Prywatny serwer TBC - START W SOBOTE

Witam,

Już w ten weekend startuje zupełnie nowy serwer progresywny Warmane TBC. Sam Warmane nie specjalnie jest przeze mnie lubiany, jednak nie można mu zaprzeczyć, że jest popularny. Dodatkowo z dostępnych informacji można wywnioskować, że sam początek może być bardzo przyjazny graczom. Od siebie mogę zaoferować drobną ekipie, która najprawdopodobniej będzie grała po stronie przymierza! Składać się będzie zarówno z graczy, którzy coś tam osiągnęli w tym świecie, jak i pomniejszych laików - chcemy jednak przyjemnie sobie pograć od początku.

Jeżeli ktoś jest chętny rozpoczęciem przygody już w sobotę, wraz ze startem serwera, to zapraszam na diskord, który założyłem w celu łatwiejszego zebrania ludzi do gry - https://discord.gg/PCPrQE9

Są tam umieszczone dokładniejsze informacje na temat tego, jak sam serwer będzie miał wyglądać.

Zapraszam nowych i starych graczy, TBC to przede wszystkim nostalgia, warto dowiedzieć się jak kiedyś wyglądał ten świat!

Piracki server P2W. Zapowiada się pyszna zabawa.

Warmane słynie z możliwości kupowania przedmiotów, ale na samym początku możliwość ta będzie zablokowana przez conajmniej miesiąc + same przedmioty będzie można kupić dopiero po tym jak kilka osób je zdobędzie. Nie będzie też możliwości kupowania golda (inaczej niż przez graczy ofc). Tak więc sam początek zapowiada się nieźle

Też będę tam pykał z kobita. Start piątek o 15. Warmane dla mnie jest spoko, grałem na icecrownieni lordaeronie. Serwery stoją już szmat czasu i nie doświadczyłem bugów czy większych problemów z serwerami. Także myślę, że tbc od nich będzie świetny:)

Oo, Warmane uruchamia serwer TBC? Miodnie! Na bank zagram! :)

Kilkugodzinne kolejki, milion ludzi na expie, udręka expienia przez miesiąc i wiecznego czekania na moby tylko po to, żeby zostać zaoranym przez rogala z warglaives gdy na serwerze nie ma nawet BT.

Kilkugodzinne kolejki, milion ludzi na expie, udręka expienia przez miesiąc i wiecznego czekania na moby tylko po to, żeby zostać zaoranym przez rogala z warglaives gdy na serwerze nie ma nawet BT.

Z tym, że akurat IS będzie zamknięty. Wystarczyłoby się chwilę zainteresować, przeczytać chociaż, żeby nie pisać głupot ¯\_(ツ)_/¯

Zamknięty na chwilę. Sam nie pisz głupot bo grałem na moltenie, pozniej na warmanie też trochę i zawsze jest to samo. Dużo ludzi tworzy tego typu tematy i pózniej lapią się płotki co myślą, że nie ma IS.

Zapraszam chętnych, 13 tysięcy ludzi jednocześnie grających! Co prawda aktualnie są kolejeczki na serwer, ale w samej grze nie uświadczy się żadnych lagów, jak na razie wszystko działa, tylko ludzi kupa.

Co z tego ze jest IS? Pomyśl :) to wiecej fanu z bg aren ! :) chyba sam sprobuje swoich sił jak tam jest IS WOW

Ciochranie noobow z full mniam

PS jak wiadomo w wowie Skill>gear

Ja osobiście polecam Wargate (stary dobry Hellground) https://wargate-project.org/

Moze online nie jest cudowny ale są fajni ludzie, są raidy- czego chciać więcej

Zapraszam najlepiej do Ally do gildii legendy - TZM ;)

Witam,

Już w ten weekend startuje zupełnie nowy serwer progresywny Warmane TBC. Sam Warmane nie specjalnie jest przeze mnie lubiany, jednak nie można mu zaprzeczyć, że jest popularny. Dodatkowo z dostępnych informacji można wywnioskować, że sam początek może być bardzo przyjazny graczom. Od siebie mogę zaoferować drobną ekipie, która najprawdopodobniej będzie grała po stronie przymierza! Składać się będzie zarówno z graczy, którzy coś tam osiągnęli w tym świecie, jak i pomniejszych laików - chcemy jednak przyjemnie sobie pograć od początku.

Jeżeli ktoś jest chętny rozpoczęciem przygody już w sobotę, wraz ze startem serwera, to zapraszam na diskord, który założyłem w celu łatwiejszego zebrania ludzi do gry - https://discord.gg/PCPrQE9

Są tam umieszczone dokładniejsze informacje na temat tego, jak sam serwer będzie miał wyglądać.

Zapraszam nowych i starych graczy, TBC to przede wszystkim nostalgia, warto dowiedzieć się jak kiedyś wyglądał ten świat!