzo

A licencja? Na pewno ten serwer skończy jak megaupload.

a w d*p** to mam :), to przestane grac proste

EE co sie dzieje czy tylko ja gram ? wbijac...

lvl 9 Cleric :) nick Devanzo

xD 35lvl cleryka w 8godzin :) the best

set kleryka, szamana, pirata full eq

ja to z 2h pogralem i spac poszedlem ^^

troche utknolem bo niemma pojecia gdzie expic

Średnio każde expowisko jest obok expowiska, czyli golemy a obok małpy o_O

Średnio jest 230osób online, dość słabo, drużynę na fleetfoot zbierałem 30minut, na oryginalniej wersji trwa to około 5 minut.

Fajne się gra bo można sprawdzić postacie jakie będą na 30lvl

Bez jaj. Gram juz godzinę i ani jednej zwiechy;oo. Na pwe jak i gf scinało co 5-10 min.

@Up. Pustki na serwerach. Mam 14 lv a widzialem z 2 osoby