Poczekajmy lepiej jak ktoś sprawdzi ten serwer.
Prywatny Serwer TERA Online [GamezTera]!
Dobra ja sprawdze i wam powiem, zostalo 30 minut do sciagniecia + 30 na zainstalowanie itp.. Dajcie mi tak z 1,5h-2h i ocenie
Czekamy :*
Haha sobie sciagam flash getem, 100% mysle sobie ok. Teraz mam checking intergrity czy cos w ten desen... Zuzywa mi moje 8 GB ramu i komputer sie zawiesza..> Da sie to jakos ominac? :X
Pomozcie! Przynajmniej powiedzcie jak nalozyc na flash geta limit, aby nie zuzywal tych 6, prawie 7 gb ramu.. >.>
Trzeba było się wycfanic i siągać operą, nie wiem jak zmniejszyć limit, ale właśnie wypakowywuje, za około godzine pewnie będę miał zainstalowane już to powiem wam co i jak z serwerem.
Pamiętaj o zrzucie ekranu ! : D
Nie wiem czemu, ale w pobranym cliencie nie ma tera.exe przez co nie mozna zainstalowac patcherów.
Jest coś takiego w folderze binares, ale nadal nie wiem jak zainstalowac te patche.
wy na serio tacy idioci czy udajecie ? Zerknijcie sobe w connection na głównej stronie... pisze wam : 1. Download and extract TERA client. 2. Download and instal the Gamez TERA Client Patcher over EXTRACTED CLIENT ! Czyli dla tych idiotów co dalej nie kapują : Wypakowywujemy TERA client tam gdzie zainstalowaliśmy grę, a potem ściągamy patchera w to samo miejsce gdzie wypakowaliśmy clienta... Odpalamy Clienta i nam patchuje (albo patchera jak się da... zależy od plików). Potem ściągmy Gamez Tera launcher, odpalamy i BUM GRAMY ! NIE DLA GŁUPICH !
Oho nie ma obrazania. Po napianiu postu dostalem olśnienia i jakoś tak dziwnie zainstalowałem. No i o dziwo śmiga, zjem śniadanie i zasówam z grą. Jak coś mój nick to: Zero pisać!! XD
Screeny dodajcie i informujcie czy są bugi.
haha, wezcie nie ogarniam sciagam po raz 3 juz prawei 60 gb.. Rozpakowuje i niby jest jaki blad error error fatal error - . - ale i tak rozpakowuje.. Zaraz szlak mnie trafi, krew nagla zaleje/...
To może spróbuj pobrać ze strony Frogstera, bo jest 7dniowy trial i tylko launcher itd. z tego priva.
Powiem tyle, nie ma lagow, sa odbugowane skile. Zdaje sie ze moze byc problem z poprawnym kliknieciem przycisku na myszce i wycelowaniem, ale da sie z tym zyc.. Sprobujcie sami, na wlasnej skorze.
Ja tez mialem bląd przy wypakowywaniu, olej go i wypakuj do konca potem po patchuj i smiga, screeny potem dodam bo narazie tylko uruchomilem i 2 min gralem, bo narazie rankedy w lola pykam.
Czym wypakowaliście ? WinRaR czy 7-zip
Hmm, mozna chyba tym i tym, tylko jak pakowujesz winrarem to jest bledzik ktory nie jest istotny.. 7z nie testowalam.
Ktoś jakieś screeny wrzuci?
Hmm ale na co Ci screeny? Opinia innych uzytkownikow Ci nie wystarcza? Rownie dobrze moga Ci podac z neta >.>
Dobra ogarnąłem