Prywatny Serwer TERA Online [GamezTera]!

Poczekajmy lepiej jak ktoś sprawdzi ten serwer.

Dobra ja sprawdze i wam powiem, zostalo 30 minut do sciagniecia + 30 na zainstalowanie itp.. Dajcie mi tak z 1,5h-2h i ocenie :3

Czekamy :*

Haha sobie sciagam flash getem, 100% mysle sobie ok. Teraz mam checking intergrity czy cos w ten desen... Zuzywa mi moje 8 GB ramu i komputer sie zawiesza..> Da sie to jakos ominac? :X

Pomozcie! Przynajmniej powiedzcie jak nalozyc na flash geta limit, aby nie zuzywal tych 6, prawie 7 gb ramu.. >.>

Trzeba było się wycfanic i siągać operą, nie wiem jak zmniejszyć limit, ale właśnie wypakowywuje, za około godzine pewnie będę miał zainstalowane już to powiem wam co i jak z serwerem.

Pamiętaj o zrzucie ekranu ! : D

Nie wiem czemu, ale w pobranym cliencie nie ma tera.exe przez co nie mozna zainstalowac patcherów.

Jest coś takiego w folderze binares, ale nadal nie wiem jak zainstalowac te patche.

wy na serio tacy idioci czy udajecie ? Zerknijcie sobe w connection na głównej stronie... pisze wam : 1. Download and extract TERA client. 2. Download and instal the Gamez TERA Client Patcher over EXTRACTED CLIENT ! Czyli dla tych idiotów co dalej nie kapują : Wypakowywujemy TERA client tam gdzie zainstalowaliśmy grę, a potem ściągamy patchera w to samo miejsce gdzie wypakowaliśmy clienta... Odpalamy Clienta i nam patchuje (albo patchera jak się da... zależy od plików). Potem ściągmy Gamez Tera launcher, odpalamy i BUM GRAMY ! NIE DLA GŁUPICH !

Oho nie ma obrazania. Po napianiu postu dostalem olśnienia i jakoś tak dziwnie zainstalowałem. No i o dziwo śmiga, zjem śniadanie i zasówam z grą. Jak coś mój nick to: Zero pisać!! XD

Screeny dodajcie i informujcie czy są bugi.

haha, wezcie nie ogarniam sciagam po raz 3 juz prawei 60 gb.. Rozpakowuje i niby jest jaki blad error error fatal error - . - ale i tak rozpakowuje.. Zaraz szlak mnie trafi, krew nagla zaleje/...

To może spróbuj pobrać ze strony Frogstera, bo jest 7dniowy trial i tylko launcher itd. z tego priva.

Powiem tyle, nie ma lagow, sa odbugowane skile. Zdaje sie ze moze byc problem z poprawnym kliknieciem przycisku na myszce i wycelowaniem, ale da sie z tym zyc.. Sprobujcie sami, na wlasnej skorze.

Ja tez mialem bląd przy wypakowywaniu, olej go i wypakuj do konca potem po patchuj i smiga, screeny potem dodam bo narazie tylko uruchomilem i 2 min gralem, bo narazie rankedy w lola pykam.

Czym wypakowaliście ? WinRaR czy 7-zip

Hmm, mozna chyba tym i tym, tylko jak pakowujesz winrarem to jest bledzik ktory nie jest istotny.. 7z nie testowalam.

Ktoś jakieś screeny wrzuci? :)

Hmm ale na co Ci screeny? Opinia innych uzytkownikow Ci nie wystarcza? Rownie dobrze moga Ci podac z neta >.>

Dobra ogarnąłem