Twin Saga to nowa gra wydawana przez studio aeria games.
Serwer jest stworzony przez właścicieli prywatnego serwera aurykingdom. Serwer będzie nam oferował szybsze patche, lepszą politykę niż aeriagames i miły kontkat z administracją, co mogę potwierdzić, bo nie trudno złapać aura-sama na forum i popisać z nim na każdy temat. Na serwerze są także zwiększone, ale postaram się je opisać w trochę bardziej złożony sposób.
-exp za zabijanie x4(3x za potwory i połowa mniej wymaganego doświadczenia do poziomu)
- class exp za zabijanie x3(2x za potwori i połowa mniej wymaganego doświadczenia do poziomu)
- quest exp x2
- profession exp x2(połowa mniej doświadczenia do zbierania, gotowania, wędkarstwa itd.)
- podwójny drop z potworów(podwójny gold z bossów w dungeonach)
- dostęp do dungeonów zwiększony do 2 wejść(cooldown duengeonu mniejszy o połowę)
Kolejne ważne informacje to te na temat dropu, ewolucji itd.
Kamienie ewolucji nie lecą tylko z chestów na party i hell mod instancjach, ale są dostępne także na solo modzie.
Jest podwójna szansa na zdobycie celestial chestu z każdego potwora.
Stacki itemów zostały podwojone.
Wielkość plecaka została powiększona do 200.
Magazyn został powiększony do maksymalnie 200 miejsc.
Wszystkie bossy wewnątrz dunegonów dropią 10lp(waluta serwerowa).
Reszta informacji na temat kontektu serwera/
2 klasy monk i magic cannon są dostępne od 1 poziomu postaci.
Za każde 3h ciagłego bycia online w grze dostaniemy 12AP, które można wymienić w sklepie.
Za każde przegrane 150h pod koniec miesiąca możemy odebrać specjalny prezent.
Przez krótki okres czasu przy rejestracji konta dostaniemy specjalny welcome pack.
Ogólnie to już wszystkie ważne informacje, mam nadzieję, że jest to w jakiś sposób czytelne, mogą być błędy, bo wszystko było tłumaczone przeze mnie z języka angielskiego.