Prywatny serwer Twin Saga!

Twin Saga to nowa gra wydawana przez studio aeria games.

http://www.twinsaga.to

Serwer jest stworzony przez właścicieli prywatnego serwera aurykingdom. Serwer będzie nam oferował szybsze patche, lepszą politykę niż aeriagames i miły kontkat z administracją, co mogę potwierdzić, bo nie trudno złapać aura-sama na forum i popisać z nim na każdy temat. Na serwerze są także zwiększone, ale postaram się je opisać w trochę bardziej złożony sposób.

-exp za zabijanie x4(3x za potwory i połowa mniej wymaganego doświadczenia do poziomu)

- class exp za zabijanie x3(2x za potwori i połowa mniej wymaganego doświadczenia do poziomu)

- quest exp x2

- profession exp x2(połowa mniej doświadczenia do zbierania, gotowania, wędkarstwa itd.)

- podwójny drop z potworów(podwójny gold z bossów w dungeonach)

- dostęp do dungeonów zwiększony do 2 wejść(cooldown duengeonu mniejszy o połowę)

Kolejne ważne informacje to te na temat dropu, ewolucji itd.

Kamienie ewolucji nie lecą tylko z chestów na party i hell mod instancjach, ale są dostępne także na solo modzie.

Jest podwójna szansa na zdobycie celestial chestu z każdego potwora.

Stacki itemów zostały podwojone.

Wielkość plecaka została powiększona do 200.

Magazyn został powiększony do maksymalnie 200 miejsc.

Wszystkie bossy wewnątrz dunegonów dropią 10lp(waluta serwerowa).

Reszta informacji na temat kontektu serwera/

2 klasy monk i magic cannon są dostępne od 1 poziomu postaci.

Za każde 3h ciagłego bycia online w grze dostaniemy 12AP, które można wymienić w sklepie.

Za każde przegrane 150h pod koniec miesiąca możemy odebrać specjalny prezent.

Przez krótki okres czasu przy rejestracji konta dostaniemy specjalny welcome pack.

Ogólnie to już wszystkie ważne informacje, mam nadzieję, że jest to w jakiś sposób czytelne, mogą być błędy, bo wszystko było tłumaczone przeze mnie z języka angielskiego.

Serwer jest już online? Jak z populacja?

Serwer już online, channele są dosłownie przepełnione i nie zdziwi mnie to jak do godziny będą kolejki logowania.

Ogólnie zapraszam do gildii NekoParadise, gram z grupką osób z aury kingdom, oczywiście polakami.

Ściągnął bym dzisiaj ale mam limit neta, ile zajmuje client pełny? , i czy gra jest na prawdę w 90% podobna do aury?

klient 5.97 GB a potem trzeba jeszcze klient converter sciagnac, nie wiem ile ma

Instalka ze strony waży 1,5gb

Jest jakaś strona/poradnik gdzie mogę się dowiedzieć czegoś więcje o tej grze :)?

Jest jakaś strona/poradnik gdzie mogę się dowiedzieć czegoś więcje o tej grze :)?

Podpinam, także bym prosił

Przy próbie pobrania od nich klienta nod32 wykrył trojana, już nie piszę, że idzie jak krew z nosa

Mi na początku też tak szło, później ruszyło z kopyta 2mb/s

Mam kilka pytań jakby ktoś był miły :D

1. Serwer jest jeden i jest jedno "królestwo" bo jeżeli nie to po proszę info gdzie zagrać ażeby jakiegoś polaka spotkać

2. jak tutaj z polakami ? Czy ta gildia Neko... to w 100% polska czy mieszana

3. Ta gra działa na zasadzie, że wybieramy początkową klasę ale później możemy "ewoluować" naszą postać? coś na zasadzie Tree of savior

Jak coś będę chciał więcej to dopisze :D

up

Mam kilka pytań jakby ktoś był miły 

1. Serwer jest jeden i jest jedno "królestwo" bo jeżeli nie to po proszę info gdzie zagrać ażeby jakiegoś polaka spotkać

2. jak tutaj z polakami ?  Czy ta gildia Neko... to w 100% polska czy mieszana

3. Ta gra działa na zasadzie, że wybieramy początkową klasę ale później możemy "ewoluować" naszą postać? coś na zasadzie Tree of savior

Jak coś będę chciał więcej to dopisze 

1. Tak serwer jest jeden i jedno "królestwo" :P

2.Wydaje mi sie że raczej w 100% Polska

3.Ta gra działa na zasadzie że bijesz ogólnie level swojej postaci oraz level poszczególnej klasy, klase można zmieniać (chyba w każdym momencie albo od jakiegoś levela) i dajmy na to że na monku wbiłeś 30 lvl i na postaci (jako całość) też 30 lvl to po zmianie klasy dajmy na to magi canona, masz na głównej postaci dalej 30 a na tym magic cannonie masz 1(na monku nadal masz zachowany 30 lvl) xD Mam nadzieje że nie pomieszałem zbyt bardzo i jest to w miare czytelne

A skąd pobrać klienta? Na stronie mają tylko patcher

wyżej jest pobierasz torrentem

Macie jakiś dobry i sprawdzony program do pobierania torrentów? Albo da się jakoś inaczej niż przez torrent pobrać klienta gry?

U mnie torrentem idzie maksymalnie, ja używam programu uTorrent

Właśnie zainstalowałem najnowszą wersję utorrent i teraz też leci 8 MB/s

chłopaki Ja już instaluje, ktoś chętny na teraz? dajcie ts

ja wpadnę pewnie po 6 rano :), tera idę leżeć