A questy działają jak na razie? Do którego lvl?
Prywatny Serwer TERA Online [GamezTera]!
Dzialaja... Pewnie do tego lvla co mial tamten koles na screenie .
Ten screen to był z Essenia.
Grasz? który masz lvl?
Na razie 6, nie bylo problemow.. Hmm tylko quest z bombami, oraz z skalkami ale one sa niewazne..
Jeśli nie ma za dużo bug'ów to może sprawdzę go. Baraka Priest .
ściągnę przez noc... Aha i jeszcze coś... dobrz by było gdyby obok statusu servera pisało ile osób jest online
Ale my nic na to nie poradzimy.
Ale my nic na to nie poradzimy.
Co nic nie poradzicie ?! przecierz wystarczy napisać na forum
Deniel mam pytanko czy nie ma lagów podczas bicia mobków? i czy same mobki nie sa zbugowane jak z nimi walczysz? mam na myśli, np: jeżeli podcinam moba i powinien leżeć na ziemi to czy (leży czy leży i bije ?) prosze o odpowiedź, bo być może pogram sobie w przerwach od GRO.
Nie ma takich bugów pada za chwile znika i zostaje tylko lot.
jaki online niby na tym jest ? i gdzie to stoi jak serevr time to roznica 7godzin...
Nie wiem czy to dlatego, że grałem w godzinach szczytu. Ale podczas bicia mobów często się w nie nie trafia. W sensie ty trafiasz one nie dostaja. A i przy rozmowie z npc odpala sie rozmowa po około 3 s.
No właśnie o to mi chodziło, 3s delay na pvp to nie dziekuje, a z tymi mobami to mnie właśnie irytuje szczególnie jeśli grasz lancerem, no nic dzieki za odp. oszczędziłeś mi tylko miejsce na dysku.
@Up kolego jeśli masz takie wygórowane oczekiwania od Priv,to zacznij płacić i graj na Globalnej wersji...Co to priv czy jest wogóle jakikolwiek sens grania tam jeśli 30 dni gry kosztuje 40zł,pewnie połowa z was więcej wydaje na fajki/piwko w tygodniu .A server macie sprawny i dobrze sie bawicie:)
Chyba jednak OnTera jest najlepszy na razie. No cóż na chwilę obecną będę grał na globalu, a jak będzie jakiś fajny priv to się przeniosę.
Nigdy nie będzie "fajnego priva" w porównaniu do globala.
Jaki sens przenosić się z globca na priva?
Wersja EU global nie jest za fajna(nie ma chronoscroll), tym bardziej, że zabrali Essenii nexusy. Sens płacić jest za wersję KR. Tam to frajda jest grać.
nie wiem robię wszystko jak powinienem i non stop prosi mnie o wypakowanie lunchera "Select valide game path" i nic się nie włącza.
A jak wygląda sprawa z populacją serwera?
Priestem nie da się grać, mysticiem nie da się grać, axe nie może blokować i robić cyclone, 2h jest jakiś dziwnie papierowy czyt. pierwsze moby bija po 400, moby laguja i char czasami się teleportuje, do dobrego priva poczekamy jeszcze z rok to tyle z mojej strony.