Prywatny Serwer WarZ [WarZ Emulator Project Nexus]!

Witam, u mnie taki problem ze kiedy pobieram warZ to potem mi pisze o klucz zebym dal o o chodzi?.

co sie stało? nic nie działa ani stronka ani serwery . ma ktos jakies info?

Witam. Wszędzie mam błąd wczytywania strony:(, tylko download mi działa Można by poprosić o całe linki. Z góry dziękuję.

Witam.

Mam taki problem jak na zdjęciu, próbuje się zalogować od kilku dni, ale zawsze mam ten error. Dodam że firewall mam wyłączony.

1354899336-clip-113kb.jpg

O co chodzi?

Serwer padł prawdopodobnie...

Jeśli macie problem tak jak mix091 to zapraszam do odwiedzenia tej strony http://warzemulator....hread.php?t=498 .

Pobieracie updaty i wrzucacie do gry. u mnie normalnie uruchamia się z folderu a nie ze skrótu zrobionego na pulpicie.

Nie wykrywa mi zadnego serwer, tez tak macie?

Takie pytanko względem tego error 8, region wybieracie NORTH AMERICA czy EUROPE?

north america , jeśli chodzi o error 8 ,to po prostu musisz próbować do skutku w końcu załapie za którymś razem i wyświetli się lista ,potem znowu musisz próbować się na serwer dostać ,teraz jest ciężko bo tylko trzy serwery stoją i w dodatku jest dalej problem z lootem ,ale jak Ci zależy to próbuj .... ;)

FAQ dotyczące wszystkich problemów w grze > http://warzemulator.com/forums/showthread.php?t=107

Code 8 - Connecting to Servers

In effect this means that the server is full, plain and simple; there is nothing wrong with your connection. This is due to the nature of the emulator, as certain functionality is currently lost. Try again in a couple of minutes. Spamming will not help you connect.

A normalnie ile serwerów było wcześniej? Tyle ludzi na serwerze ze to nie przypomina survivalu a masakre :D

Normalnie było przed problemem z zombie i przed "down-time" - 10 serwerów ,raz nawet 12 i wtedy grało się już całkiem komfortowo ,trzeba liczyć na naprawę problemów;)

A jeśli chodzi o CDN error to trzeba pobrać patch 600mb i wszystko załatwione...

Witam. Mam problem, prosze o pomoc chodzi o to że jak się zaloguje to po chwili wyskakuje taki napis:

There was a problem downloading from CDN server.

Check whan you have a working internet connection and you are not behind a proxy or firewal.

internet mi działa śmiesznie by było jakby nie działał a ja bym posty pisał, firewala i proxy chyba nie mam na 90% jak temu zaradzić?

@imielik

kórwa ... umiesz czytać? czytaj wszystkie posty a nie tylko ostatnią stronę ... pobierz najnowszego patch-a(http://warzemulator.com/forums/showthread.php?t=498) ... zresztą nawet

NieInteresujSie7

o tym pisał.

musisz pobrać dwa patche ręcznie ,jak w temacie wtedy nie powinien już wyskakiwać błąd z CDN server > http://warzemulator.com/forums/showthread.php?t=498

Mam taki problem.. Próbuje odpalić grę przez launcher i nic... Próbuje sie wczytać lecz na marne. Cheking for new updater .. i tak cał czas dopisuje tylko (2) , (3)

Services may be interrupted during the day due to server maintenance < czytaj na forum ogłoszenia ,pewnie jak sie logowales to wlasnie przerwa techniczna byla....

Jak macie jakiekolwiek problemy z uruchomieniem gry to wylaczcie i wlaczcie ponownie. Gra jest w becie, a co dopiero prywatny serwer... ja chyba sciagalem gre na 20 czesci (bo tez a to mialem blad, a to sie zacinal po pewnym czasie), a uruchamiam nie raz za 1wszym i 7dnym razem.

A ja klikam WarZ launcher i jest failed connect;d

KLIK

Right now, only staff are getting activated first.Soon as the staff are activated, the admins/devs will activate accounts.Please do not PM a moderator or Tech support member asking to get your account activated as we do not have the power.Please stay calm and be patient, failure to do so will result in a ban.

Czyli: Narazie tylko "Zarząd Nexusa" bedzie mia aktywne konta. W przyszlosci bd aktywne konta adminow i developerow. Prosimy o nie pisanie prywatnych wiadomosci do moderatorow i obslugi technicznej proszacej o aktywacje konta, bo nie maja takich mozliwosci.

Prosze zachowac cierpliwosc, spam bd karany banem.