Wiadomo że nie chodzi mi o high ustawienia, jednak dzięki za odp dzięki czemu ściągnę i sam sprawdzę. Mam nadzieję że do zobaczenia w grze :).
Prywatny serwer Twin Saga!
Hmm ale optymalizacja jest slaba. Obracasz kamera i gra wyglada jak by yla w 30klatkach.
up potwierdzam u mnie to samo po ruchu kamerką potrafi przyklatkować, jak na taką grafikę dziwne (sprzęt w sygnaturce)
Niestety lagi są, więc to nie wina twojego neta, bo ja nie mam z nimi problemów jak gram w inne gry
up potwierdzam u mnie to samo po ruchu kamerką potrafi przyklatkować, jak na taką grafikę dziwne (sprzęt w sygnaturce) Niestety lagi są, więc to nie wina twojego neta, bo ja nie mam z nimi problemów jak gram w inne gry
Mam podobna karte do Cb.
Inn3D GTX 950 2GB iChill x2 -
Licze ze wersja od Aerii bedzie miala lepsza optymalizacje
BTW. zauwazyliscie zajebiaszcze mini ulti pod 'F' ? Na rozne rodzaje mobkow inaczej ten skill reaguje Na jakiegos gluta skacze jak ninja i uderza go tryliard razy, na innego zwierzaka robi combo i z powietrza wali kamehameha, zas jakiegos smiesznego bombelka po prostu nadmuchuje jak balona i wystrzeliwuje nim w powietrze xD
Na Vendetta nie ma lagow
@DyingLightOptymalizacja nie zmieni się nawet na aerii chyba, że zostanie użyty całkiem inny silnik graficzny. Tylko w tym przypadku równie dobrze gra musiałaby zostać zrobiona od zera.
Co do lagów to teraz się zdarzają, bo aktualnie jest strasznie duże obciążenie przez duży natłok graczy.
@DyingLightOptymalizacja nie zmieni się nawet na aerii chyba, że zostanie użyty całkiem inny silnik graficzny. Tylko w tym przypadku równie dobrze gra musiałaby zostać zrobiona od zera. Co do lagów to teraz się zdarzają, bo aktualnie jest strasznie duże obciążenie przez duży natłok graczy.
Dzieki za informacje
Zaczalem dzisiaj grac i w sumie jest spoko. Lagow jakos bardzo nie ma, chat dosc zywy.
To zbieramy sie na komunikatorze glosowym? Solo gra mnie nie interesuje, chyba was tez?:)
Wbijać: https://discord.gg/TWHb3a7
serwer: Marisa
Pograłem trochę i muszę przyznać, że naprawdę przyjemnie się gra:)
@DyingLight gildiainvade.tsdns.pl, udostępnię Wam mojego tsa.
Dzieki, ale nie uzywam ts3. 7lat na nim siedzialem. Teraz tylko Discord.
em w sumie ale nie umiem tego pobrać lub po dalszym pobraniu nie ogarniam o co chodzi z tymi plikami ktoś chętny mi pomóc
?
sciagasz gre, sciagasz conventer, odpalasz gre i patchujesz, odpalasz conventer i patchujesz nim gre (szukasz folderu TwinSaga.to> 'TwinSaga' < --- zaznaczasz ten i confirm), pare chwil i gotowa gra do dzialania.
Tak up,up. Marisa.
Serwer jest jeden i dwa channele.
Jeżeli ktoś ma jakieś errory to polecam pobrać patcha osobno i manualnie zaktualizować.
@Civil Tak, jest tylko jeden serwera, a są 2 channele o różnych nazwach, nie robi różnicy na którym grasz.
Pograłem trochę więcej lvl 45 i robi się nudnawo, jedyne co mi sie podoba to lurowanie mobków i wykańczanie skillami, hit to to raczej nie będzie, co do samego serwerka lagi spowodowane przeciążeniem serwera dają się we znaki trochę, zastanwiam się jak "tu" to będzie się to miało do pvp
@Ukryty Na forum serwera temat lagów był poruszany i dzięki wsparciu graczy i wysokim dotacjom będzie nowa, lepsza maszyna.
Mozna prosic o jakis kontakt ? Rowniez z checia bym zagral